בקושי. אין לי ראש לזה.
ע עוזי טל 75 New member 1/2/13 #6 עד אור מנורת הקריאה שלך! ובהמשך לשיחתינו על הסרט.אני מעדיף את קיירה נייטלי בסרט ההוא.
פ פריאל12 New member 1/2/13 #9 אחלה אור היא מפיצה האמת שאיני זוכרת את הסרט או את השחקנית.... צריכה לצפות בכמה דק' מהסרט ובטח אזכר.
ע עוזי טל 75 New member 1/2/13 #17 שיו גרנט ראש ממשלה והוא מתאהב בפקידה שלו או איזו מישהי,לא זוכר,זה היה לפני עשר שנים. אגב במי שהוא התאהב,זאת לא קיירה נייטלי.
שיו גרנט ראש ממשלה והוא מתאהב בפקידה שלו או איזו מישהי,לא זוכר,זה היה לפני עשר שנים. אגב במי שהוא התאהב,זאת לא קיירה נייטלי.
ע עוזי טל 75 New member 2/2/13 #28 אני לרוב טיפוס של סרטי מתח,קומדיה,מד"ב ואימה מתעב. אוהב גם סרטים ישנים,לא חלף עם הרוח.אין לי סבלנות לזה.
אני לרוב טיפוס של סרטי מתח,קומדיה,מד"ב ואימה מתעב. אוהב גם סרטים ישנים,לא חלף עם הרוח.אין לי סבלנות לזה.
פ פריאל12 New member 2/2/13 #35 'האשה הטובה' את 'חוק וסדר' מעולם לא ראיתי, למרות שלאחרונה המליצו לי מאוד על הסדרה.
ע עוזי טל 75 New member 2/2/13 #39 כרגע? לפה. יש להם HOT פה,לא יודע כמה יצא לי לראות פה טלויזיה. אני למעט חטופים מתקשה לעקוב אחרי סדרות ,גם כאלה שכל פרק זה סיפור אחר. על מה מדובר שם?
כרגע? לפה. יש להם HOT פה,לא יודע כמה יצא לי לראות פה טלויזיה. אני למעט חטופים מתקשה לעקוב אחרי סדרות ,גם כאלה שכל פרק זה סיפור אחר. על מה מדובר שם?
פ פריאל12 New member 2/2/13 #40 חברה של עו"ד היא עורכת דין בחברה. נשואה לתובע המחוזי ויש להם שני ילדים מתבגרים, בן ובת. הבעל בגד באשתו והיא עזבה את הבית. יש לה רומן עם אחד מהשותפים בחברה אבל הוא הסתיים. בכל פרק מסופר על כל מיני אינטריגות ומקרים משפטיים....
חברה של עו"ד היא עורכת דין בחברה. נשואה לתובע המחוזי ויש להם שני ילדים מתבגרים, בן ובת. הבעל בגד באשתו והיא עזבה את הבית. יש לה רומן עם אחד מהשותפים בחברה אבל הוא הסתיים. בכל פרק מסופר על כל מיני אינטריגות ומקרים משפטיים....