אנחנו שמחים שחזרת חחח כן המסע הזה משנה הרבה בבן אדם אני בהחלט רוצה לסוע ..
ט ט ו ל ה ח ת ו ל ה New member 1/4/07 #19 ../images/Emo13.gifאנחנו שמחים שחזרת חחח כן המסע הזה משנה הרבה בבן אדם אני בהחלט רוצה לסוע ..
O Osher191 New member 1/4/07 #20 ברוכה השבה../images/Emo13.gif אני בהחלט מבינה אותך, אצלי זה עוד טרי נסענו רק לפני 3 שבועות [אמאלה, הזמן עובר מהר ] ואני כ"כ רוצה לחזור בלי להסס הייתי עוברת את המסע הזה עוד פעם חוויה של פעם בחיים
ברוכה השבה../images/Emo13.gif אני בהחלט מבינה אותך, אצלי זה עוד טרי נסענו רק לפני 3 שבועות [אמאלה, הזמן עובר מהר ] ואני כ"כ רוצה לחזור בלי להסס הייתי עוברת את המסע הזה עוד פעם חוויה של פעם בחיים
B Black Balloon New member 2/4/07 #21 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה
« «Pink Girl» New member 3/4/07 #24 אני חזרתי אתמול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מצטרפת לכל מה שכתבת.. למדתי להעריך את המשפחה, את כל מה שיש לי, את המדינה שלנו שתמיד נוכל לחזור ולהרגיש בבית ולא בשום מקום אחר, ואת החיים. היה פשוט מדהים.
אני חזרתי אתמול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מצטרפת לכל מה שכתבת.. למדתי להעריך את המשפחה, את כל מה שיש לי, את המדינה שלנו שתמיד נוכל לחזור ולהרגיש בבית ולא בשום מקום אחר, ואת החיים. היה פשוט מדהים.