חזרתי ממסע לפולין-

ליזיגי

New member
חזרתי ממסע לפולין-

שמונה ימים מדהימים- אי אפשר לתאר את זה בכלל ! איזה מזל שיש לנו מדינה, המנון, דגל- שאנחנו קיימים ונושמים! למדתי המון, להעריך כלכך הרבה דברים... מי שבספק אם לצאת למסע או לא- אז אל תהיו בספק... וכל יהודי חייב לעבור את המסע הזה. פשוט חובה! אנשים אחרים שיצאו למסע וחזרו, או שעוד מעט יצאו, שתפו אותי .... ווואוו !!

cohen shir

New member
אני גם חזרתי לא מזמן.... ../images/Emo104.gif

אין מילים באמת מסע מדהים שחובה לכל בנאדם באשר הוא ללא קשר אם הוא יהודי או לא. יש לנו ילד בשכבה שהוא נוצרי והוא יצא למסע הזה ואין באמת זה מסע כ"כ חשוב לכל אחד! ויש כ"כ הרבה חוויות שזה מטורף! הקבוצה שלי הייתה ספצית בכתיבת שירים משוגעים כאלה. היה לנו שיר על כל עיר שהגענו אליה, שזה כיאילו אותו שיר אבל משתנה השם של העיר. והיה לנו שיר על הקבוצה ושיר על המשלחת כולה ושיר שמשווה בין ישראל לפולין ושיר מטורף על הר העפר ועל זה שלידיד שלי שניגן בטקס שלנו במיידנק עפו הדפים עם האקורדים לתוך הר העפר... הם עדיין שם... אין פשוט מלללללללא שירים! ובכללי, חזרתי מהמסע הזה עם קשרים כ"כ טובים עם אנשים, אנשים שלא חשבתי להגיד להם שלום שהם עוברים לידי במסדרון בביצפר עכשיו אני באמת לא יכולה לעבור בלי חיבוק של רבע שעה עם כמה התגעגעתי ומה קורה וחדירה מטורפת לפרטיות.

למעלה