חזרתי!!!

magnum325

New member
תקשיב טוב חבר-

אני מצטט-"פעם ראשונה שמחלקים קיטים במועצה אז בשביל פעם ראשונה זה לא היה עד כדי כך גרוע... " הכללים האלה לא תקפים בעמק!!! ושמע, כמו שאמרתי לך אני לא הייתי במחנה רק באתי לבקר בו...אבל ממה ששמעתי אז ממש לא הייתם בסדר... ואני יודע בדיוק מה הלך שם...לא נורא אתם עוד צעירים...יש לך עוד המון מנהלות להיות בהן!

fate spinner

New member
בוא נתחיל מזה שאנחנו מפקדה

לא מנהלת. אין לי מושג מה ההבדל. המפקדה עבדה מעולה. את הקיטים חילקנו כמו שצריך הבעיה הייתה עם הספק אוכל שלא הבין שאנחנו מחלקים אוכל לקבוצות ולא אוכלים כקבוצה גדולה (מסתבר שיש הבדל בכמויות האוכל) בכל מקרה כל הקיטים היו מוכנים בזמן. לכולם היה את האוכל שהם צריכים. ורק אנחנו נשארנו מסכנים ורעבים :)

magnum325

New member
אוקי...

דבר ראשון אין הבדל בין מפקדה למנהלה...נראה לי... דבר שני אני חייב להגיד לכם כל הכבוד על זה שעבדתם!!! וצריך אותכם ואנחנו עכשיו עוזבים את העמק, אז תשמרו עליו ותטפחו אותו, אחריותכם ביחד עם הגרעין העולה שבא... אני יודע שתם ואחת הסמ"פ אמרו לי שמזל שאני לא פה כי הייתי משתגע על המפקדה על זה שאין מספיק אוכל....

kedeman

New member
יש איזשהו הבדל בין מפקדה למנהלה

אבל זה מן הבדל קטנוני ולא מהותי המנהלה זה חלק בתוך המפקדה - זה פשוט מגדיר תפקידים מסויימים עוד חלקים שיש במפקדה הם הדרכה (מ"פ, רכז הדרכה), אקונומיה, חמ"ל

שמואיקה

New member
אני לא חבר! אני חברה! זה א'

וב' אני בכלל מדמית שכולה באה לתרום קצת מזמנה החופשי למועצה שלה כי את הקבוצה שלי כבר הוצאתי לפלמח. וג' אולי אם היו שם עוד אנשים כמוך לדוגמא שבמקום רק לבוא לביקור ולהעביר ביקורת היו באים ועוזרים שם, אז אולי הדברים היו נראים קצת אחרת. ברור שיותר קל לשבת בבית ולהעביר ביקורת על אחרים..!

fate spinner

New member
ממש טיפשי המחסור בכוח אדם הזה...

אני יודע שבכפר החורש היו בערך עוד 10 אנשים שרצו לצאת ואמרו להם לא לבוא. את נועה שכתבה איתנו את "ללכת על המים" ???

אודו

New member
לא היה מחסור בכלל

היו פשוט המון פעילים שהתבטלו לריק!! אני לא יזכיר שמות כי זה לא תורם בכלום. מי שלא עזר יודע, מי שעזר יודע מי לא עזר. המדריך שאיתי ואני למשל, באנו כל רגע פנוי לעזור. אם לחלק קיטים, אם לנקות ואם לפרק את הטקס אש (עם כאב גב קורע שיניים דרך הגב). בשתיים בלילה ניקיתי וסידרתי קיטים (בזמן כמובן שהרבה פעילים אחרים ישנו ולא עזרו) הצביעות בנושא הזה, היא שאחרי זה שביקשתי כוס קולה לחניכה (!), צעקו עליי, ואז באה איזה מדב"ית מסויימת שלא גבוהה ממני בתפקיד, היא הייתה מדריכה בדיוק כמוני שם, לקחה קולה ופיטפטה אם זאת שצעקה עליי תוך כדי שתייה. כל הזמן אומרים לנו שאנחנו נוער מעולה, משקיעים מזמננו בחינם וכו' ואז - צ ב י ע ו ת ! ! !

שמואיקה

New member
מצטערת נבות אבל לא ראיתי אותך אפילו

פעם אחת במפקדה, וכן, אולי זה בגלל שישנתי, ואולי ישנתי כי הגעתי למחנה אחרי וירוס ולא ישנתי כמה לילות! אז תפסיק להעביר ביקורת ותתחיל להתרכז בקבוצה שאתה צריך להדריך, ולפחות תעשה את זה כמו שצריך.

tuty fruty

New member
למרות שאני לא מהעמק שלכם

אלא מעמק אחר אני חייבת לציין שאת ממש צודקת אני יודעת מנסיון שבקיץ שעבר אני הייתי במפקדה ואני הייתי אחראית על לחלק קיטים ולסדר אותם וזה הכי קשה בעולם וזה לוקח שעות במיוחד שאין אנשים זה ניראה מאוד פשוט אבל ברגע שאתם עושים את זה אתם לא לבד יש מלא אנשים מסביבכם שמציקים שואלים שאלות והרבה פעמים זה מקשה. אז רק שתדעי שאני לצידך ואל תקחי את זה קשה שמלכלכים על המפקדה כי גם אני הייתיט כזאת עד שעבדתי בתוכה אנשים פשוט לא מבנים כמה זה קשה להיות במפקדה עד שהם שם..

למעלה