חזרתי

Night-Girl

New member
זה בטוח

אבל מה הקשר בין קריוקי לסלסה? אני יודעת, שכשנאש שם היפ הופ בסלסרו חשבתי שהגיע חורבן סדום 2

כנראה שיש קשר...../images/Emo3.gif

כי אם יותר מאחד עושה את זה (גם לטינו נדמה לי עושים זאת) כנראה שיש קשר... וחוץ מזה אולי הקהל אוהב את זה ובגלל זה עושים את זה ? ועכשיו ברצינות.... למראית עין אין קשר אבל לא הקריוקי זה העניין אלא התופעה של חיבור דברים (שלדעתי לא קשורים) לסלסה ובכללם סוגי מוסיקה ופעילויות שונים ומגוונים. המטרה: להגדיל קהל ורווחים בלבד. הסיכון: הזהות של המועדונים כמועדוני סלסה נהיית עמומה ולא ברורה. מה גם שהקהל "הטבעי" בורח... לסיכום: צריך לעשות מאזן רווח והפסד להערכתי בעתיד הרחוק זה יפגע אנושות בסלסה שכבר ממילא פגועה.

יש לי רעיון../images/Emo70.gif

אם כבר עושים קריוקי של שירים ישראליים, אמ טי וי וכד'.. שיעשו קריוקי לטיני - לפחות שיהיה קשר בין שני הדברים.. (סלסה
קריוקי לטיני
)

Palalolito

New member
יש לך טעות קטנה.

אם אין את המילים פוארטו ריקו או ג'ימי סאבאטר השיר פסול מראש....

Palalolito

New member
אין מה להתווכח

יהרוג אותי אלכס - פשוט אוהב את הלהקות האלה יותר... למרות שגם אלכס הודה שהדיסק אהוב עליו הוא של spanish harlem orchestra

Lechko

New member
חח אתם עדיין מתווכחים?

מוזיקה טובה תשאר מוזיקה טובה ולא משנה מאיפה היא באה. אם son boriсua או אדי פלמיארי מוציאים מוזיקה מדהימה, יש סיבה לטעון אחרת רק כי אני אוהב קובני? ואכן הספאניש הארלם הוא אחד מהדיסקים הטובים ביותר ששמעתי מבחינת איכות המוזיקה. הם פשוט מדהימים.. וזה ללא צל של ספק.

עכשיו אני ממש מסכים עם אלכס...

שחושבים על זה אז את כל הזמרים והלהקות האילו אני שומע כל יום בווינאפ שלי

למעלה