חזרתי

JackyE

New member
חזרתי

ובכן לא לפורום אלא למשחק, אחרי כ-4 שנים... את הבסיס אני כבר מבין, הייתי בעבר קוסם אש רמה 60 בווינדיה... ככה שאני לא בשוק טוטאלי... אבל דברים השתנו בטירוף, ובעיקר תמיד נראה לי שהמדריכים שאני בוהה בהם לא לגמרי בעודכנים ורלוונטים. בכל מקרה, אני עכשיו לוחם ואני רוצה מדריך רמות ושאר ירקות. אשמח אם תעזרו לי, תודה ושבוע טוב! :)

JackyE

New member
התחלתי אתמול

ככה שאני רק רמה 12 :p בכל המדריכים שהסתכלתי עד עכשיו הם אומרים לי להשקיע נקודות ב- Improved HP Recovery אבל אין לי כזה דבר בכלל o_O בכללי יש לכם אולי אתר עם המון מידע עדכני על המשחק, הקלאסים והודמויות החדשות שהתווספו על הזמן? [אנשים מהלכים על רובוטים FTW?!]

btekx

New member
אנשים מהלכים על רובוטים FTW?! חחח

זה נקרא עבודה מכונאי,

חחח זה קורה לכולם..

גם אני לא שיחקת כשנתיים וחצי וחזרתי לא מזמן וחטפתי שוק מכול העבודות החדשות.. אני עדיין נאמן למקורות ומעדיף את ה"אקספלורר" או "סיגנוסים" למרות שעדיין לא שיחקתי בהם :p.. בנוגע למדריכים גם אני לא מצאתי משהו עדכני אם אתה רוצה לסקילים אז יש בבאסיל מרקט דרכו אני גם עובד ויוצר את הבניות לי ולאחי.

sapir aloud555

New member
ברוך השב

לכל עבודת לוחם פרט לפייג' (עבודה שניה), המדריך הוא למקסס כל סקיל חוץ מIron Body שנשאר על רמה 11. כדאי למקסס את סלאש ראשון שיהיה לך סקיל Mob טוב מההתחלה. את הסקיל HP אתה יכול להעלות מתי שבא לך כי הוא כבר לא תלוי רמה. תעלה אותו לפני עבודה שניה לדעתי.

JackyE

New member
תודה רבה!

חשבתי שכבר לא יתייחסו אלי :p האמת ששמעתי דברים טובים על הפורום הזה, אולי אפילו אצטרף אליו... רק שאלה, כולכם משחקים באותו השרת או שאתם מפוזרים? כי לפני שאני מתחיל להשקיע בדמות אולי אני אצטרף לשרת שרובכם נמצאים בו? o_O

מצבניק

New member
רובנו בברה...

למיטב הבנתי (אני גם חדש..) אתה מוזמן להצטרף ואשמח להיפגש איתך ולעזור!

JackyE

New member
Bera it is

עכשיו לפתוח דמות חדשה והכל... האמת שהשוק הראשון שקיבלתי כשבאתי לפתוח דמות חדשה אתמול היה המסך הזה שמראה לך מלא אפשרויות ובהיתי בזה בהלם מוחלט רזיסטנס איוואן ואראן קייגנוס נייטס?!?! מה לעזאזל הולך פה? זה בסדר לבחור באקפלוררס וזהו? או שזה משפיע על משהו? /=

sapir aloud555

New member
זה בסדר

אקספלורר = הדמויות הקלאסיות שאתה זוכר. זה לא ישפיע על כלום, ממילא יש לך כמה סלוטים של דמויות למקרה שתרצה להתנסות בעבודות חדשות.

מצבניק

New member
סבר קצרצר...

מצחיק כי אני גם שיחקתי לאחרונה רק ב2007 ככה שאני נפלתי חזק כמוך חח אבל יש דמויות חדשות שזה אחלה... יש אפילו פיראטים. מה שבא לך תעשה :)

MomerS

New member
לא משנה

יש את האקספלור הוותיקים שנשארו אותו הדבר רק שהם התחזקו ויתחזקו בקיץ. יש את האראן שהוא מעין התפתחות של לוחם שמשתמש בפול ארם והור מתבסס על קומבואים. יש את הויל האנטר שהוא התפתחות של קשת שמשתמש בCROSBOW וגם יש לו חיית קכיבה חינם מלבל 10. ויש את המכאניק הוא משתמש ברובים והוא הכי חזק לדעתי אבל בקיץ הולכים להחלישו. גם יש את האבאן שהוא התפתחות של קוסם אבל אין לי ניסיון בו. ממליץ לך ללכת לאקספלור או להתפתכות של האקספלור (לא מה שכתוב למעלה אלא אלה שיש להם רוח צבעונית אלה העבודות ה"חדשות" הראשונות)

צ ל י ל 8

New member
ממליצה לך לחפש בגוגל

BUILD FOR XXXXX POST BB. ככה תקבל מדריכים למה שאתה צריך לזמן שאחרי הפאץ' של הביג-בנג.

למעלה