חזרתי

חזרתי ../images/Emo13.gif

אני רוצה לפתוח דמות חדשה בתור פיראט מה לדעתכ עדיף להיות אקדוחן או אגרופן? תודה מראש

btekx

New member
עדיף אגרופן

מניסיון עם פיראט אקדחן רמה 135 (corsair) ופיראט חשמל (דומה לאגרופן) ממש קשה לעלות את אקדחון, לפיראט אגרופן יותר קל לעלות משום שיש התקפה הרבה מפלצות גם מעבודה 1, ודמג' הרבה יותר טוב... לאקדחון דמג' נמוך עד עבודה 3! ולא רק זה גם HP שלו נמוך משל אגרופן... (אפילו אקדחון רמה 135 עדיין קשה לשרוד מול מפלצות חזקים...) (למרות זאת אני מעדיף אקדחון....) בקיצור אקדחון- יתרון - מהיר, יכול לעוף!, תקיפה רחוק חסרון - דמג' חלש עד עבודה 3, HP לא מספיק אגרופן- יתרון - חזק יותר, הרבה HP חסרון - תקיפה מקרוב... רק תשים לב אם תרצה להגיע את הפיראטים (לא משנה איזה עבודה) לרמה גבוהה, נגיד 120+... תשים שיהיה המון מקום פנוי במקשים, משום שיש המון סקילים שונות שצריך ללחוץ... למה לא רוצה פיראט חשמל?

לא ידעתי שיש כזה

מה זה פיראט חשמל ובמה צריך לשפר לו? אתה יכול לתת לי אתר טוב למייפל (במייפל איילנד היה כתוב רק על אקדוחן ואגרופן) הוא יותר טוב מאקדוחן ואגרופן?

btekx

New member
הסבר

את פיראט חשמל מסיגנוס נקרא "Thunder Breaker/Striker" הוא הרבה יותר חזק, וקל לעלות משאר פיראטים רגילים (כמו שאר סיגנוס שהרבה יותר חזק מעבודות רגילים) רק תזכיר שזה עד רמה 120!! אם רוצה יותר מ120 (להגיע ל200) קח פיראטים רגילים... את פיראט חשמל מקבלים סקילים יותר מקודמות למשל את Energy Charge מקבלים בעבודה שנייה (ולא שלישי) את Barrage מקבלים בעבודה 3 (רמה 100) ולא עבודה 4 רוב מפורומים טוענים שפיראט חשמל הכי חזק משאר סיגנוס (לא בטוח לדעתי...) את פיראט חשמל כמו אגרופן- צריך לשפר הרבה STR (את DEX באותו רמה) עוד שאלות? טוב בהצלחה בבחירה פיראטים! ארררררררררררררררר!

תודה

אתה יכול לתת לי אתר טוב שבו כתוב מה צריך לשפר לפיראט חשמל בסקילים וב-תכונות (DEX-STR)?

btekx

New member
הנה

http://strategywiki.org/wiki/MapleStory/Cygnus_Knights_Guide/Builds http://www.basilmarket.com/forum/1123325/1 מה תכונות? תעלה כול רמה STR וDEX 5 רמה מעל דמות (אם אתה רמה 31, אז 36 DEX...)

תלוי מה שאתה אוהב

אקדוחנים - התקפה מרחוק , אגרופנים - מקרוב. אקדוחנים הם החזקים ביותר במשחק בעבודה רביעית. בעבודות ראשונות הם חלשים.

למעלה