חזרתי ממצפה שלם...

מייקל21

New member
חזרתי ממצפה שלם...

חבר'ה אני בהיי. חזרתי היום בבוקר מלילה ארוך עד זריחת החמה בהרים של ים המלח, וקמתי רק עכשיו. הערב במצפה שלם (מקום מדהים, אוירה משכרת, מחזיר אותי לימי צמח הראשונים) התחיל ב21:30 כאשר הקהל נכנס למדשאה ולאיזור כולו. דוכנים, בסטות, פרוזקטור ענקי לכיוון ההרים (מה שממחיש את כוחה של אימא טבע), במה ענקית, ומאות אנשים (אולי אלפים?). ב23:20 עלו 'הדג נחש' שנתנו הופעה (שהפכה למחממת) נחמדה. אבל הקהל רצה ברי... ב01:00 בלילה, עלה סחרוף. הרבה זמן לא זכרתי כזאת התרגשות. סחרוף הוא ללא ספק הפרופורמר מס' 1 בסצנת הרוק הישראלי של 2003. ומה היה שם? 'כמה יוסי', 'בואי הבייתה', 'מונסון', 'עיר של קיץ', 'שתי פנים' ועוד עשרות שירים... הוא גם שר שירים שלא מופעים באלבום "בהופעה" כמו 'רועד' (שיר ענק לטעמי), 'הדמעות של לילי' ו-'הזיות' (ועוד כמה) ההופעה נמשכה עד 03:15 לפנות בוקר. היה ענק, מלא אנרגיות, פשוט הופעה מחשמלת. היתי שיכור ולא מיין... מיד לאחר ההופעה היתה מסיבה אבל בשלבים האלו כבר נזרקנו על הדשא ונרדמו עד שהשמש אמרה לכולם בוקר טוב. בקיצור - היה ע-נ-ק.

../images/Emo9.gif נשמע לי כחוויה אדירה!

אגב בפסטיבלים ובהופעות זה טיפה שונה
אבל בהופעה של ברי כמו בהופעה של ברי כל פעם היא כמו הפעם הראשונה ותמיד יש משהו מיוחד ומה שעובר בגוף...
רגשות שלא ניתנים לתיאור...

למעלה