חזרתי
.

QuEeN oF mE

New member
נשמע שהיה כיף! ../images/Emo13.gif

וישנתם בחוץ? חחחח..זה בטח באמת היה מצחיק
אחלה תמונות :) העיקר שחזרת!

light angel

New member
נשמע ממש נחמד

נראה לי שגם אני הייתי בטיול הזה, השנה או שנה שעברה, כי גם לנו יהיה את המקור מים הק-פ-ו-א הזה, ונכנסתי לשם וקפאתי לגמרי... אבל אצלנו לא ישנים בחוץ!! (נדמה לי שישנתם בחוץ, לא?) איזה כיתה אתה?

דיתוּש

New member
עמיתוש!!!../images/Emo24.gif

קודם כל, חיבוקיישן
. יופי, אחרי שסידרנו את זה, אני צריכה לצחוק קצת [הרבה] כי חברה שלי מתחילה להשתולל כאן עם הדיסקמן [היא שומעת את השיר Butterfly של Crazytown]. טוב, די.
אני מההה זההה שמחה לשמוע שהיה לך כיף!
היו לי מלאאא חברות שמה זה לא נהנו בטיול שלנו, וזה ממש ביאס אותי... כי זה טיול, אמור להיות סבעעבה!
טוב, לי היה *מתחילה להיזכר* חחח הכי אהבתי את התמונה שלך עם הפחית קולה... חחח... והיינו שם פעם בטיול שנתי, איכס, זה מקום נאחס ביותר... אבל תאמין לי, אתה לא רוצה להיסחב עם גר'יקנים בשיא החום באמצע אילת...
ברוך שובך!!!

עמיתוש

New member
חחח חמודה ../images/Emo13.gif...

חחח למה אהבת ת'תמונה עם הפחית? כי אני מכוער? LOL
. זה בזיידר, אני כבר יודע את זה
.

דיתוּש

New member
זה ב-סיידר הגליל! [מהה????]

חחח, לא, אהבתי את התמונה הזו לא כי אתה מכוער [ואתה לא
], אלא כי זה כזה מצחיק לראות אותך שם בין הכיסאות... אתה נראה כמו חייל שמנסה להתחבא ממשהו... חחחההה [עזבו אני לא בסדר היום]. לל"ט חבר'ה!

שלומצי

New member
איזה מדליק!!../images/Emo24.gif.......

האמת היא שאני די לא סובלת טיולים של בית ספר (למה? כי באמת תמיד או שחם מדי או שקר מדי, תמיד קשה לי לקום בבוקר, ובסוף מצלמים אותי בזווית הכי לא מחמיאה
), אבל נשמע שלמרות כל הקשיים גם היה די כיף!! אני כל פעם מתפעלת מחדש שאפשר להעלות תמונות בפורום, אתם יודעים?* *למי שלא שם לב - חברים - זה רמז. מה עם תמונות המפגש? אומנם עמדתי עם ספר במדרגות וצפיתי, אבל מה יש, לי לא מגיע לראות??

your-destiny...

New member
לה לה לה לההה

איזה כיף היה, הא עמיתוש? מצטערת שאני כותבת רק עכשיו, אבל אחרי הטיול טסתי לאילת לסופשבוע... חוויות בסוף
טוב, אז כדי להגיע בזמן הייתי צריכה לקום מוקדם. מאוווד מוקדם. קמתי עם מרץ, אז זאת לא הייתה ממש בעיה. אחרי זה הייתה נסיעה ארוכה באוטובוס שהייתה מאוד כיפית. הנסיעות היו מאוד מצחיקות
בשלב מסוים, שיכנעתי (טוב, לא ממש שיכנעתי... הן די רצו) חברות שלי להתנשק. לא נשיקה אמיתית (הייתה בוהן תקועה שם באמצע, אבל עדיין...) ואני צילמתי את הכל
חיחיחי יצא מצחיק
בכלל, ישבנו באוטובוס חבורה נחמדה כזאת וכל הזמן צחקנו. גיליתי שיש אנשים שיכולים לעשות דברים מוזרים עם הבוהן שלהם. פריקי o_O אוקיי, כמו שעמית אמר, אחרי הליכה הגענו למקור מים וצילמתי תמונות! לא נכנסתי כי... טוב נו חולצה לבנה וחזיה לבנה לא יוצא טוב במים!
הנה לכם תמונה של עמית עם... חברה, רטובים לגמרי
הלילה! כיף כיף כיף
החברות שלי עשו בלאגן מהמקומות שינה, ולי זה לא ממש הזיז, אז פשוט לקחתי את הדברים שלי והתנחלתי ליד עמית וחבר שלו
אחר כך שתי חברות שלי הצטרפו
היה מצחיק, והרבצתי לעמית כשהוא ניסה לישון! מואהאהאהה! אחרי שרוב האנשים נרדמו, הלכתי עם המצלמה והפנס וצילמתי אנשים ישנים! חחחח אי אפשר טיול בלי זה
בערך בשלוש וחצי בבוקר, שמעתי את החברות שלי רבות כי מישהי נתנה לשניה מכה ברגל או משהו כזה, קיצר, אחרי זה לא ממש חזרתי לישון. אז בארבע התעוררנו שלושתינו, הלכנו לשירותים ואחרי זה לקחנו שקי שינה, והלכנו למדורה. שתי החברות נרדמו ואני נשארתי ערה... אני והמאבטחים. יאי. בסביבות חמש וחצי קפצנו שלושתינו על אנשים והערנו אותם
המסלול השני היה הרבה יותר כיפי, הרבה הרבה יותר מים... ונכנסתי
שוב יאי
משום מה, מישהו החליט שזה נורא משעשע להטביע אותי. אני ניסיתי להטביע אותו בחזרה, אבל מחוסר כישרון בזה, הוא הטביע אותי שוב. ושוב. ושוב. ואז שוב פעם נסיעה באוטובוס, ושוב פעם צחוקים. ואז הביתה. עצוווב. ועל אילת תשמעו מחר. או אחר כך. נראה

your-destiny...

New member
אילת!

אממ... זאת הייתה חופשה יחסית רגועה
היה קטע אחד מצחיק... בערב הלכנו למסעדה (צפה, אבל לומשנה) והיה שם מישהו, נראה לי מנהל המסעדה, שסתם עמד לו ליד הבר ומידי פעם עבר בשולחנות ושאל אם הכל בסדר... כשקמתי לשירותים, ניגשתי אליו כדי לשאול אותו איפה השירותים, ולפני שהספקתי לשאול אותו, הוא כבר ענה לי
צחקתי לי בשירותים... אחר כך אחותי הקטנה רצתה לעזור לו לעשות את החשבון, אז היא ניגשה אליו ודיברה איתו ועזרה להם שם. אחר כך לקחתי אותה לשירותים והיא אמרה לי שהוא שאל אותה בת כמה אני והיא אמרה 17. חוהעהעהעהה מתוקה שכמותה... אחרי 10 הכל אותו דבר בשבילה
אחרי זה יצאנו מהמסעדה ואמא שלי ישר אמרה "אני חייבת להגיד משהו. אני ראיתי איך ההוא הסתכל על דנה כשהיא קמה מהשולחן." אני כבר ראיתי עשן יוצא מהאוזניים של אבא שלי... מסתבר שכשאחותי ואני הלכנו לשירותים, הוא ניגש לשולחן ואמר לאהורים שלי שיש להם שתי בנות מקסימות. חחח צחקתי כל הדרך חזרה למלון

למעלה