חזרתי..

*STARSHINE

New member
חזרתי.. ../images/Emo108.gif

סופסוף המחשב שלי חזר מהתיקון.. (למה הוא היה בתיקון זאת פרשייה בפני עצמה.. בסה"כ שלחתי הודעה באייסיקיו ומיד כונן התקליטורים התפוצץ לי על הפרצוף. עד עכשיו הלב שלי פועם אחוז אמוק בגלל זה. אמריקה!
) לרגע חשבתי שרגע זה לעולם לא יגיע, אבל הנה זה בא..! (ואפילו עם ערכת התפירה של ברבי.. הא! נפלא. אפשר לגשת לעבודה. מה כדאי? פרחים?
כותונת סאטן?
שיו! איזה מקסים שזה..) בכל אופן.. אני מצטער על ההיעלמות הפתאומית, ואני מקווה שכו-לם התגעגעו אליי.. כי אני התגעגתי
. ובכן.. איפה הייתי ומה עשיתי. אז ככה. הספקתי לקבל 16 באנגלית, 100 במתמטיקה (דני, תראה לדודה את הטוב- מאד בתורה!
), לגלות שאחרי הכל אני אדם תרבותי (2 הצגות בקאמרי, אחת ב"צוותא", אחת ב"תמו-נע" ואחת בהבימה.. נו, קצת קולטורה לא תזיק לילד), ו.. המאורע הטרגי ביותר.. להיפרד מהחבר...
. ככה לנטוש אותי? זוועה. בכל אופן- כתבתי אחרי זה (תוך כדי בכי קורע לבבות) שני שירים. ---------------------------- שירת הימים מנחמת היא- שכן בה עבר, עתיד והווה הם כמרקחה. שירת הימים משכיחה היא, שכן דרכי עולם הן לאהוב ולדבוק ברגע, ולא במעשיות עבר ובתחייה. שירת הימים חוצה לבבות שבורים בלי משים, שכן בעלי נשמת האנוש זועקים הם למרגוע שיבוא, ויאכילם בסדרי עולם קדוש. בשירת הימים העתיד רק יבוא, העבר כבר נשלם והווה הוא רק חלק במחזה, המבושש להפוך קיים. ------------------ -------------------- "חיים מהיום למחר, בלי שמץ מושג על אתמול, שלשום ומחרתיים. חיים מהיום למחר, עד כלות שירת קנריות השקר והתוגה- אשר זמניות הן בלבד, בשמיים. -----------------

איזה חמודהההה ../images/Emo13.gif

חחח נשמע מפחיד מה שקרה למחשב שלך
אם יקרה משו לנחום שלי אני מתאבדת! *מבט מצועף* בכל אופן, ברוכה השבה....
ותנחומים על הדברים הקשים..אבל אני תמיד טוענת שבלי דברים קשים הכל היה בא לנו בקלות ולא היינו יודעים להעריך את הדברים הטובים... והכל לטובה, תזכרי תמיד. אוהבת עד השמיים ובחזרה.

איזה פשוש....אממ..רוצה להתחתן איתי?

התאהבתי בך! פשוט כך! אבל קודם כדי שנכיר...כי אולי כשאתה הייתה פה אני עדין לא וכשאני הייתי פה בדיוק ירד לך המחשב.... נעים מאוד אני בת אלי..את שאר פרטי תקרא בכרטיס אישי שלי....
מה קורה מה חדש?

*STARSHINE

New member
פשוט כך..? ../images/Emo9.gif

אני מרגיש כמו שואב אבק ש"רק תתחילו להשתמש בו.. ותתאהבו בו פשוט כך"! אבל זה רק אני, ואני מפורסם במחשבות ה.. תמהוניות שלי.. הממ.. טוב. להתעשת. לגבי החתונה.. הממ.. אני מסמיק
.. טוב נו, למה לא? אכן נכנסתי לכרטיס הפרטי (שלך ורק שלך) ויצאתי פעור פה... (במובן החיובי של המילה..
). חנפן שכמוני. שחר.

פה פעור למה?!

