חזרתי
.

H i L o N e T

New member
חזרתי../images/Emo9.gif. ../images/Emo54.gif

עם כמה סיפורים. לא הייתי הרבה על המחשב לאחרונה וגם כשהייתי הייתי רק באוף טופיק [ד"א חגגתי שם אתמול שנה
]. אמפ כמה סיפורים או משהו: 1. אני וחבר שלי רבנו. זו מן פרידה לא רשמית שצריך לאשר. 2. אני דלוקה על מישהו שהוא ידיד שלי כבר איזה... שנה[?] הוא היה חבר של "חברה שלי" [זו שתקעה לי סכין בגב, למי שזוכר. וניצלה אותו] רבנו, בגללה, כי היא עשתה כמה דברים והוא לא האמין לי כשניסיתי להזהיר אותו. עכשיו, אמפ, אני מרגישה שיש לי סיכוי איתו, זה נראה כאילו הוא בקטע[?]... פ'כל מקרה, תאחלו
. אני תכף אתחיל להתעדכן
. לאב יא.

sh53

New member
../images/Emo50.gif

מבחינתי אף פעם לא עזבת, אלא תמיד היית פה (אולי היית עסוקה ולא יכלת להכנס, אבל היית פה בהחלט)
אז מחכים לך כאן לעדכונים, יש הבנה? מייד עדכונים

בהצלחה לך חומד!

ותאמיני או לא אני לא שמתי לב לחסרונך...מממ..בכל מקרה שמחה שאת שוב איתנו ושתיהיה לך המון בהצלחה עם הקראש החדש...חחחח... ביוש, ממני הדרוש!

H i L o N e T

New member
טנקס לכולם../images/Emo9.gif. ../images/Emo54.gif.

אני מבינה שלא הרגישו בחסרוני
.

H i L o N e T

New member
../images/Emo26.gifעידכון../images/Emo36.gif. ../images/Emo54.gif

אני וחבר שלי נפרדנו. יעני, נפרדו עוד אז.. [יום שני נראה לי] אבל לא הייתי בטוחה שזה רישמי. זה רישמי
.

H i L o N e T

New member
אני מרגישה בסדר. ../images/Emo54.gif

רציתי להיפרד. אני היחידה שנלחמת בשביל שהקשר הזה יצליח. ונמאס לי מזה שנה ו3 חודשים אחרי הכל... :| הגיע הזמן לא[?].

sh53

New member
בקשר צריכים להשקיע יחד ולא רק אחד

בהחלט יש מקום לפרידה, אם זה לא הדדי.

loving angel

New member
בהחלט....

זה לא הגיוני שרק את תשקיעי את כולך בקשר הזה ולא תקבלי שום דבר בתמורה...זה לא מגיע לך....את צריכה מישהו שיעריך אותך שידע לתת מעצמו בדיוק באותה צורה שאת נותנת מעצמך. לא נורא עכשיו יהיה לך זמן לעצמך...תשקיעי בעצמך

sh53

New member
לפעמים גם בפרידה יש משהו טוב

וחשוב לראות את הדברים הטובים שבפרידה:
עכשיו את פנויה להשקיע במקום שאת רוצה להשקיע בו ובמקום שיעריכו את ההשקעה שלך.
להיות בזוגיות שהיא לא זוגיות או לחשוב שמאוהבים ולא מאוהבים וזה לא הדדי בכלל - זה הדבר הכי רע וכואב שיכול להיות. מצד אחד אנו נמצאים במערכת יחסים מחייבת, אי אפשר לצאת עם אחרים, אנו "זוג" אבל במרכאות כמובן, אבל בתוך הלב פנימה אנו לא מרגישים בזוג ולא תמיד טוב לנו יחד. אז נסי להסתכל על זה כשלב בחייך למקום יותר טוב, לאפשרות להכיר בחורים אחרים ומשהו שהיה צריך להסתיים והוא הסתיים כדי שתוכלי לדאוג לעצמך ולדאוג שיהיה לך טוב יותר. אנו פה איתך אם קשה לך, רע לך, בא לך לבכות או סתם בא לך לכתוב על משהו

H i L o N e T

New member
תודה על הדאגה. ../images/Emo54.gif

והעצות והכל. אבל אני לא עצובה, אני זו שרציתי להיפרד... זה הוא שבדיכאון עכשיו, ובגלל זה אני מרגישה רע. לא יותא מזה. אבל זה יעבור, עוד מעט.

H i L o N e T

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifעוד עידכון../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif.../images/Emo54.gif

אמפ, זוכרים שאמרתי שהפרידה לא רשמית? היא כן. מה שאומר שנפרדו ביום שני. אמפ, זוכרים את ההוא שאני דלוקה עליו? אז אמפ, אנחנו חברים
. נמנמ... זהו
.

למעלה