חזרתי

חזרתי../images/Emo24.gif

הייתי בגדנע 5 ימים... היה כזה כיף, כבר אני מתגעגע
למרות שהיה קשה והלכנו 9 קילומטר וטרטרו אותנו והואכל היה חרא היה כזה כיף!!!!! אני אפרט מחר יותר, אבל בואו נגיד שזאת חוויה שאני אזכור לכל החיים

חדש123

New member
ברוכים הבאים../images/Emo24.gif

וואי אני שנה שעברה הייתי בגדע היה כייף רצח! חוץ מאכול כל ארוחה ביצים איכס! ושחטו אותנו שמה קרעו לנו את הצורה ! אבל היה כייף!

היית בשדה בוקר?

ותודה
וגם אותנו קרעו אבל היה כזה כיף!!!!! אני כבר מתגעג, חח ביום האחרון איימו עלינו ואמרו אם לא תעשו את זה תשארו שבת וכולנו אמרנו ישש כי רצינו להשאר שבת עם המפקדת חחחחח כולם כבר מתגעגעים, זה פתאום נראה לי מוזר להתקלח ולישון ולאכול לבד, חח אחרי ש4 ימים, 18 שעות כל יום הייתי עם האנשים בצוות שלי ועם המפקדת כבר כולנו נקשרנו אל המפקדת חחחחח

oren456

New member
ברוך הבא

אפילו שלא התגעגעתי בכלל אליך כי לא הרגשתי את החוסר שלך כאן . סתאם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברוך השב ואני שמח שנהנית בגדנע הלוואי שהיה לי את זה בית ספר.

../images/Emo24.gif

ואל תדאג.. תיהיה לך טירונות, שזה בדיוק אותו הדבר רק שפורסים את כל מה שעושים בגדנע על גבי שבועיים... חחח אצלנו כולם בשכבה מחכים כבר לטירונות

|יד|שאאלוםםםם

אני שמחה שנהניייתתת הבצייפר המסריח שלנו החליט שהוא לא מוציא אותנו לגדנ"ע השנההההה
אררר

למעלה