חזרתי

חזרתי../images/Emo13.gif

אני רק רוצה להגיד,שמי שמתלבט אם לנסוע לפולין או לא-שלא יחשוב פעמיים ושפשוט יסע. המסע הזה שינה כ"כ הרבה דברים אצלי,לטובה ולרעה. אני פשוט ל-א מאמינה שעברו 8 ימים. שארזנו את המזוודות פשוט כולנו בכינו כי זה באמת נגמר. היה מדהים. והיה מאוד מאוד קשה. אני אישית עדין מנסה להבין אם אני מאמינה שבאמת יש אלוהים למעלה,או מאמינה במשהו אחר. כי אחרי פולין,ככל שאתה רואה יותר ככה אתה גם פחות מבין. אני לא רוצה לחפור כ"כ,מי שרוצה באופן אישי...אני אשמח לשכנע אותו לנסוע למסע של החיים שלו והעבר של כולנו. בכל אופןןן, התגעגעתי נורא לתפוז
. וכ"כ כ"כ כ""""כ ט-ו-ב להיות בבית
אתם לא יודעים איזה נכס זה

גליזה

New member
אני כבר לא אסע. וויכוחים עם אבא.

בכל אופן, כבר עבר הזמן להתחרט. שמחה שנהנת
היית חסרה לי

Black Balloon

New member
היי, אין ממה לפחוד,

המסע הוא לא בלתי אפשרי מבחינה נפשית.. [אם מזה את פוחדת] תצאי למסע, את לא תתחרטי ^^

ברוכה השבה../images/Emo24.gif

אני נוסעת ב11.4 ולא היה כל צורך לשכנע אותי. מהרגע ששמעתי לראשונה את העדות של סבתא שלי ידעתי שאסע.

היי מגניב!

אני כבר נסעתי, ועם כל הדברים שאומרים שזה מסע קשה וכאלה זה היה השבוע הכי כיפי שהיה לי בחיים!

Simply Blonde

New member
היי../images/Emo3.gif

אני כבר ידעתי מזמן שאני רוצה לסוע רק עכשיו יש פאק קטנטן החתונה של אחי אין מתי לשים אותה ואין תאריך מדויק מתי אנחנו טסים אז אמרתי לו שאני אפספס את החתונה שלו אם פולין על זה. זה יותר חשוב לי

Blue Aura

New member
ברוכהשבה לושי../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

נראה אם יהיה כסף.

flameboyy

New member
ברוך הבא ו...

יש אלוהים, אחרת מה הסיבה לקיומנו כאן? איך מתרחשים כולכך הרבה ניסים? השואה הייתה אחד הדברים הקשים ביותר בהיסטוריה היהודית. . אנחנו צריכים להודות לאלוהים שהיטלר(ימח שמו) וחבריו (ימח שמם) לא הצליחו לממש את תוכניתם עד הסוף.

SheWillBeLoved

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

ואכן כן,There's no place like home. למרות כל ניסיונותיי להתכחש לעובדה הזו,היא פשוט נכונה.

dark dumb

New member
ברוכה השבה!!!!../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif

אני טסה עוד שבוע וחמישה ימים!! (ואני בכלל לא סופרת ימים... חח) ואני כולי מתרגשת!!! כבר היה כנס מטוס, ההורים כבר העבירו את המכתבים שאמורים להיות הפתעה... חחח וגם את הסרט הם צילמו... חחחחח תגידי איך המזג אויר שם....?

m i c k e y 15

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif אני מפחדת

לנסוע...אני נוסעת ישר אחרי החופש ב- 12 ואממ....זה קצת מםחיד אותי...לודעת למה.. אבל אני מבינה שזה חשוב ואני אסע.. [גם יש שם אמריקאים
חח]

טוב שחזרת../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

הכותבת זה פשוט כי רציתי להיות שונה מכולם
בכל אופן אני כבר החלטתי לא לנסוע.. שמחה שעברת את המסע הזה בדרך הטובה!

נ ט ע ש ה

New member
ברוכה השבה../images/Emo13.gif

לי לרגע אין ספקות בנוגע למסע, הבעיה שלי היא לשכנע חברה טובה... אני שמחה שעברת מסע מוצלח וחשוב.

למעלה