חזרתי!!!

י ע ל 2

New member
טוב אז...

אני משלחת 106D מ"אורט מעלות" והיינו עם 104-107 ואותיות כל בית היה אות אחרת.. למה את מי את מכירה שיצא? אני לא מכירה את מי שאמרת לי.. אני לא ממש הכרתי אותם פשוט עדמה לידי אחת בבית כנסת ושאלה אותי איזה בתי ספר יש אצלנו ואמרה לי שיש אצלם בית ספר "חוגים" יש איזה אחד שחברה שלי הכירה בטיסה מחיפה אבל אני לא בטוחה מ"חוגים" כי היה עוד בית ספר מחיפה ואני גם לא מכירה בשם... אם הייתה לך אפשרות גם לנסוע ולא נסעת... הפסדת ובגדול... אם יהיה להם כמו שהיה לנו הם יהנו (כמה שזה נשמע מוזר אבל הם יהנו) והמלצה: אל תשאל איך היה כשהם יחזרו כי פשוט אי אפשר לענות על זה.. חוויות? אני לא ידועת מאיפה להתחיל.. הגישה כלפי הדגל והעובדה שאני יהודיה וכלפי ההמנון ואיך שרים אותו דברים כאלה השתנו אצלי... אני חושבת שהתבגרתי יותר.. היו גם המון קטעים של צחוקים ושירים שזה אחד מהחלקים שאני הכי זוכרת.. כמובן שיש גם טראומה לראות באוושויץ את הנעלים והמזוודות והכל.. אבל אני יכולה להגיד לכל מי שיש לו אפשרות לנסוע מהבית ספר תרשמו לפחות וכמה שההכנות (לפחות אצלנו) היו מעצבנות ומטרטרות תסעו ותתאמצו כי זה ממש שווה כל שקל או דולר שהוצאתי על המסע הזה..

י ע ל 2

New member
היית ב107?

אז אתם נסעתם עם 105, לא? וגם היית איתנו בבית כנסת בטח, לא? איזה בתי ספר היו לגם במשלחת?

י ע ל 2

New member
לא... אני הייתי 106

אם את רוצה לפגוש אותו תארגנו בבית ספר מפגש מטוס איזה מסיבה לכולם או משהו ותזמינו את כולם את המנהלים סגנים וכו.. ובטח הוא גם יהיה שם... אנחנו רוצים לארגן מפגש מטוס כזה....

י ע ל 2

New member
זה ממש לא מסובך...

אל תעשי את זה רק בשביל לפגוש אותו אלא את כל שהכרתם ואל תעשי את זה לבד.. אצלנו כל המשלחת של הבית ספר רוצה לארגן.. (גם שאר בתי הספר רוצים..) אז ישבים ביחד חושבים על מקום ועל התוכן של המפגש.. ומבקשים מהבית ספר או מהמורים שליוו אותכם שיתקשרו לבתי ספר ויזמינו אותם.. אז לא מוסבך כל כך.. וגם אם הוא לא יבוא תבקשי מחברים שלו שיתנו לך את המספר.. ת´אמת זה יותר פשוט מאשר להתסתובב בפורמים ולחפש...

י ע ל 2

New member
אם אתם מארגנים אז

ספרי לי אחרי זה איך היה... ואני לא מבינה למה לא לקחת ממנו לפני שהלכתם את טלפון? או למה לא נתת לו את הטלפון שלך וא מחבר שלו או משהו...?

י ע ל 2

New member
חחח... ../images/Emo13.gif

מוכר... אני נתתי את הטלפון שלי למישהו ואני מחכה מחכה שהוא יתקשר אבל מישהי אמרה לי שהוא מתבייש (מישהי שדיברה איתו) אבל אין לי את הטלפון כדי להתקשר אליו... ואף אחד מהמשלחת שלך לא לקח טלפון של מישהו מהבית ספר הזה?

י ע ל 2

New member
זה כבר ארוך פה ורציתי לשלוח לך מסר

אבל את לא חברה.אז אולי תהפכי את עצמך לחברה?

י ע ל 2

New member
דרך אגב ראיתי שאת מחפשת אז..

אני יכולה להגיד לך עוד הרבה בתי ספר שהיו.. את רוצה?

י ע ל 2

New member
חזרתי!!!

טוב אז שלום לכולכם היום בארבע לפנות בוקר חזרתי הביתה (נחתתי בשעה 12 וחצי..) מפולין.. ואווו ממש נהנתי (כמה שזה נשמע מוזר אבל נהנתי..) זה היה מסע מדהים ואני לא מתחרטת לרגע שיצאתי אליו אני מתחרטת רק שכבר חזרתי.. וכל מי שיש לו הזדמנות לנסוע שלא יחשוב פעמים ויסע כי זה פשוט מסע מדהים שאני לא אשכח בחיים!!! ומישהו אמר לי שגם בית סםר חוגים מחיפה נוסע.. אז הם היו איתנו בית כנסת יום שישי ונראה לי שהם גם טסו איתנו אבל הם לא היו חלק מהמשלחת שלנו... טוב אני זזה לפתח את התמונות אני כבר רוצה לראות אותם.. אז רק רציתי להגיד שחזרתי ואני אשרשר לשירשור של התמונות תמונה שלי בקרוב כשתהייה לי.. כמה טוב לחזור הביתה..

היי, ברוכה השבה..../images/Emo13.gif!

מה המצב? ספרי... איך היה? והייתם עם בי"ס מיקווה ישראל? בת-דודה שלי גם הייתה שם וגם כמה אנשים מהשבט שלי... נועה.

י ע ל 2

New member
היה ממש טוב

וזאת הייתה חוויה מדהימה.... מקווה ישראל זה ירושלים? אולי היה בית ספר אחד מירושלים.. אם את יודעת מה מספר ההמשלחת שלה אני יוכל להגיד לך אם היא הייתה איתנו..

ממש לא...../images/Emo13.gif

מיקווה ישראל זה ממיקווה ישראל...
ליד חולון... אני אתן לך שמות של אנשים, אולי את מכירה, כי אין לי מושג מה המיספר מישלחת. אגב, הם חזרו היום ב4:00 בבוקר, בטח הייתם ביחד במטוס... אז נועה עופר, מלי אבירם, מורן אליקים, לירון מיזרחי ולא זוכרת עוד... היית איתם? נועה.

למעלה