חזרתי סופית

Crossface

New member
חזרתי סופית

כן, הפסטיבל נגמר ואני חזרתי הביתה לפני כמה שעות עשיתי לי מקלחת טובה וארוכה היה ממש נחמד, הייתי עם אנשים שאני הכי אוהב בעולם היו עליות ורידות כמו בכל דבר, היה יותר מדי רועש זה בטוח ומוסיקה שאני לא ממש התחברתי אליה עד שסוף סוף היתה מוסיקה שחורה ואני החלטתי ללכת לרקוד וגררתי איתי 2 בנות זה היה ממש קצת ההופעה שלי הייתה היום לפני ההופעה עשינו קצת פעילות שטח, הסתובבנו כליצנים ושוב הוכחתי לעצמי עד כמה אני שרוט זה היה גדול, נהנתי מכל רגע ההופעה היתה בסדר, לי היה קטע אחת עם בן אדם נהדר מאוד מוכשר ההופעה יכלה להיות הרבה יותר טובה עם היתה הפקה כמו שצריך (לא ההפקה של הבומבמלה שהיתה בסדר גמור ואף יותר מזה, אלא ה"הפקה" שלנו) אחרי זה באו אנשים ואמרו לי שממש אהבו את הקטע שלי ושזה היה הקטע הכי טוב (עם כל הצניעות, זה נכון) ומי נזכרה להגיע 5 דק' אחרי שאני יורד מהבמה?????? אייריש עם התיזמון המעולה שלה (ארגגגגג) אז זהו, אני פה

Mוניk

New member
שיאווו קרוסי אני שמחה שבאת

אתה עוד תהיה הליצן הכי מפורסם תזכור מה אמרתי לך. וואוווו כמה געגעתי אלייך מאמי}{ אפילו כתבתי הודעה פו לחתולי שיעלה על מדים ויחפש אותך בשבילי אבל תפוז עממה לא קיבל ת'הודעה וכמו באורך פלא אתה פיתום הופעת אז כיאפקקקק לקרוסי הליצן המוכשר תצ'בע בהלוהים אייריש הפתיע אותך שיוווווווו איזה יופי (ד"ש לאייריש) קרוסי

Crossface

New member
גם אני נורא געגעתי

הנה אני כאן אייריש גם הייתה בפסטיבל, ובכל הפסטיבל עם 50000000 אנשים, כל הזמן אני פוגש אותה במקרה
אבל היום היא פסיפסה את ההופעה שלי לא נורא, קיבלה בלונים מתנה

Mוניk

New member
אופפ קרוסי

גמני רוצה לראות אותך בהופעעעעעעעעעעע יש לי רעיון לקייץ אני אדבר עם ראש העיר שלי ואבדוק מי אחראי על ארועי קייץ ומופעים אני מ''''זה התקרצצ עליהם עד שיבאו אותך אני אמליץ עלייך בחום ואהבה אז תתכונן למסור לי פרטים אישיים בהמשך אולי ככה אני אראה אותך לה לה לה לה קרוסי

Crossface

New member
מוניק

אם את רוצה אני אארגן לך הופעה אישית פסטיבל שנטיפי זה קרוב אלייך????

Crossface

New member
זהו, שאני לא יודע

ואני לא יודע אם אני בכלל אופיע שם אבל אולי פסטיבל בת ים ואם ירצה השם, פסטיבל עכו

Mוניk

New member
פסיטל עכו שיאווווווווווווו

אם זה יצא לפועל אז שם אני אראה אותך אמן קרוסי מאמי אני נירגשת חחחהה אני אזרוק עלייך פרחים אני אשב בבית עם זרי ענק ואתלוש את עלי הכותרת אמלא סלסלה וואוווו אני אפזר עלייך לפני כולם זו תהיה קבלת פנים הכי חמה שתקבל

Crossface

New member
איזה כייייייייף ליייייייי

אנחנו מתחילים לעבוד כדי שבאמת נופיע שם ואיך שאת היית אומרת ביטח הלוואי הלוואי אמן אמן אמן

Mוניk

New member
ביטח הלוואי ואמןן אמןן אמןן

קרוסי
בן***תפוז הזה ממש מוגזם כל הודעה שעה זהו אני תתתתייאשתי ממנו וגם עושה הגרלה איזו הודעה להעביר הוא מחליט בשבילי אז תפוז רק שתדע אני מ'כפת לי ממיך דווקא אני יבוא אלך איתך ראש בראש טפי~ עלייך אז אני בייי אבל אני אחזור תפוז תזכור מניוקקקקקקקקקקקק הלוואי שזה יעבור
בוזזזזזזזזזזזזזזז

מה פתום מוניק לתלוש אותי?

לא יושנת לי הלילה,ואפילו עיין אחת שלי לא נרדמת,באתי לשיחות של הלילה ומה אני רואה,רוצים לתלוש לי העלים שלי:) אבל את יודעת מה מוניק למען הליצן קרוסי מה כיפת לי אני, נותנת את עלעלי בהתנדבות. שיהיה לכם לילה טוב, הולכת לראות אם עוד מישהו באשכול הזה קרא לקרוע לי את העלים:)

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח עליכותרת

לא ת'עלים שלך כפרעעעע אני אקנה פרחים במיוחד לקרוסי אבל עם עלייך יפיםננננננננננננתולש אחד או שתיים לילה טוב מתוקה

Mוניk

New member
טופפפפ עכשיו אני.......

יוצאת לסיבוב הופעות בנט קרוסי אל תעלמ לי שוב

חתולון*

New member
אני לא מגיב לכל מה שנרשם

כדי לא לקלקל את הפינה זה בסדר קרוסי??? ראיתי מה אתה עושה? אבל , לא רוצה לקלקל את הפינה בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

Crossface

New member
כל הכבוד חתולון

אתה בין הבודדים שהצליחו ליגרום לי לא להבין שום דבר ממה שהם כתבו

חתולון*

New member
קרוסי.... אולי עכשיו תבין, עד שתכיר

אותי חחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותנו, קח קרוסי " קפץ לו הבייתה מהפסטיבל הגיע לארוחה, בכלל לא חבל שאל לשלומנו, ענינו לו תודה פתח לו שרשור, עשה "ת'עבודה" וביום ראשון בשעה 21.33 חזר מעוד הופעה מכריז על עצמו, שהוא תופעה "אחרי זה באו אנשים ואמרו לי שממש אהבו את הקטע שלי ושזה היה הקטע הכי טוב" (עם כל הצניעות, זה נכון)" לקוח מהפינה של יום שלישי, עכשיו זה חבל!!!!

קרוסי שמחה שנהנת

והיה נחמד ומהנה שמחה שאתה שוב איתנו אולי איזה ריקוד לליצן המעולה טוב אני לא טובה בריקודים יש מישהי מתנדבת.... במקומי . במקום זה אשלח

למעלה