חזרתי

חזרתי../images/Emo98.gif

אתמול בערב חזרתי וישר התארגנתי לרוטב סלסה אז לא היה לי זמן להיכנס לפורום.. אבל לא נורא.. עכשיו אני פה
אני חייב להוסיף משהו קטן לגבי מה שהיה אתמול ברוטב סלסה
הפעם הם היו מקוריים למדי.. הם הוסיפו גם קריוקי
בקשר לאילת
נורא נהנתי
אמממ המלון היה מצוין (דן) ו..היה ממש אחלה
בקשר לסלסה באילת
מצאתי כמה מקומות:
ה"פאנץ' ליין" - פאב מועדון במלון הרודס, כל שבת ב-22:30 ולפי מה ששמעתי יש שם גם סלסה בימי שני..(אבל זה לא בטוח) אבל מה שבטוח שהכניסה בחינם
עוד פאב מועדון - "CODA BAR" - זה נמצא במבנה עגול כזה ויש מדרגות לעלות לפאב מועדון הזה.. כי יש מתחת למבנה עוד מסיבות שעושים שם.. הכניסה למסיבה בחינם
ו..אם תהיו שם ולא תמצאו בכל זאת את המועדון אז תדעו שזה בטיילת שלהם עם כל הדוכנים.. וה-CODA BAR נמצא ליד הגשר ששנמצא בכיוון מלון "מלכת שבא". אמממ מי תיקלט שם
לא יודע.. אבל אני יכול להגיד שהייתה מוזיקה טובה
בקשר לכניסה חינם
זה לא בטוח
אני באתי ב-00:30 והכניסה הייתה חינם אז יכולהיות שיותר מוקדם לקחו כסף..
אהה ו..גם המסיבה הזו ביום שבת
שמעתי שיש גם מסיבות בחוף נביעות כל יום שבת אבל זה לא בטוח..
ובקשר למועדון הזברה
שאלתי שם הרבה אנשים אם הם מכירים מועדון כזה ואמרו לי שהם לא מכירים.. אבל מצאתי מישהו אחד שהוא אמר שהוא שמע על המועדון והוא אמר שזה מועדון של רוסים (גזען
) אז סלסה אין שם בטוח
ואז איזו מלצרית שם שעזרה לנו גם אמרה שממש נמצא את עצמנו שם
(כמובן שהיא צחקה). חוצמזה... אני חושב שיש גם סלסה בפאצ'ה (אם אני לא טועה) ו..זהו בערך

Palalolito

New member
זה היה זוועתי

באתי לרקוד סלסה, באותה שניה קמתי והלכתי...

jennie 00

New member
אני מצטערת לשמוע ...

חבל שאתה כזה אנטי כי כול שאר האנשים ממש נהנו
....

Night-Girl

New member
תשמעי יקירתי,

אחרי שמתרגלים לרמה גבוהה יותר מבחינת מוזיקה, רצפה, מזגן וכו' אי אפשר להשאר עם החלטורות של יניב אם הוא ימשיך ככה, הוא לא ישרוד עוד הרבה זמן

זה הכל תלוי בקהל שבאים לרקוד אצלנו

דוגמא: 75% מהערב נוער ברוטב סלסה אוהבים את זה ולכן הם ימשיכו לבוא.. לעומת זאת - אם יעשו דבר כזה בביילטינו (שמעתי שכל ה"מאסטרים" רוקדים שם) אז הערב הזה יקרוס בשניות.. מבינים
זה תלוי בקהל...
תקנו אותי אם אני טועה

jennie 00

New member
אווייייש נו באמת......

נו באמת מזה אחרי שמתרגלים לרמה הגבוה הכול שתלוי במה שאתה אוהב(טעם) לכן אני חייבת להסכים עם טל שברוטב 85% אוהבים את כול השטויות שהם עושים כולל אותי אאאזזז......

Night-Girl

New member
בסדר...

אני מכבדת את זה אבל אני מחשיבה ערב סלסה טוב כערב שיצא לי ללמוד משהו חדש- מה שכמעט ולא קורה אצל יניב שהייתה מוזיקה טובה- כנ"ל שהייתה הופעה של להקה חיה- אין כמו טימבה- כנ"ל שיכלתי לעשות ספינים חופשי בלי להתקע ברצפה- ... שהיה מזגן טוב ושלשם שינוי לא הרגשתי את הלחות.... אז אולי יש לי דרישות גבוהות, אבל את רוב אלו לא מקבלים אצל יניב

Palalolito

New member
דבר אחד קטן...

אצל יניב ברוטב המזגן יותר טוב... בזה אין ספק ולחות יש הרבה פחות אבל זהו !!! גם הואבעצמו אומר שברגע שאנשים מוציאים רשיון הם עוברים לרקוד בת"א... אולי אם הוא לא היה הורס ערבים טובים כמו ימי חמישי והיה מציג אלטרנטיבה איכותית לסלסרו/זירה/ביילטינו הוא היה מרוויח קצת יותר טוב. מה לעשות שהם מתעקשים להכניס 19 ריקודי שורות ו10 שירי מוזיקה שחורה בערב. מה לעשות שהם דואגים שהאנשים המזדמנים שעוברים שם יהנו פחות מהמכורים לסלסה ושימי לב שבמוזיקה שחורה וכל הזיפט הזה של הקריוקי והבולשיט, הרקדנים הטובים יושבים בצד. המכורים האלה זה אלה שבשניה שיהיה להם איך הם יברחו לת"א וזה למה הרמה נמוכה אצלו....

Night-Girl

New member
המזגן יותר טוב?

למה אני אף פעם לא מרגישה..? אבל בכל השאר צדקת

מזגן באמת יש...

זה תלוי בכמה שאת רוקדת ובכמה אנרגיות את מוציאה שאת רוקדת.. אני לדוגמא רוקד וכמעט בכל שיר ואחרי כמה שירים אני בד"כ עושה הפסקה קצרה של איזה שיר ובזמן הזה אני חוזר לעצמי..

Palalolito

New member
יש !?!?

קופא לי התחת... אתם לא שמים לב שאני תמיד מגיע עם ארוך לרוטב...

חחחח...

אם לא רוקדים הרבה אז מתים מקור... אבל אם רוקדים הרבה אז מתים מחום אבל אחרי כמה דקות מנוחה מתקררים מחדש...
אבל הקטע הוא שלפי מה שזכור לי ולפי מה שאני רואה, רוקד דיי הרבה אז .. אולי רמת ההזעה שלך נמוכה משלי או משל אנשים אחרים...
למרות שאני לא מזיע הרבה.. אני מזיע בעיקר בפנים אם אני ממש מזיע וזהו..

Palalolito

New member
אני מחליף חולצות...

תמיד אני מגיע עם חולצה ספייר בתיק בגלל זה. ויש שירים שאני לא אוהב אז אני מתיישב מול המזגן ועושה לעצמי איזה צ'ילל עצבני...

סלסלולה

New member
ג'ני

מה היציאה של קריוקי....בינינו זה מה זה לא במקום לתקוע את זה...מועדון סלסה זה לסלסה לא לקריוקי, בשביל קריוקי יש מועדונים בפני עצמן...

jennie 00

New member
אנשים ......

הקטע של הקריוקי הוא היה חד פעמי בגלל שזה כאילו יום ראדון האחרון של החופש........

דעה לא מחייבת...../images/Emo77.gif

אני מתאר לעצמי שיש כאלו שאוהבים\ות קריוקי ויש שלא.. למה שלא תעשו סקר ותעבירו למי שצריך את התוצאות ? לדברים כאלו נועדו סקרים (אפשר גם במועדונים).

למעלה