חזרתי!!!

פשושונת

New member
חזרתי!!!../images/Emo6.gif

הרגע ממש הגעתי הביתה ממחנה המועצתי שלנו ((עמק יזרעאל שליטה... אה וגם קצת גלבוע....)) הייתי שם על תקן מדריכה למרות שלא ממש הרשו להוציא אבל מה אפשר לעשות כשחסרים מדריכים.....
היה ממש מעולה.... מסלולים מעולים הכל היה מעולה וראו שכולם נהנו כולל החניכים וכולל המדריכים....
בקיצקוץ... נורא נהניתי וזהו!!!
חח.. תודה על ההקשבה.....!
ד"א הנושא של המחנה היה "הולכים על המים..." שזה היה דבילי כי לא היה בעצם נושא... זה היה יותר על המסלוים כי כל המסלולים היו מסלולי מים מה שעשה את המחנה לממש ממש כיף...

fate spinner

New member
היה כיף

הייתי שם במפקדה. ועשינו את הפונט הכי יפה לכתובת אש שאי פעם נראה בתנועה. וחבל שלא היה אוכל אז הייתי די רעב יומיים אבל היה ממש ממש כיף. מפקדה זה טוב

פשושונת

New member
תקשיב.... לך לא היה אוכל?!../images/Emo46.gif

נתנו לנו קופסת גבינה לבנה לקבוצה...... מה זה אמור להיות?! חוץ מזה באמת..... כל הפעמים שנתתם לנו את הקופסאות פשוט זרקו לשם דברים! ולאף אחד לא היה מושג מזה...... פשוט זרקו הכל אפילו תיונים ((של תה...)) הייתי צריכה כל פעם למצוא מקום לתיונים! ותמיד רובם נאבדו ולא היה לנו מספיק תיונים..... זה היה מעצבן! אבל חוץ מזה אני רוצה להגיד מממש כל הכבוד למפקדה כי חוץ מהאוכל היה מחנה פשוט מ-ע-ו-ל-ה!!! אז תודה...

fate spinner

New member
את מתלוננת בכלל?

קודם כל נתנו לכם תיונים כדי שתכינו תה
אבל אתם קיבלתם את כל הארוחות ביום השני פשוט נתנו לנו ארוחה אחת בסביבות עשר אחת עשרה כדי שתהיהי גם אורחת בוקר וגם צהריים וככה חסכו ארוחה

שמואיקה

New member
היייי!!! ../images/Emo46.gif

אל תתלונני על האוכל!!!!! אין לך מושג כמה קשה עבדנו עליו והיה יכול להיות הרבה יותר גרוע אם לא היינו עובדים על זה כ"F הרבה זמן !!!! האישה המפגרת שסיפקה את האוכל פשוט לא סיפקה אותו והיו חסרות לפחות 30 מנות!!! ככה שאנחנו העברנו את האוכל שלנו (של המפקדה למאבטחים) ומה שקרה זה שלנו לא נשאר אוכל!!! ולא אכלנו ארוחת בוקר וישר הלכנו לעבוד על הכותובות אש על הבוקר עם בטן ריקה כמה שעות טובות בלחץ היסטרי של זמן עד הטקס! וחוצמזה מה את רוצה?! שנדביק לכם גם מדבקות על כל דבר מה זה?!? גם ככה יש איזה 41 ארגזים שבכל אחד מהם יש 4 סוגים של שקיות, ועוד 3 קופסאות שצריך לחלק אז תכפילי את כל זה... 364!!! תוך שעתיים וכל זה זה רק אלה שצריך לחלק... אז בלי תלונות בקשה!

פשושונת

New member
../images/Emo10.gifמצטערת....../images/Emo10.gif

לא התכוונתי לעצבן אף אחד כל כך...... רציתי רק להעיר הערות באמת בתום לב..... סורי.. אני יודעת שעבדתם קשה וממש ממש ממש כל הכבוד!
אני לא צוחקת... עשיתם מחנה מעולה למרות שהיו כמה בלאגנים כולל האוכל אז במת במת כל הכבוד.....
ד"א מי את?! מאיפה את?! איך לא יצא לי להכיר אותך מתישו?!

