חזרתי...

ben 911

New member
welcome Back shoosha../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo160.gif

תמונות יפייפיות...
נשים עוד יותר..
שוש, לפי החיוכים...האושר נשפך כמים.

s h o o s h a

New member
והטיול עומד להסתיים

אחרי שעתיים איחור בטיסה, עלינו למטוס [שראינו בהתחלה] ואי אפשר הרי בלי תמונות. לא??? אז הנה הוא נמל התעופה לימס בבודרום תוריכה

s h o o s h a

New member
תורכיה...הבת שלי ואני

היתה זו חוויה נעימה מאד, הנאה צרופה של כל רגע ורגע. כמובן שיש הרבה מאד חוויות ועוד המון תמונות, אבל הרי אמרתי מראש [ושלא תגידו שלא] שרק אדגום לכם

ואם אין בת - גם בן יתאים...

שושה, שמחה שנהניתן. מאחלת לשתיכן עוד ימים רבים של הנאה ביחד ולחוד!

s h o o s h a

New member
גם בן! ב ה ח ל ט!

כל רגע עם הילדים שלנו - עלינו לנצור אותו, כי זה עובר להם מהר יותר ממה שנדמה לנו

שושה.....טיול אם בת בהחלט חוויתי

ומקרב לבבות. לפני 4 שנים נסעתי עם בתי הצעירה לאיסטנבול ל5 ימים היה טיול נהדר .נרשמנו לכל הטיולים שהוצעו כולל שיט בבוספורוס.נסיעה במעבורת ענקית שאוטובוסים נכנסים בה בכדי לעבור לצד האירופאי של טורקיה.עליה על רכבל לגבהים עצומים וכו'....בתי "לקחה" אותי לפאב אירי לשתות בירה [מה לי ולבירה? אבל שתיתי שתהיה מבסוטית "שתפסתי ראש"
] עד היום זכור לבתי הטיול הראשון שלה לחו'ל. שנה לאחר מכן...נסענו לסלובניה קרואטיה ...טיול מהמם מומלץ ביותר.

s h o o s h a

New member
אני כבר מתכוננת לטיול הבא

הטיול הקצרצר שלנו ותיאור הבילויים שלך עם הבת - מה אגיד? מדגדג לי כבר שוב. האמת היא שהטיול הבא שאני חושבת עליו הוא דווקא לבדי. להודו. נורא מרגיש לי ההתנתקות הטוטאלית הזו מכל מה שמוכר. אז אם לא ישתבש משהו, בעוד שנה אני בהודו.

שושה....אנשים שטיילו לבד

ממליצים על טיול כזה. אותי מפחיד לטייל לבד לבד . מאחלת לך שלא ישתבש לך כלום ואי'ה בעוד שנה תגשימי את חלומך.

למעלה