חזרתי

צ ל י ל 8

New member
חזרתי ../images/Emo13.gif

אז כמו שאתם יודעים, הייתי 3 שבועות בחופש בארה"ב. היה כמובן מדהים! חזרנו ביום חמישי בערב, ומאז היום הוחלף ללילה. לא ישנתי כל הלילה הזה ואני לא יודעת איך אני אעביר את המשך היום. היינו בניו יורק שבוע. היינו במוזיאונים (הטבע, מדאם טוסו), היינו באמפייר סטייט בילדינג, היינו בהצגה של מרי פופינס בברודווי, בפסל החירות כמובן. אחרי שבוע טסנו לקליפורניה, שם שכרנו מני ואן GMC יוקון מדהימה שכמעט שמתי במזוודה לקחת הביתה
בקליפורניה היינו בסן פרנסיסקו המיוחדת מאוד, נסיעה של כמעט יום וחצי על כביש 1 המהמם ביופיו ללוס אנג'לס, שם היינו כמובן גם בבוורלי הילס, הוליווד, אולפני יוניברסל, דיסנילד. משם נסענו ללאס-וגאס הדי מאכזבת לטעמי וחזרנו לסן דייגו ללגולנד, גן החיות המדהים שיש שם ועולם הים שאין מילים לתאר אותו! נהנינו מאוד, ובטח שחכתי עוד מלא מקומות. לא היה לי כח לכתוב הודעה לפני כן. אני עדיין עייפה נורא אחרי לילה ללא שינה, ואני אעלה קצת תמונות אולי בערב אם לא אתעלף

Guid

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo24.gif

חתיכת מסע עשיתם באמריקה, אה?
הייתם בהמון מקומות! מרשים! טוב לשמוע שנהניתם
ואני רואה שכבר הספקת לחזור למייפל...

מ י ל ר

New member
ברוכה השבה!!

התגעגענו בזמן שלא היית פה היה בלגאן, חטפו את עידן חייזרים, אכלו לו את המוח, ושמו שם מוח גלי, עכשיו עידן גלי :0

Guid

New member
אסף המסטול,

הוא לא התכוון לגלי, הוא התכוון לGLEE (ואם את לא יודעת מה זה- הגיע הזמן להריץ חיפוש בגוגל...)
וכן, החייזרים ראו שאסף בודד ואין אף אחד שמבין אותו בעולם, אז הם חטפו אותי והפכו אותי לאחד כמוהו... דיכאון רצח.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif והכי מצחיק זה שאתה מתקן אותו ../images/Emo3.gif

אני יודעת בגדול שזו תוכנית של תיכון עם שירים וזה.... אבל לא מבינה למה זה יצא לכם קללה.. למה ככה? תספר את זה ככה:"וכן, החייזרים ראו שאסף בודד ואין אף אחד שמבין אותו בעולם, אז הם חטפו אותי כדי שאוכל לתרגם להם מה שהו אומר" מה דעתך על זה?

Guid

New member
זה באמת נשמע יותר טוב ככה... ../images/Emo3.gif

miss_t

New member
OMG?

אז אתה עולה מלא רמות עכשיו ואומר לכולם להתאמן כמו מטורפים בLHC?? מספיק לי אסף אחד על הראש
(אסף
תתחתן איתי נשמה של עוף חול??
)

miss_t

New member
הנה ההודעה שפספתי

ברוכה השבה שרון חסרת לי
אני רואה שיש פערים בעולםפ המייפל, תשאלי כל העולה על רוחך, אין יותר מידי שיוניים, רק צריך להתרגל אל תתפתי לקנות דברים בFM- נסי להכין אותן!

צ ל י ל 8

New member
אני אעלה כמה תמונות בערב

אני עוד צריכה להעביר אותם מהמצלמה למחשב.

ברוכה השבה../images/Emo24.gif

שמחה לדעת שנהנתם
נשמע שעשיתם אחלה טיול, אני
מקנאה חחחחח מקווה מתישהו גם לנסוע לשם

Hasselblad

New member
שרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברוכרה השבה וגם השווה! אני ממש שמחה לשמוע שנהנתם! מהנסיון שלי יקח עוד קצת זמן עד שתחזרי לשגירה. מחכה בקוצר רוח לסיפורים חווית ותמונות!

צ ל י ל 8

New member
שתבינו אני ערה לגמרי משעה חמש בצהריים אתמול!!

ומשום מה אני לא עייפה
ואגב, למי שתוהה..... לא קניתי NX
לא יודעת למה. היו לי דברים חשובים יותר להתעסק איתם
יש משהו חדש של איך לקנות NX מהארץ?

להיפך. הורידו כמה אופציות

לקנית NX בארץ...... האמת היא שזה גרם לי לקנות את כלללל ה NX שלי במזו. וזו הרגשה טובה.

btekx

New member
ברוכה הבאים!! תספרי לי איך בעולם הים??

אני הייתי בעולם הים בספרד, האתר אומרים שבעולם הים שבאמריקה אחד הכי גדולים בעולם... ואני מת על עולם הים...

צ ל י ל 8

New member
אוי עולם הים היה אחד המקומות אם לא "ה"

שידרגנו את הכרטיסים שלנו ל-VIP ככה שלא עמדנו בתור והיו לנו מקומות שמורים בכל המופעים והאטרקציות. המופעים של הדולפינים, של הלוויתנים ושל אריות הים כמובן הכי הכי. אף על פי שאני יודעת שבטח מפנקים את החיות, דואגים להם, מאכילים אותם ועוטפים אותם באהבה, כאב לי הלב עליהם. אני לא אגיד שלא נהניתי. צחקנו שם מלאאאאאאאאאאא. 15 דקות לפני כל הופעת יש הופעת פתיחה וזה היה נורא מצחיק. האתר מאוד מאורגן ומושקע (כמו 95% מהאתרים שהיינו בהם). בסן דייגו היה מזג אויר מעולה, כך שממש נהנינו גם ממנו ולא רק מהמופעים עצמם. עולם הים מרתק לטעמי הרבה יותר מעולם החי על האדמה (שאותם רואים גם אצלנו בגן החיות). אבל אני חיבת להגיד שהמופעים הרבה פחות "מתעללים" בחיות כמו שהיה בעבר. המופע (20-25 דקות) מורכב בחצי ממנו ממופעים של בני אדם ולא כולו של בעלי החיים. מינים רבים של דגים וכל פעם עולה לי משהו לראש ואני אומרת לעצמי... לא זה היה במקום אחר
הכל בלאגן בראש. היינו בכ"כ הרבה מקומות שהראש מסתחרר. עולם הים הוא בהחלט מהמקומות המומלצים ביותר.

למעלה