לה לה לה לההה
איזה כיף היה, הא עמיתוש? מצטערת שאני כותבת רק עכשיו, אבל אחרי הטיול טסתי לאילת לסופשבוע... חוויות בסוף
טוב, אז כדי להגיע בזמן הייתי צריכה לקום מוקדם. מאוווד מוקדם. קמתי עם מרץ, אז זאת לא הייתה ממש בעיה. אחרי זה הייתה נסיעה ארוכה באוטובוס שהייתה מאוד כיפית. הנסיעות היו מאוד מצחיקות
בשלב מסוים, שיכנעתי (טוב, לא ממש שיכנעתי... הן די רצו) חברות שלי להתנשק. לא נשיקה אמיתית (הייתה בוהן תקועה שם באמצע, אבל עדיין...) ואני צילמתי את הכל
חיחיחי יצא מצחיק
בכלל, ישבנו באוטובוס חבורה נחמדה כזאת וכל הזמן צחקנו. גיליתי שיש אנשים שיכולים לעשות דברים מוזרים עם הבוהן שלהם. פריקי

אוקיי, כמו שעמית אמר, אחרי הליכה הגענו למקור מים וצילמתי תמונות! לא נכנסתי כי... טוב נו חולצה לבנה וחזיה לבנה לא יוצא טוב במים!
הנה לכם תמונה של עמית עם... חברה, רטובים לגמרי
הלילה! כיף כיף כיף
החברות שלי עשו בלאגן מהמקומות שינה, ולי זה לא ממש הזיז, אז פשוט לקחתי את הדברים שלי והתנחלתי ליד עמית וחבר שלו
אחר כך שתי חברות שלי הצטרפו
היה מצחיק, והרבצתי לעמית כשהוא ניסה לישון! מואהאהאהה! אחרי שרוב האנשים נרדמו, הלכתי עם המצלמה והפנס וצילמתי אנשים ישנים! חחחח אי אפשר טיול בלי זה
בערך בשלוש וחצי בבוקר, שמעתי את החברות שלי רבות כי מישהי נתנה לשניה מכה ברגל או משהו כזה, קיצר, אחרי זה לא ממש חזרתי לישון. אז בארבע התעוררנו שלושתינו, הלכנו לשירותים ואחרי זה לקחנו שקי שינה, והלכנו למדורה. שתי החברות נרדמו ואני נשארתי ערה... אני והמאבטחים. יאי. בסביבות חמש וחצי קפצנו שלושתינו על אנשים והערנו אותם
המסלול השני היה הרבה יותר כיפי, הרבה הרבה יותר מים... ונכנסתי
שוב יאי
משום מה, מישהו החליט שזה נורא משעשע להטביע אותי. אני ניסיתי להטביע אותו בחזרה, אבל מחוסר כישרון בזה, הוא הטביע אותי שוב. ושוב. ושוב. ואז שוב פעם נסיעה באוטובוס, ושוב פעם צחוקים. ואז הביתה. עצוווב. ועל אילת תשמעו מחר. או אחר כך. נראה