שמואיקה

New member
התקבלה ההתנצלות :)

ואני מוכנה לקבל גם את ההערות...עכשיו זה נשמע יותר טוב... אני נעה ממושב בלפוריה ואני לא מבינה איך אנשים כל הזמן שואלים אותי איך הם לא הכירו עד עכשיו אותי כשאני נמצאת די הרבה בטיולים של התנועה..(?!)... מוזר... בכל אופן, אני הייתי במפקדה במחנה הזה כי הקבוצה שלי כבר יצאה לפלמ"ח, ד"א אני מדמית עכשיו. נעים להכיר :)

אודו

New member
אל מי את עובדת?

כמה כבר את יכולה לעזור בהכנת טקס אש יא יבחושה? וחוץ מזה, זה שטויות, ילדים גדולים וגם מדריכים, יכולים להחזיק כמה שעות על בטן ריקה, גם תוך כדי עבודה קשה

שמואיקה

New member
אל תעצבן!!! ../images/Emo46.gif

אני לא חייבת לך שום התנצלות על כמה עבדתי או לא עבדתי לטקס אש... ומן הסתם ברור שאפשר לעבוד על בטן ריקה כמה שעות - עובדה שעשינו את זה... אבל לא זה היה הרעיון בדיון (כנראה שפספסת אותו..), כי דיברנו על זה שהעבירו כאן ביקורת על ההתנהלות של האקונומיה ולשם הדגמה השוותי בין שני מקרים. אז עדיף שתשב בשקט!

אודו

New member
קיצר

לא עבדת בטקס אש. את ודקל (אופס לא מזכיר שמות) ישבתם כל היום ולא עשיתם כלום. ראיתי. אל תשקרי עכשיו חוץ מזה, את באה מחר לריכוז בפיסיקה?

אודו

New member
ההודעה מעליי היא בדיחה פרטית

לנועה. מישהו שלא מכיר את הנפשות הפועלות לא יבין. כל קשר בין ההודעה למציאות מקרי בהחלט

שמואיקה

New member
נבות חחחח אידיוט!! ../images/Emo6.gif

אני כן עבדתי!! וכשישבתיעם דקל זה היה רק בערב בטקס! ולא אני לא באה לריכוז כי אני כבר לא בפיסיקה
ואני יוצאת לרפסודיה!!

שמואיקה

New member
אה כן..וצטערת שההודעה קצת יותר מדי

עצבנית... פשוט הייתי צריכה לעשות את כל זה ובסוף הייתי מלאה מאבקת שום!!! וכל דקה עברו ושאלו אותי מה זה המיץ לימון ששמנו בתוך קופסאות וזה חירפן אותי!!! כמו מה זה נראה לכם?!?! שתן?!?! טוב...אוליי

magnum325

New member
יש משהו במה שאומרים פה...

השמועות אומרות שהמנהלת הייתה כושלת לחלוטין...יש לכם מזל שבסוף החלטתי לא להיות מ"פ...הייתם חוטפים אם לפלוגה שלי לא היה מספיק ממשהו!!!

שמואיקה

New member
שיגידו מה שרוצים!!

אני הייתי שם וראיתי איך כמעט כל מי שהיה שם (וד"א היה מחסור כבד בכח אדם
) נתן את כולו כדי שהכל יסתדר כמו שצריך.... לילה אחד עבדנו עד שתיים וחצי כדי לסיים להכין את הקיטים לבוקר ועבדנו גם כשהייתה הפסקת חשמל. אז זה ממש לא פסדר איך שמלכלכים עלינו....
אההה וחוצמזה שזאת פעם ראשונה שמחלקים קיטים במועצה אז בשביל פעם ראשונה זה לא היה עד כדי כך גרוע...

למעלה