חזרתי מחתונה

יערית

New member
קראתי קצת למעלה

והבנתי שאת על תפקיד מעסת הנפש הכלואה:))) כתבת לו יפה מודה,אני הייתי מלשבת לתוך זה גם מעשה, תביאי אותו לקצה,נראה כמה נפש שלו תחזיק שם מעמד
חתונה היא לא מקום לשחרר את הנפש. אגב,מי כלא את נפשו?אהבה וקירבה אמיתית של אדם לחברו יכולה להמיס גם גוש קרח ולשחרר נפשות כלואים

r o n35a

New member
קראתי את התגובות

אתחיל בזה שההודעה נרשמה בלילה לאחר חזרה מאירוע ולאחר מידה מסויימת של אלכוהול. עכשיו אנסה להסביר- לפעמים קיימת מידה מסויימת של תסכול כאשר העיסוק משלב מעורבות רבה עם ציבור אתה רוצה ללכת לסופר בשרוול לצאת לא מגולח להתפרק ולהתנהג בגסות אצלי קיימת בעיה.(לדעתי כמו לאנשים רבים אחרים העומדים מול ציבור) בעיה שהיא חלק ממני ,לא קשור לשחצנות , גאוותנות או כל דבר אחר שבת שלום

d a n i e l s 5

New member
"זר לא יבין זאת "

לגמרי במקרה ....אני לא "הזרה" , ולכן אני גם מאוד מבינה את הדילמה .....את ה"פיצול באישיות".... זה בדיוק כמו לדעת מתי ולאן מתאים הג'ינס המסוקס ......או מתי ולאן מתאים המכנס המחוייט ..... לא הייתי מקצינה את זה כמוך במשפט כמו "הנפש כלואה" מכיוון שבסך הכל זאת בחירה שלנו להיות שם בתפקיד ...(אלא אם כן אילצו/אנסו אותך לקחת את התפקיד , במקרה כזה אתה באמת מסכן). זה כן .....לדעת לשמור על התדמית הנכונה במקום ובזמן הנכון . רוצה להאמין שרוב התגובות כאן הגיעו ממקום של "זר לא יבין זאת" :)))))))

r o n35a

New member
אהבתי את התשובה העיניינית ../images/Emo140.gif

ולגבי הסיפא של דברייך אנחנו לא באמת נאיבים...

שירלי6

New member
איפה בדיוק הבעיה?

אני לא אשת ציבור ואף פעם לא מתנהגת בגסות, תמיד מגולחת ולא סובלת שארוולים.. בקטנה רון, צרות של עשירים.

כמו בכל עבודה

יש גם לשלך את הבעייתיות שלה, ואת התיסכולים שלה. לך תשאל את הסבל (sabal) כשכואב לו הגב גם אחרי שעות העבודה .... גם אנשי ציבור - יכולים למצוא את הדרך ואת המקום בו הם יכולים להרגיש שאינם עומדים בפני ביקורת, אם ע"י נסיעה למקום בו אינם מוכרים ואם בדרך אחרת - יש דרכים....

למעלה