חזרתי ../images/Emo13.gif
אז כמו שאתם יודעים, הייתי 3 שבועות בחופש בארה"ב. היה כמובן מדהים! חזרנו ביום חמישי בערב, ומאז היום הוחלף ללילה. לא ישנתי כל הלילה הזה ואני לא יודעת איך אני אעביר את המשך היום. היינו בניו יורק שבוע. היינו במוזיאונים (הטבע, מדאם טוסו), היינו באמפייר סטייט בילדינג, היינו בהצגה של מרי פופינס בברודווי, בפסל החירות כמובן. אחרי שבוע טסנו לקליפורניה, שם שכרנו מני ואן GMC יוקון מדהימה שכמעט שמתי במזוודה לקחת הביתה
בקליפורניה היינו בסן פרנסיסקו המיוחדת מאוד, נסיעה של כמעט יום וחצי על כביש 1 המהמם ביופיו ללוס אנג'לס, שם היינו כמובן גם בבוורלי הילס, הוליווד, אולפני יוניברסל, דיסנילד. משם נסענו ללאס-וגאס הדי מאכזבת לטעמי וחזרנו לסן דייגו ללגולנד, גן החיות המדהים שיש שם ועולם הים שאין מילים לתאר אותו! נהנינו מאוד, ובטח שחכתי עוד מלא מקומות. לא היה לי כח לכתוב הודעה לפני כן. אני עדיין עייפה נורא אחרי לילה ללא שינה, ואני אעלה קצת תמונות אולי בערב אם לא אתעלף
אז כמו שאתם יודעים, הייתי 3 שבועות בחופש בארה"ב. היה כמובן מדהים! חזרנו ביום חמישי בערב, ומאז היום הוחלף ללילה. לא ישנתי כל הלילה הזה ואני לא יודעת איך אני אעביר את המשך היום. היינו בניו יורק שבוע. היינו במוזיאונים (הטבע, מדאם טוסו), היינו באמפייר סטייט בילדינג, היינו בהצגה של מרי פופינס בברודווי, בפסל החירות כמובן. אחרי שבוע טסנו לקליפורניה, שם שכרנו מני ואן GMC יוקון מדהימה שכמעט שמתי במזוודה לקחת הביתה