חזרתי

ש י ר ז 1

New member
שלום לכולם../images/Emo20.gif

לפני שאני כותבת שירז 1 = שירז** נאלצתי להחליף שם מאחר והשם הישן לא אושר מחדש. ואו המון זמן לא הייתי כאן וגם לא כתבתי. פתאום ניראה לי מוזר לחזור לזה. המחשב שלי קרס אחרי וירוס אכזרי שטיפל בכל משאבי המחשב מה שגרם לי לשקול קניה מחודשת של מחשב מאשר תיקון שהעלות שלו לא היתה שווה. בתקופה הזאת מעל שבועיים שלא הייתי כאן גילתי כמה זמן יש לי פתאום אותו זמן שהנט תפס אותו . לפתע גיליתי דברים אחרים יצאתי יותר מהבית, קראתי יותר, הקדשתי יותר לדברים אחרים בבית ומחוצה לו. את השקט שלי מצאתי בדברים אחרים , למרות כל הצהרות על שינוי הרגלי הגלישה עם השנים אני מודה ומתוודה שזה לא מספיק כנראה, במיוחד שבני הבית אמרו לי.."פתאום רואים אותך הרבה בבית". כן ראו אותי יותר כי לא היה לי מחשב הייתי מורגשת יותר בנוכחותי למרות שתמיד אני בבית יש את המקום הפינה שלך ששם אתה נעלם לתוך עולמות אחרים שהנט מאפשר לך. היו ערבים שזה היה ממש חסר לי , כי קצת נימאס לקרוא, לשבת לראות סרטים, לצאת, ולעשות דברים אחרים רגילים שכולם עושים אותם, חשבתי לי איך חיינו היו לפני הנט?.... מה אז לא עשינו כלום?. הרי תמיד היתה תעסוקה אחרת , כן, לא ליד המחשב אלה דברים אחרים אולי משמעותיים יותר?.... לא יודעת סביר להניח שהרגלי גלישה גם משמעותיים ביכולת צריכה מסוימת של זמן , מילואי חורים איך שאומרים הח´ברה. בכל מקרה טוב לחזור
...

שירזזזזזזזזזזז../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

ממש ממש תפלאתי לאן נעלמת עכשיו הכל מובן רוצה לפגוש אותך פה הרבה ומאחלת לך שזה יהיה בשליטה אוהבת אותך כתמיד ומתגעגעת אליך

amiak

New member
שירז. קודם כל - טוב לראות אותך...

אני גרה עכשיו, במסגרת השירות, עם עוד 10 בנות בדירה (כן, 10, וכן - זה סיוט). כשאני חוזרת אחרי העבודה לדירה ממש חסר לי המחשב. כמו שאמרת - זו הפינה שלי. בבית, כשאני צריכה קצת איוורור - אני מתחברת (אם אני בטעות מנותקת...) אבל בדירה אין מחשב. ויש רעש. וחוסר התחשבות (רק אתמול התעוררתי באחת לפנות בוקר כי כמה בנות חגגו יומולדת). הבריחה שלי מהעצבים היא פשוט יציאה מהדירה. שיטוט חסר מעש, לפעמים גם בשעות מאוחרות ברחובות ירושלים הישנה. לא הכי סימפטי. ניסיתי לחזור לכתוב, אבל שכחתי כבר איך עושים את זה בלי מקלדת מול העיניים. ניוון כללי... אז יש זמן, את צודקת. אבל לי אין כל רצון לנסות למלא אותו, הזמן לא זז. ליד המחשב - הוא פשוט בורח. ושוב, טוב לראות...

ש י ר ז 1

New member
תודה לך... ההרגשה

של לחיות עם אנשים בדירה אחת מבאסת לאללה האמת, אצלנו עובדות בנות שרות שחיות כמוך ודווקא השבוע שאלתי אותם איך הם משתלבות עם שאר הבנות וכמוך העלו את העיניין של חוסר פרטיות , רעש, אני מקווה שיעבור לך מהר השירות הלאומי. האמת כן הזמן מול המחשב פשוט טס לא רק עף, ולפעמים גם אני לא רוצה לוותר על זה. יש לי את החורים הפנויים האלה שאני לבד בבית או צריכה להיות לבד.מה גם שאין לי הרבה זמן כזה פנוי אלה אני יוצרת אותם מאוחר מאוד בלילה משהו כמו "ניהול זמן"(כן יש מושג כזה) האמת זה בסר להרגיש אי צורך למלא אותם בדברים אחרים במיוחד שאת חיה עם עוד בנות בבית זה אחרת ואף מקשה. לפחות את עושה משהו שאת אוהבת שקשור בנט עצמו.

שירזי נשמתי....../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo47.gif

הייתי רוצה איזה דוגמא לקטע של "ניהול זמן" נראה לי שהייתי אולי יכולה להיעזר בזה במשהו טכני כזה אני עם כל החוסר גבולות האובדני שלי יכולה לפרט קצת אודות אותו ניהול זמן שלך בלילה?