מה קרה שהיצאת מכרטיסי האישי "רק שלי" עם פה פעור מהי הסיבה לתגובה?! בת אלי... נ.ב. הרי אתה מקודש לי בטבעת זו! שבור ת´כוס שבור ת´כוס! מזל טוב! עכשיו נשיקה! מוווואאאאאא..... יאללה הולכים לרקוד?!

*STARSHINE

New member
למה יצאתי עם פה פעור..

טוב נו, צירפת תמונה והכל.. אני חייב לומר שאם לא הייתי אוחץ´ כבר מזמן היינו ממסדים את יחסינו..

יהההההה פדיחחחחותתתתתת ../images/Emo9.gif

חחחחחחחחחחח יוווו בנאדם.....מצטערתתתתתתתתתת

*STARSHINE

New member
זה בסיידר, זה בסיידר. אני לא..

מתלונן! לא! כלל וכלל לא! אני כבר רגיל.. (פני נראות עכשיו כפניו של ישו ברדתו מן הצלב). שחר.

אני גאה להכריז עליך כבנאדם בעל

תעלה עמוקה בראש בקע עצום בגב ושריטה שחוצה אותך לכל אורך הגוף

slim girl

New member
התגעגעתי! ../images/Emo24.gif

היה לך חבר?!?!? ולא שיתפת אותנו?! בושה! בושה וחרפה!!!! לא אעבור לסדר היום בגלל זה!!!! כל הפרטים כאן ועכשיו! תתחיל לשפוך! אגב - אי סי קיו - הסתדר בסוף? הורדת??? Slim girl שחושבת ששחר ענק!

*STARSHINE

New member
חמודה... גם אני התגעגתי..

אכן היה לי חבר ואפילו נדמה לי שסיפרת לכן פעם.. לא משנה.. בכל אופן- קראו לו גיא, היה לו שיער חום פרוע חמוד כזה, עיניים ירוקות מטריפות ונשיקות שלא מהעולם הזה.. וכל כך אהבנו אחד את השני.. אנחנו יצאנו כמעט כל יום- אם זה סתם לבית קפה, למועדון, לסרט, לבאולינג.. מה שלא יהיה. בכל אופן כבר תכננו כל מיני תוכניות מופרכות לעתיד (בן ובת, כלב וחתול) עד שיום אחד הוא הודיע לי שהוא יורד עם המשפחה שלו לארה"ב. ממש יופי. ומאז אני לבד. אבל יש לי אותכן, ככה שאני עדיין שמח. איי.סי.קיו בהחלט יש.. והמספר הוא כדלקמן: 126626865 בואו בהמוניכן.. שחר.

slim girl

New member
זה מתבקש: oooooooooooo......../images/Emo25.gif

אומנם עצוב מאוד בקשר לחבר...
ובמקום שאכתוב הכל פה......! סוף סוף צירפתי אותך ונוכל לדסקס כמו שצריך!!! עד אז נשיקות וחיבוקים! (מצטערת תיכננתי איקונים אבל הם לא עובדים לי...
) Slim Girl.

*STARSHINE

New member
../images/Emo120.gif נו- בואי לא ניתן..

לסמיילים להרוס את היחסים בינינו..
שחר.

לא קשור... ../images/Emo108.gif

שחר (ככה קוראים לך נכון?) אין לי מושג מי אתה, אף פעם לא דיברתי אתך... אבל אתה בן אדם שרוט..! (במובן החיובי של המילה
) כרגע קראתי את הדיטיילס שלך ואני חייבת לציין ששפכת אותי על הרצפה (תרגום- אתה מצחיק) ואני מודה לך מעומק נשמתי (איזה הגזמה פראית) שנתתי לי דקה של שמחה כי אני הייתי מבואסת בצורה לא נורמלית... טוב נו, עוד דקה אני יחזור להיות מבואסת
נעים מאוד, חולמנית...

slim girl

New member
שו מה מאמה? אר יו לאפינג אט מי?!אה?

אה?!!? אה??!??! אי וואנט אנ אנסא.....ר!

למעלה