חזרתי מ"בראשית" 2002 !!!

yoavl1

New member
חזרתי מ"בראשית" 2002 !!!

חבר´ה, לפני כמה דקות חזרתי מפסטיבל "בראשית" 2002 !!! נהנתי כמו שלא נהנתי הרבה זמן כבר... אמנם היה חסר שם זמר מסויים אבל פוליקר,שלום חנוך ולהקת בוסתן יעקב עשו לי את זה גם כן! כמו כן הופיעו (והיו גרועים) קורין אלאל, אלונה דניאל, רמי פורטיס, הדג נחש ועוד ועוד ועוד... כמה אהבה נשפכה שם!!! אגב, מישהו פה קורא מעריב? מחר אמורה להתפרסם שם תמונה שלי מבריכת הבוץ (בעירום!! אבל יצנזרו בטוח בעיתון...) זהו, אני עייף מת, אבל רק רציתי לשתף אתכם בחוויותי....כמובן שהיו עוד הרבה, אבל אני חייב חייב חייב לישון קצת לפני שאני מתמוטט פה על המקלדת. מת עליכם!! יש מפגש פורום נוסף בקרוב? דנה?

יואב ../images/Emo24.gif

שמחה שנהנית בבראשית
טוב שחזרת אלינו מפגש נוסף ? אני עוד לא יודעת, העלו פה רעיון לגבי סוכות, אבל כלום עוד לא סגור. בטוח שיהיה, רק עוד לא ברור מתי

yoavl1

New member
מממ....שאלה קטנה

איך אני יכול לשמוע את הגרסה של טיפקס ושלמה? אם אני לא אשמע , אני לא אוכל לענות על שאלת הסקר.... אני מקווה שאם יהיה מפגש בקרוב, הוא יהיה החודש . אחרי זה אני מתחיל ללמוד...

יואב../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

איזה כייף לך.. שמחה שנהנית!! ויופי שחזרת..
מה אתה מתחיל ללמוד? גם אני בעד מפגש נוסף החודש..

yoavl1

New member
מה זאת אומרת? איך בדיוק?

יש הופעה ביום הזה? אני הבנתי שיש לו הופעה יום קודם לכן...

../images/Emo6.gifאצלי הכל בסדר..

וההופעה היא דרך הסתדרות המורים עד כמה שידוע לי.. יש כמה הופעות כאלה בארץ כמה ימים ברציפות..

starsgirl

New member
שמחה שנהנת../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif../images/Emo39.gif

אני שמחה שנהנת בפסטיבל "בראשית"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שתמיד תמיד תהנה ככה!!! עדי

אם יש לך

איזה קרוב/ חבר/ה/אמא/אבא/דודה/סבתא או מישהו שחבר בהסתדרות המורים אפשר להזמין דרכו עד 5 כרטיסים, כל כרטיס 65 שקל. ההופעה ב6.10 היא בלטרון

מאיושית

New member
שני צודקת ../images/Emo6.gif

ההופעה בלטרון היא ב-5 באוקטובר. ב-3 באוקטובר יש ב ק. מוצקין. אלה 2 ההופעות היחידות דרך הסתדרות המורים.

שייני

New member
תיקון טעות! ../images/Emo150.gif

ההופעה בלטרון אכן בשישי בסוף- התלבלבתי

למעלה