חזרתי מחתונה

אייבורי

New member
פעם סבלתי מזה

בכל חתונה סבלתי מגירוד בלתי נשלט ורצון נוראי לברוח משם עד שגילו לי את הסוד אלכוהול חינם. מאז חתונות הן תענוג נפלא רצוי לפתוח במוחיטו או סוואר טוב שיחליק בגרון.

עכשיו כשאני חושב על זה

מאז הגירושין, ובעצם מאז הפרידה לא הייתי באף חתונה. ולמעשה באף אירוע. לא נראה לי שאוכל להיות בחתונה בזמן הקרוב...

חתונה זו ההצגה הכי טובה בעיר

אני יושב בצד, מסתלבט עם הערות סרקסטיות, על "דברי הטעם" שכל רב אוהב להוסיף ויוצא ידי חובתי בזה שהולך להטביע את יגוני במשקאות... וכפי שנאמר במקורות: אחרי הכוס השלישית - האיכות של האלכוהול כבר לא משנה... העיקר שיהיה בזה אלכוהול. אז מצידי - שיהיה תוצרת הארץ.

שרשירית

New member
אני הייתי מאלה שמתרגשים בחופה

היום אני ממש אטומה לכל מה שקשור לחתונות. לפני הגירושים כל הכלות נראו לי כמו נסיכות, היום הן כבר לא נראות לי יפות כל כך ויש כאלה ממש מכוערות.

DANAQ32

New member
חתונה..

אנשים עושים טעות ואנחנו משלמים את הקנס בכניסה...

../images/Emo8.gifעד החתונה זה יעבור...

מתוקה, אין לך מושג עד כמה אני מבינה אותך... שנפרדתי מהגרוש שלי הלכתי לחתונה של חברים לבד, ואז היה שם קטע שהקרינו סרט על הזוג שהתחתן ובו ראו את הצעת הנישואין......איך שאני בכיתי...(ממש פדיחות) וגם אני הייתי שלמה עם הגירושין אבל הפנטזיה אף פעם לא נגמרת כניראה...

אופק 3

New member
שירה ../images/Emo12.gif

התעוררת, עבר לך? מה שלומך בימים מטורפים אלו?

ramoni1

New member
שירה...

בחיים יש עליות וגם ירידות ככול שיעבור הזמן ותילמדי גם ליחיות עם עצמך כך תדעי טוב יותר מה את מחפשת בגבר הבא שלך, עצם החתונות של חברות\ים אחרים כרגע זה נראה לך כרצון להגשים את הפנטזיה של המושלמות. תני לזמן לעשות את שלו. ועוד משהו מאוד חשוב.... הילד הוא לא הבעיה, במציאת בן זוג, לא משנה כמה ילדים יש לך כשיש אהבה ורצון להיות יחד שום דבר לא מפריע בבפרק ב" שלנו כסטאטוס דומה. מניסיון יצאתי תקופה ארוכה עם בת זוג שיש לה 3 ילדים , וזה לא הפריע לי מהומה מקווה שעזרתי לך קצת <רמוני מביע דעה>

חזרתי מחתונה

האוכל היה מעולה
האלכוהול ברמה גבוהה
המוזיקה מצויינת
אה... היו גם כלה וחתן ונדמה לי שהיתה גם חופה רק שלדעתי הבחור לא שמע אותי צועק לו שיכתוב רק ח"י שקלים בכתובה
בקיצור - ארוע שווה <אז מה אם קוראים לזה חתונה...>

sari00

New member
אתה צודק!

אני בעד...אז מה אם קוראים לזה חתונה?ץץ לך תהנה מהאוכל, התזמורת, החגיגה.. תתנתקו ממשמעות המילה חתונה ואז לא תרגישו רע עם עצמכם... לילה טוב

למעלה