הנהג שמתחיל לנסוע לפני שהזקנה ישבה
ד דה סטילטו ליידי New member 10/8/06 #61 ואז היא עפה על כל שאר הנוסעים ובתחנה הבאה מחייכת חיוך מתנצל חסר שיניים לנוסע הרנדומלי שנחתה על ברכיו.
ואז היא עפה על כל שאר הנוסעים ובתחנה הבאה מחייכת חיוך מתנצל חסר שיניים לנוסע הרנדומלי שנחתה על ברכיו.
ח חתלתולה29 New member 10/8/06 #62 והאיש שעולה לאוטובוס עם שלולית זיעה מתחת לבית שחי ויושב לידך למרות שיש מקומות נוספים
ח חתלתולה29 New member 10/8/06 #67 ואחרי השיחה נרדם והראש שלו נופל על הכתף שלך והרגל נוגעת ברגל שלך והריר שנוזל לו מהפה.
O offנועה New member 10/8/06 #66 איך איך איך????? למה דווקא את נפגשת בכל הילדים המתוקים במדים? יעצרו אותך על פדופיליה, מטורפת! למה אני תמיד באוטובוס עם כונפות ודוסים וככה.
איך איך איך????? למה דווקא את נפגשת בכל הילדים המתוקים במדים? יעצרו אותך על פדופיליה, מטורפת! למה אני תמיד באוטובוס עם כונפות ודוסים וככה.
י ילדה שוקולדית New member 10/8/06 #68 מה את רוצה? רק הסתכלתי עליו!! זה!!! כל אישה סטרייטית היתה מסתכלת!! סעמק, השקית הזאת!!! הטיפול האוראלי שהיא עברה!!! א-מא!!! את יודעת איך אני פוגשת? האוטובוס שלי עובר דרך תחנה מרכזית בת"א. מיותר לציין שבוקר יום ראשון הוא הבוקר האהוב עלי, נכןו?
מה את רוצה? רק הסתכלתי עליו!! זה!!! כל אישה סטרייטית היתה מסתכלת!! סעמק, השקית הזאת!!! הטיפול האוראלי שהיא עברה!!! א-מא!!! את יודעת איך אני פוגשת? האוטובוס שלי עובר דרך תחנה מרכזית בת"א. מיותר לציין שבוקר יום ראשון הוא הבוקר האהוב עלי, נכןו?
O offנועה New member 10/8/06 #70 רק הסתכלתי עליו..../images/Emo4.gif מכירה אותך, הסתכלת עליו, בצורה שלא השאירה לו שום מקום לספק שאת מצפה לטיפול אוראלי לא פחות מסור ממה ששקית שוקו מקבלת..
רק הסתכלתי עליו..../images/Emo4.gif מכירה אותך, הסתכלת עליו, בצורה שלא השאירה לו שום מקום לספק שאת מצפה לטיפול אוראלי לא פחות מסור ממה ששקית שוקו מקבלת..
י ילדה שוקולדית New member 10/8/06 #73 נו ולאן הביאה אותי הציפייה הזאת? לשום מקום!! מה רצית שאעשה?? שאתן לו פתק?? סמאלללההה!! הוא חייל!! יש לי ילדים בגיל שלו !!
נו ולאן הביאה אותי הציפייה הזאת? לשום מקום!! מה רצית שאעשה?? שאתן לו פתק?? סמאלללההה!! הוא חייל!! יש לי ילדים בגיל שלו !!