חזרתי
.

עמיתוש

New member
חזרתי ../images/Emo24.gif.

אני מת מעייפות אבל איך אני לא יכול לכתוב בפורום הבית שלי ולהגיד שחזרתי. בערך כל אבר שקיים בגוף האנושי הזכרי כואב לי כרגע, מהגולגולת ועד כפות הרגליים, אבל נתגבר
. היה טיול מדהים. מפאת (דיתוש
) עייפותי והעובדה שאם אני לא מתקלח עוד שנייה אני הופך לפצצת סירחון ניידת, אומר לכם לילה טוב. כל הסיפורים, כל החוויות וכל התמונות
מחר
. אני מתחיל להיות שלומצי עם כל המתח הזה הא?
. נ.ב - תודה לכל מי שכתב לי טיול מהנה ולא הספקתי להגיד תודה, וגם תודה למי ש... לא איחל לי.

Conspiracy

New member
היי, ברוך שובך ../images/Emo24.gif

אתה נשמע שמח
מה זה היה, טיול שנתי? לאן? מצפה לחוויות+תמונות!

דיתוּש

New member
וולקום באֶק [במבטא ישראלי../images/Emo6.gif]

קודם כל... "מפאת" שייך לי ורק לי! אין לאחרים זכות להשתמש בו! הוא שלי!!! שלי!!!!!!!! מוהאהאהאהאהאה!!! [גאאאד, מה יום לימודים קצר עושה לי... תתארו לכם מה עושה לי הארוךךך...
] אבל לא נורא. נו, אז תתחיל לספר לנו חוויות! וגם - טיול של יומיים? פאאארשים!!! לנו היה של שלושה ימים! נה נה
! *מתפוצצת מצחוק בלי סיבה ממשית* טוב, די.
מחכים! וברוך שובך!

עמיתוש

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif.

אלו יהיו מספר הודעות, כל הודעה עם התמונה שלה
. בבוקר, הגענו מאוד מאוד מוקדם.. הייתי צריך לקום ברבע ל5
. הגעתי בהסעה למקום שממנו נסענו לצפון, שם כל הילדים היו כ"כ עייפים, עד שחלק נרדמו על הרצפה שם
. אני, למרות שהלכתי לישון מאוד מוקדם יחסית בשבילי יום לפני, מתי מעייפות. נכנסנו לאוטובוסים, ועצרנו מהר מאוד במקום של ארוחת בוקר, שם קניתי פחית קולה שבתמונה אתם רואים שאני שותה, ואכלתי את הסנדויץ' שאבא הכין לי, כמו ילד טוב
. המשך בהודעה הבאה

עמיתוש

New member
הדרך הייתה מאוד מאוד

ארוכה... בגלל שגם היו לא מעט פקקים בדרך ושתי עצירות, עד שהגענו למקום של המסלול של הטיול ביום הראשון, לקח משהו כמו 4 שעות. בדרך צילמתי תמונות יפות
המשך בהודעה הבאה
.

עמיתוש

New member
ירדנו מהאוטובוסים

והתחלנו את המסלול של הטיול, ההתחלה כמובן הייתה הכי קלה והכי יפה. קבלו תמונה מדהימה שצילמתי אחרי 10 דקות הליכה
המשך בהודעה הבאה
.

עמיתוש

New member
אחרי הליכה די מרובה,

אבל קלה (לפחות יחסית לאתמול) הגענו למקור מים ראשון. לא רציתי להכנס, מהסיבה הברורה שכל מי שנכנס (יותר נכון דחפו אותו
) צעק "קררררררר ררררררר", אבל בסוף גם אותי דחפו, וגם אני נכנסתי
. תמונה כאן מטושטשת שלי, אחרי שנכנסתי
.

