"ניהול זמן"
תראי מאדאם ביום יש לנו בערך 1400 דקות שמתחלקות להם בין כמה מטלות במשך היום, שבאותו הזמן את בוחרת לך מה לעשות איתו לכן שאומרים "אין לי זמן " זה בגלל שלא כולם יודעים לנצל את מיטב הרגעים של הזמן הנותר . שאני אומרת ניהול זמן בלילה הכוונה שלי שלמרת שאני עייפה ברוב בימים שמגיע כבר שעת לילה אני מוצאת לעצמי את הפינה ואת הזמן שאני אמורה לשרוף בשינה אני מנהלת אותו לטובת משהו אחר כמו קריאה, גלישה, וכ"ד. זה הזמן שאת מחליטה מה לעשות איתו במשך הערב או היום בכלל. מאחר במשך היום רובנו עסורים בעבודות, ישיבות וכ"ד הזמן מנוהל לפעמים בלי שנוכל להתערב ולהחליט מה לעשות איתו , אבל ברגע שאת מנהלת אותו ואת יודעת בדיוק מה את רוצה לעשות בכל דקה פנויה שנותרת לך זה הופך את הפנאי שלך למהנה יותר ואת בעצם מחליטה מה לעשות איתו. שיטת הדיבקיות עובדת הכי טוב זמן שאת מנהלת, מקציבה, ומחליטה באיזה צבע תהיה המטרה שלך לתקופת הזמן שבחרת אותו. את יוכלה לשים את הדיבקית על המקרר,על התיק, או בכל מקום שאליו תלכי שתראי אותו וזה יזכיר לך כל פעם מחדש שיש לך יעד, זמן מוקצב. לא לכולםז ה מתאים אגב את צריכה לבדוק עם עצמך אם תוכלי לעמוד בזה אפילו לנסות לאיזה תקופה של כמה ימים או שבועות. דוגמא: את בדיאטה , הדיבקית באה להזכיר לך שיש לך זמן מוגדר, ומטלה שאת אמורה לעמוד בה לא משנה אם תצליחי לעשות אותה עד הסוף אבל בהחלט את יודעת שהקצבת לעצמך מטרה כל שהיא בכמות זמן מוגבלת ואת אמורה לעבוד לפיו. כמובן שזה דורש ממך משמעת עצמית אבל לא חזקה מדי אלה להיות קצת יותר החלטית לגבי המטרה והזמן יחד. הנושא מורכב וזה יכול לעמוד מצויין לשיטת הגלישה כאן בנט ולהחליפו דווקא בזמן גלישה , הקצבת וניהול זמן שנערך בינך ולבין המחשב עצמו. בהזדמנות ארחיב על זה בצורה יותר מסודרת זה יכול להיות תרפיה לעצמך, וגם יכולת לשמר החלטה שעשית לעצמך באותו הרגע.