חזרתי, מה עכשיו?
ח חתלתולה29 New member 9/8/06 #3 יאללה לקום, וoffנועה תיתן סיכום ../images/Emo8.gif איך היה? יש תמונות? מה קנית לנו? יום אהבה שמח.
O ohadz New member 9/8/06 #5 היה מדהים. קצת קצר אבל בשביל להספיק את כל מב שרציתי צריך שבועיים לפחות. תמונות יועלו בהמשך מתנות?.........
היה מדהים. קצת קצר אבל בשביל להספיק את כל מב שרציתי צריך שבועיים לפחות. תמונות יועלו בהמשך מתנות?.........
י ילדה שוקולדית New member 9/8/06 #12 ../images/Emo190.gif שכמוך!! תתאמץ קצת, מה קרה?? בזמן שלא היית כאן, ברור התקשר למוטה -----> כל צה"ל כבר פה!! אז דבר אלי יפה!!
../images/Emo190.gif שכמוך!! תתאמץ קצת, מה קרה?? בזמן שלא היית כאן, ברור התקשר למוטה -----> כל צה"ל כבר פה!! אז דבר אלי יפה!!
O offנועה New member 9/8/06 #13 לא זה לא גברים, זה הוא במיוחד, מבטיח ולא מקיים... אם הייתי תלויה בו, היית יכולה לבקר אותי עכשיו בחלקת השיש הקטנה שלי, ממש מתחת לעציץ הגרניום...
לא זה לא גברים, זה הוא במיוחד, מבטיח ולא מקיים... אם הייתי תלויה בו, היית יכולה לבקר אותי עכשיו בחלקת השיש הקטנה שלי, ממש מתחת לעציץ הגרניום...
י ילדה שוקולדית New member 9/8/06 #14 מלח מים מלח מים מלח מים!! כפרה עלייך, למה גרניום??? הייתי בטוחה שיש לך יותר סטייל מזה!!
O offנועה New member 9/8/06 #15 אוהבת את הריח../images/Emo99.gif של הגרניום, הוא תמיד מרגיע אותי... ואת יודעת שעדיף מאד לכולם שאני אהיה רגועה, גם כשאני אהיה מתחת לשיש...
אוהבת את הריח../images/Emo99.gif של הגרניום, הוא תמיד מרגיע אותי... ואת יודעת שעדיף מאד לכולם שאני אהיה רגועה, גם כשאני אהיה מתחת לשיש...