עמיתוש

New member
אחרי הליכה לא קצרה,

הגענו למקום בו ישנו בלילה
. היה שם ממש כיף, אני לפחות מאוד נהניתי מהאוכל ומהרעש ומהבנות מאחורה שדיברו כל הלילה וכל הזמן צעקתי על אחת מהן "סתמי ותני לישון" והיא היכתה אותי ברגליים (דננננההה?
). תמונה מטושטשת של ילדים שצילמתי ישנים
המשך בהודעה הבאה
.

עמיתוש

New member
במשך הלילה

היה כ"כ קררררררר! אני לא רוצה לישון בצפון יותר!
. בבוקר, כולם קמו ונראו כ"כ עייפים ומצחיקים וזה היה קורע, צילמתי מלאן תמונות אבל מחמת (דיתוששש
) פרטיותם של האנשים האלו לא אפרסם תמונות, רק תמונה מטושטשת אחת
המשך בהודעה הבאה
.

עמיתוש

New member
צילמתי גם מלא

תמונות יפות מאותו הבוקר, מה לעשות הצפון גם עם חסרונותיו (קרררר!) גם יש לו יתרונות, הוא יפההה!. והנה תמונה להוכחה
עוד תמונה בהודעה הבאה
.

עמיתוש

New member
ביום השני, המסלול

היה הרבהההההההה יותר קשה, במיוחד בסוף, בעליית ההר. משהו כמו 3 שעות רצופות בחדר כושר, מזעזע
. היו גם כמה אגמי מים, לראשון נכנסתי, לשני כבר לא היה לי כוח ושדדו לי גם את כל המסטיקים
. לאחר מכן, חזרנו לאוטובוסים ולבדיחות לא מצחיקות למארגן הדתי של כל הטיול, וגם עצרנו במקדונלדס ואכלתי חתיכת בורגר.. יאם!
. תמונה מהמים עם ראשים מטושטשים של אנשים

עמיתוש

New member
וזהו ../images/Emo13.gif.

לסיכום, היה טיול מדהים בו הספקתי להכיר בלילה וביום אנשים מדהימים, אוכל טוב וגם מסקנה לחיים
לא לישון בצפון על הר!
. מקווה שנהניתם, אני ועוד איך כן, עמית
.

עמיתוש

New member
אה ונ.ב- קטעים מצחיקים ../images/Emo6.gif

בלילה אני קם ואני שומע כזה תקתוק מוזר, אני מרגיש קור אדיר אבל בכל זאת בודק מאיפה זה מגיע, אני קולט שזה קרוב אבל לא שומע את זה מאף אחד אחר, פתאום אני קולט - זה תקתוק שיניים שלי מהקור! התפוצצתי מצחוק בקול חלש, וחזרתי לישון, קופא
.
בלילה, הלכנו (אני וחבר שלי) שאנחנו לא כ"כ אוהבים, ושמנו לו חתיכות עלים בכרית, הוא קם, אבל הספקנו לברוח מהאזור לפני שהוא שם לב
.
המארגן של כל הטיול הזה, לבש כל הלילה וכל הבוקר מכנסי דפוק אותי. זה היה מצחיק בפני עצמו
. אנחנו התחלנו לחשוב כבר מה הוא עושה באוהל עם המורות
. וזהו
. עכשיו אתם באמת יכולים להגיב
.

עמיתוש

New member
אוי.. ונ.ב אחרון.

דנה (your-destiny קוראים לה כאן אם אני לא טועה
) תוסיף תמונות משלה יותר מאוחר
.

עמית!!!!!!!

ברוך הבא (החוזר?) אני שמחה שנהנית. ומצטערת שלא איחלתי לך נסיעה נעימה.....עד שראיתי את זה כבר היית בטיול..אז לא שווה.../: אז הבנתי שדנה בשכבה שלך?

התמונות פותחו..

חלקנו פוטוגנים, חלקנו פחות...:) רק שאין לי סורק, אז זה יקח זמן עד שאני אמצא מישהו, ואסרוק.... ו.....אתם יודעים שהם לא פיתחו לי את התמונה של שלומצי? זה היה באינדקס של התמונות אבל הם לא פיתחו לי...חוצפההההה אני אומרת.

למעלה