ש י ר ז 1

New member
"ניהול זמן"

תראי מאדאם ביום יש לנו בערך 1400 דקות שמתחלקות להם בין כמה מטלות במשך היום, שבאותו הזמן את בוחרת לך מה לעשות איתו לכן שאומרים "אין לי זמן " זה בגלל שלא כולם יודעים לנצל את מיטב הרגעים של הזמן הנותר . שאני אומרת ניהול זמן בלילה הכוונה שלי שלמרת שאני עייפה ברוב בימים שמגיע כבר שעת לילה אני מוצאת לעצמי את הפינה ואת הזמן שאני אמורה לשרוף בשינה אני מנהלת אותו לטובת משהו אחר כמו קריאה, גלישה, וכ"ד. זה הזמן שאת מחליטה מה לעשות איתו במשך הערב או היום בכלל. מאחר במשך היום רובנו עסורים בעבודות, ישיבות וכ"ד הזמן מנוהל לפעמים בלי שנוכל להתערב ולהחליט מה לעשות איתו , אבל ברגע שאת מנהלת אותו ואת יודעת בדיוק מה את רוצה לעשות בכל דקה פנויה שנותרת לך זה הופך את הפנאי שלך למהנה יותר ואת בעצם מחליטה מה לעשות איתו. שיטת הדיבקיות עובדת הכי טוב זמן שאת מנהלת, מקציבה, ומחליטה באיזה צבע תהיה המטרה שלך לתקופת הזמן שבחרת אותו. את יוכלה לשים את הדיבקית על המקרר,על התיק, או בכל מקום שאליו תלכי שתראי אותו וזה יזכיר לך כל פעם מחדש שיש לך יעד, זמן מוקצב. לא לכולםז ה מתאים אגב את צריכה לבדוק עם עצמך אם תוכלי לעמוד בזה אפילו לנסות לאיזה תקופה של כמה ימים או שבועות. דוגמא: את בדיאטה , הדיבקית באה להזכיר לך שיש לך זמן מוגדר, ומטלה שאת אמורה לעמוד בה לא משנה אם תצליחי לעשות אותה עד הסוף אבל בהחלט את יודעת שהקצבת לעצמך מטרה כל שהיא בכמות זמן מוגבלת ואת אמורה לעבוד לפיו. כמובן שזה דורש ממך משמעת עצמית אבל לא חזקה מדי אלה להיות קצת יותר החלטית לגבי המטרה והזמן יחד. הנושא מורכב וזה יכול לעמוד מצויין לשיטת הגלישה כאן בנט ולהחליפו דווקא בזמן גלישה , הקצבת וניהול זמן שנערך בינך ולבין המחשב עצמו. בהזדמנות ארחיב על זה בצורה יותר מסודרת זה יכול להיות תרפיה לעצמך, וגם יכולת לשמר החלטה שעשית לעצמך באותו הרגע.

ש י ר ז 1

New member
../images/Emo46.gifמרגיז-----

הקדשתי מעל חצי שעה של כתיבה בנושא "ניהול זמן בצורה יסודית איך שאני מעבירה לפורום המערכת עשתה איתחול והכל נימחק לי. ממש מצער מצטערת בנות אכתוב שוב בהזדמנות אוף!!

e-magine

New member
../images/Emo91.gif בהחלט מרגיז

מה שאני עושה לפני שאני מעלה הודעה ארוכה זה לכתוב אותה בword או ב notepad ולעשות copy & paste אני כמעט לא שוכח אז אחר כך אני לא מתעצבן. בזמן האחרון יש לי המון בעיות ב upload של הודעות, ככה שגם כשאני כותב הודעה קצרה כמו זאת, לתוך "בלוק הכתיבה כאן בפורום, אני עושה קודם select all ואחר כך copy וככה יש לי פוליסת ביטוח

אויש כמה זה מעצבן גם לי קרו כמה

פעמים דברים כאלה גם שהחומר לא נשלח בגלל הסרבר והצטערתי שלא סימנתי אותו והעברתי אותו לפני זה למקום אחר אבל מי חושב על זה בכלל

ש י ר ז 1

New member
ניהול זמן...

חשבתי על זה בזמן שכתבתי וניראה לי שאכין לכם בצורה מקצועית ומפורטת יותר בנושא הזה , במחשבה על זה במשך היום חשבתי שאוכל לתת כלים דווקא לזמן שלנו בנט עצמו. איך לנהל את הזמן שלנו בנט או בכלל אבל אני אשתדל להתמקד בנושא שלנו כאן למרות שאיאפשר לגרוע גם מנושאים חשובים אחרים בחיינו ביום יום. נתתם לי רעיון להכניס לכאן קובץ שיפרט את כל המהלכים לכך. ( רואים מה יצא לי מהמחיקה בטעות?)

בגלל זה אומרים שכל עכבה לטובה../images/Emo3.gif

שירזי..... אני נורא נורא נורא אשמח שתעשי את זה זה מסקרן אותי מאד גם ניהול זמן הרשת וגם ניהול זמן באופן כללי יש לנו פה איזה בת משק שחיתה בתל אביב איזו תקופה ואני זוכרת שהיא היתה מחזיקה מין דף משבצות כזה כל שבוע היא היתה עושה דף חדש והיתה מסתובבת כל היום עם הדף הזה בתיק בדף היה כתוב בצורה מסודרת ומדויקת בתוך המשבצות איפה היא עובדת בכל שעה ושעה היו לה איזה שלוש עבודות ומה היא עושה בזמן הפנוי כל התכניות והכל אני זוכרת שחבר משותף שלנו ואני היינו מתפוצצים מצחוק בגלל המשבצות האלה אבל האמת שתמיד גם קינאתי בה כי הרגשתי שהחיים שלי הם כאוס אחד גדול והיא נורא שולטת בחיים שלה

למעלה