חזרתי מחתונה

חזרתי מחתונה

לא מסתדרת עם העניין יש לי עכשיו גל של חתונות, לא מצליחה להישאר 10 דקות אחרי החופה וגם את הזמן הזה מצליחה להעביר רק עם אלכוהול ביד אני מאוד שלמה עם הגירושים שלי, אולי פשוט קשה לי עם זה שאני לא מוצאת מישהו שיקבל אותי עם הילד שלי הולכת לישון בתקווה שיעבור לי

sari00

New member
אל תדאגי מתוקה...

בסוף יגיע האחד והאמיתי שלך שיקבל אותך עם הילד שלך ביחד. כי מי שלא רוצה את הבן שלך כנראה שהוא לא שווה אותך...

כשיגיע זמני....

אני אפילו לא אתקרב למישהי שלא תקבל את העסקה אני עם ילד זו עסקת חבילה!!! לא רוצה? אז כמאמר השיר:"...ויאללה בי..." המון
ו

ואני הייתי בחתונה השבוע, והחלק הקשה ביותר

היה השמלה של אחת האמהות. בחיים לא ראיתי בד כזה עומד! בחיים! אין לי מושג איך היא הצליחה ללכת.

בהזדמנות שתבואי אלי

אני אוציא את אלבום החתונה שלי ואראה לך מה לבשה גיסתי (לשעבר). אם זה יהיה פחות מזעזע אני אעשה מה שאת רוצה

kleo patra

New member
הכי גרוע בחתונה זה

שבאמצע החופה כל הקהל לוחש האחד לשני,,,עוד שנתיים הם מתגרשים.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif

הייתי לא משמן בחותנה אחרי מלא זמן שלא ו...

היה לי אכן קצת קשה בחופה. למרות שבאמת מאוד התרגשתי ושמחתי בשבילם. אח"כ בריקודים - היה נורא שמח ויפה - אבל מצאתי את עצמי מסתכלת מהצד ולא מסוכגלת להתחבר להילולה הזו... הרגשתי כאילו כבר - נו הייתי שם. מיציתי.כלומר - רקדתי ושמחתי כבר במספיק חתונות של חברות טובות וכו. טוב.אולי הכל שאלה של מי מתחתן. יאלה שמחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה