חזרתי.

shanikoo

New member
חזרתי.

חיסנתי את הכלב. כבר שבועיים הבטחתי לעצמי לעשות את זה. מטלה אחת פחות. מה עכשיו אני אעשה? מממממממממ,יש הרי כל כך הרבה אפשרויות! אולי אני אתווכח עם אחים שלי שיעשו שיעורים? אולי אני אתווכח איתם שהחברים שלהם ילכו כבר הבייתה? אולי אני אתווכח איתם שילכו להתקלח? אולי אני אתווכח איתם על הארוחת ערב? אולי אני אתווכח איתם על שעת השינה שלהם? אולי אני אתווכח עם עצמי על להתכונן למבחן במתמ`(לא בא לו פעם אחת להוציא מעל ל70???) אולי אני אתווכח עם עצמי על ללכת לקנות כמה דברים? ים אפשרויות! מה אני אעשה קודם? אני לא יכולה לבחור! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

shanikoo

New member
ובנוסף להכל,

הנעלי קיפי שלי נקרעו באופן סופי!!!!! אוף. אתם יודעים אם דבק מדביק את זה? :-(

bduya

New member
וגם את..

אותי. ואת הכלב שלי. ואת הדלת שחורקת במרפסת שלי. ואת החיים האומללים שלי. ואת פורים. ואת פסח חנוכה שבועות (היומולדת שלי) ואת ראש השנה בכלל... ואת ההרגשה הגועלית הזו שפתאום תקפה אותי, אין לי מושג למה. אני אמורה להיות שמחה הרגע חזרתי הביתה ממסיבה רועשת... רקדתי עד שהתעייפתי והלכתי הביתה מוקדם מאוד... עכשיו שהוצאתי את כל האנרגיות שלי והאנדרנלין שזרם בי, אני אמורה לחייך, לא? לצאת מהמקלחת בחיוך מטופש כזה ולשמוח? להתרגש לקראת פורים? להתקשר לאנשים שאני אוהבת? טוב אז אני אחייך... :)

למעלה