חזרתי מחתונה

../images/Emo6.gif איזה באסה

להיות טאמבאל... זה הסטייק. עדיין לא ירד חחחחחחח
העיקר לא לשכוח לבלוע את |הגלולה|

ב ו ע ו ת

New member
דווקא רציתי לכתוב אישיות ציבורית

ולהצמד לפרטים כמה שיותר. מממ... (מוחה אגלי זיעה ופותחת כפתור). אבל תפוז לא נתנו לי, הרבה מידי תווים בכותרת. אז צימקתי אותו ל"איש ציבור", למרות שאני מודה ש"אישיות ציבורית" עושה לי את זה פי 8.

מה את מתרשמת כל כך מהר??

איש ציבור...נו? כשאני גילתי לך בליחשוש... שאני אישה ידועה בציבור...גם התרשמת? לא! עכשיו גם תדיגי לי שרק אישים,ולא נשים...עושים לך הרשמה?הא? רשמתי !!!

ב ו ע ו ת

New member
חס וחלילה

אני מתרשמת מציבוריות בלי הבדל דת, גזע ומין. עכשיו אני נזכרת שלכולבוייניק של חדר האוכל, בו היו זורקים עצמות, קליפות ומפיות היו קוראים "ציבורית". ואת... את בלי תור.

באימאיממממ'שלי...

בזמן שהקלדתי ת'ציבורית... עלה לי הכולבוייניק על מפתן הלשון
ושיעיז מישו עם כרטיסיה ציבורית...להדחף לי בתור

בעבודה כמו בעבודה

אם זה ארוע שקשור לעבודה, אז ככה זה - יש המשכיות של יצוגיות. אם זה ארוע אישי, זו בחירה שלך להישאר ציבורי וייצוגי. ובכלל.... לא בטוחה עד כמה אנחנו יודעים את ההבדל בין מה באמת מצפים מאיתנו, לבין מה אנחנו חושבים או מצפים שיצפו מאיתנו.

ב ד ר ך

New member
../images/Emo25.gif מסכימה עם כל מילה

ואוהבת את הנימה המכבדת בכתיבה שלך

מיקי 43

New member
תגיד הלכת לחתונה כי היית מחוייב

או כי באמת רצית לשמח חתן וכלה? גם בוסים (ציבורים ככל שיהיו) הם בני אדם מותר לשתות לא חייבים להשתכר מותר וצריך לרקוד ולשמוח זה לא אומר שאתה משטתה מותר לך להיות איש ציבורי ושמח ולעניין המצפים ממך ציפיות זה לכריות מי שמצפה שישב כמו בול עץ אתה לא חייב ושוב ולא משנה כמה אתה ציבורי ובכלל מי אמר שלהיות ציבורי זה שווה משהו עמך, בגובה העיניים ,בן אדם לא מתנשא, אדם משוחרר, חם ואמיתי זה שווה רק תיזהר שבתור ציבורי לא יווצר מצב שכל דיכפין יטה ויאכל ציבוריות נעימה לך מיקי

שירלי6

New member
בדיוק מה שחשבתי..

האם בשביל לשמוח צריך להשתכר עד כלות? לטפס על שולחנות ולהשתטות?? אפשר ורצוי להיות שמח גם אם אתה מעונב וייצוגי.. אושר מוקרן מהנשמה, לא מגורמים שמחוץ.

גם אני מנסה לנחש רק ש...

רובם בכלא. אז זה קצת בעייתי.
אולי זו הייתה מסיבה של אגף ד' בכלל?

למעלה