*STARSHINE
New member
חזרתי.. ../images/Emo108.gif
סופסוף המחשב שלי חזר מהתיקון.. (למה הוא היה בתיקון זאת פרשייה בפני עצמה.. בסה"כ שלחתי הודעה באייסיקיו ומיד כונן התקליטורים התפוצץ לי על הפרצוף. עד עכשיו הלב שלי פועם אחוז אמוק בגלל זה. אמריקה!
) לרגע חשבתי שרגע זה לעולם לא יגיע, אבל הנה זה בא..! (ואפילו עם ערכת התפירה של ברבי.. הא! נפלא. אפשר לגשת לעבודה. מה כדאי? פרחים?
כותונת סאטן?
שיו! איזה מקסים שזה..) בכל אופן.. אני מצטער על ההיעלמות הפתאומית, ואני מקווה שכו-לם התגעגעו אליי.. כי אני התגעגתי
. ובכן.. איפה הייתי ומה עשיתי. אז ככה. הספקתי לקבל 16 באנגלית, 100 במתמטיקה (דני, תראה לדודה את הטוב- מאד בתורה!
), לגלות שאחרי הכל אני אדם תרבותי (2 הצגות בקאמרי, אחת ב"צוותא", אחת ב"תמו-נע" ואחת בהבימה.. נו, קצת קולטורה לא תזיק לילד), ו.. המאורע הטרגי ביותר.. להיפרד מהחבר...
. ככה לנטוש אותי? זוועה. בכל אופן- כתבתי אחרי זה (תוך כדי בכי קורע לבבות) שני שירים. ---------------------------- שירת הימים מנחמת היא- שכן בה עבר, עתיד והווה הם כמרקחה. שירת הימים משכיחה היא, שכן דרכי עולם הן לאהוב ולדבוק ברגע, ולא במעשיות עבר ובתחייה. שירת הימים חוצה לבבות שבורים בלי משים, שכן בעלי נשמת האנוש זועקים הם למרגוע שיבוא, ויאכילם בסדרי עולם קדוש. בשירת הימים העתיד רק יבוא, העבר כבר נשלם והווה הוא רק חלק במחזה, המבושש להפוך קיים. ------------------ -------------------- "חיים מהיום למחר, בלי שמץ מושג על אתמול, שלשום ומחרתיים. חיים מהיום למחר, עד כלות שירת קנריות השקר והתוגה- אשר זמניות הן בלבד, בשמיים. -----------------
סופסוף המחשב שלי חזר מהתיקון.. (למה הוא היה בתיקון זאת פרשייה בפני עצמה.. בסה"כ שלחתי הודעה באייסיקיו ומיד כונן התקליטורים התפוצץ לי על הפרצוף. עד עכשיו הלב שלי פועם אחוז אמוק בגלל זה. אמריקה!