חזרתי מהמשחק

petertosh

New member
חזרתי מהמשחק

הדבר הכי מעניין שהיה זה הקריאות לעבר המשטרה. הפועל לא ניראתה טוב,שחקנים לא הזיזו תתחת ויותר מהשלימו עם התיקו. שבוע הבא חייב לנצח או לפחות תיקו על מנת לשמור על המקום השני בסיבוב השני,כך נארח את ביתר ומקקי אם הם ישארו מקום חמישי.

יואב ק.

New member
וקשטן...

במקום להזיז משהו ולעשות חילופים מוקדם יותר, מחכה לדקה ה-75 כדי להכניס את אוגבונה... גם ההתעקשות שלו על דגו הורגת אותי כשדגו לא עושה כלום חוץ משטויות...

ReDEAD

New member
אין לו את מי לשים במקום דגו

מכיוון שהאובוקה הזה נראה עד עכשיו כמישהו שלא קשור לכלום וטועמה עדיין בפ"ת אז אין כולכך אופציה אחרת לאגף אלא אם כן אתה רוצה לתקוע שם את ברדה או משהו מטופש בסגנון..

יש לו.

אובוקה הוא דווקא חילוף מצוין. גם מהשתיים וחצי דקות שהוא שיחק עד עכשיו בהפועל, רואים שיש לו הרבה כישרון ברגליים. במשחק הקודם, הכניסה שלו (ושל יבוריאן) עשתה את השינוי, וזה יכל לקרות גם מול אשדוד. לקשטן יש הצלחה גדולה עם החילופים, רק שלפעמים הוא עושה אותם מאוחר מדי. יחד עם זאת, במשחק האחרון הבעיה לא היתה אצל קשטן. החילוף שהוא עשה (אוגבונה) הוכיח את עצמו תוך זמן קצר, אך כפי שכבר כתבתי למטה, הבעיה היתה ששאר השחקנים לא הצליחו לשמור על היתרון שהעניק להם החילוף הזה.

ReDEAD

New member
כל השלושה..

יבוריאן , אבוקה , אוגבונה הם שלישיה חלשה + מה זה אומר ? זה אומר שכן יביריאן יכול להיכנס ולהבקיע שער כי את האמת הוא חלוץ ליגה ישראלית שכזאת ולא יותר מזה ואוגבונה יכול להיכנס ובעזרת הכוח העצום שלו גם לעשות איזה נס אבל בכלליות מדובר כאן בשחקנים שבהפועל של שנה הבאה אין להם מקום והאמת אין פלא שאיתם השנה אנחנו רחוקים ממאבק האליפות..

על האש

New member
לא מאמין שמכבי תנצח שני משחקים

ככה שכנראה נארח אותה בסיבוב הבא
. אבל חשוב לא להפסיד לפ"ת בבלומפילד,ואני לא מאמין שזה יקרה. חבל שכל הזמן זה קורה לנו באשדוד,גם בעונה שעברה,וגם לפני שנתיים,איבדנו שם נקודות בשניות האחרונות של המשחק. חבל אומנם לא היינו במשחק ממש,וכרגיל המחצית השניה הייתה טובה יותר מהראשונה. והשער היפייפה של אוגבונה (אני אומר לכם,מאז שהבאנו אותו היינו צריכים להשתמש בו בתור מחליף,ככה היינו מפיקים ממנו הרבה יותר
). עכשיו נשאר לנו לשמור על המקום השני,לקראת המיקום לסיבוב השלישי,ואני מקווה ומאמין שנעשה זאת בהצלחה.

איזה משחק היה לנו באשדוד../images/Emo2.gif

האדומים שלנו לא זזו ממש צעקתי התעצבנתי.סוף כל סוף קשטן התעורר והחליף את ירוביאן שממש אבל ממש היה גרוע. השחקנים עשו טובה ככה זה נראה. אוגבונה עם שער יפיפה ואחריו כאילו כלום. לא שמרו בהגנה וחטפנו.קשטן לא החליף את דגו שכרגיל היה לא טוב. אולי במשחק הבא יתעוררו קצת האדומים. מכינרת אחרת האדומה לעולמים

petertosh

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד

בן סהר הבקיע את השער,מה שנתן קצת שמחה לפני המשחק של הבוגרים. עכשיו אנחנו ממוקמים נק' אחת מחיפה. אגב מכבי פתח תקווה מקום ראשון הפסידה אתמול אם אני לא טועה.

יואב ק.

New member
הפועל חיפה נצחה

ועכשיו היא מקום ראשון, עושה רושם שתמיד תהיה שם נדנדה (ואולי אולי ננצל זאת ונצליח להתקרב)

petertosh

New member
להוציא תיקו באשדוד זה 100%

העיניין זה איך אנחנו משחקים,שחקנים אתמול לא רצו לרוץ,אחרי השער זה נראה כאילו פתחו את הרגליים והתחננו לגול,לא הבנתי מה קורה,זה היה אשכרה מוזר.גם אחרי ה1:1 כאילו היו מבסוטים מתיקו.לשחק בחוץ לאשדוד זה קשה לכל קבוצה בליגה.

redot

New member
הקריאות נגד המשטרה

היו די פאטטיות. הקהל של הפועל ניסה לגרור את הקהל של אשדוד לשיר איתם שירי נאצה למשטרה וזה לא כ"כ עבד. יש להפועל בעייה קשה בלקיחת החלטות. 3-4 פעמים עמדו דגו/יוסי/שי על קו ה-16 פנויים לחלוטין ולא בעטו. קצת יותר תעוזה והגול של אשדוד היה גול כבוד בלבד, וואלה פראיירים.

petertosh

New member
מאיפה הבאת את זה

הקהל של הפועל לא ניסה לגרור שום קהל אשדודי בקריאות נגד המשטרה,הקריאות החלו אחרי שנעצרו כמה מהקהל ונגררו בכח ע"י מנייאק,ללא שום סיבה הגיונית.למה אתה שואל? כי ההיה צבא שלם ומיותר של כוחות,על כל אוהד 2 פרשים,3 יס"מניקים,ועוד 2 שוטרים כי הם צריכים להשלים הכנסה איכשהו,המשחק עבר בשקט מופתי ואחריו יכולת לראות אוהדי הפועל יושבים בבתי קפה שמזוהים עם חיים רביבו והקבוצה,מדברים עם אוהדי אשדוד ללא שום בעיה,בכל המשחקים שהייתי ב99% מהמקרים המשטרה יוצרת עימותים על דעת עצמה. הקריאות החלו מהקומץ שישב מול השער ועברו עד ליציע המרכזי ששם גם פרופסורים למיניהם הצתרפו לקריאות כי גם הם הבינו את הטמטום. בזמן הקריאות הקהל האשדודי ישב מרוחק מהתקרית,ולא הבין מה המהומה. בתור אדם שומר חוק ורוצה שמהשטרה תאכוף אותו-לא רוצה שוטרים ביציע,ואם כבר שוטרים-שיהיו גם מח"ש. מכות לילדים,הטרדות מיניות של אוהדות,טרור מיותר של פחד,ויוצאים מזה נקי+תעודת הוקרה.

סטלנרי

New member
מח"ש לא עוזר

צריך להפריד את מח"ש מהמשטרה . למנות פרקליטות נפרדת מהמשטרה, שתהיה מורכבת מאירגון עורכי הדין. ככה צריך לפעול בכל מדינה.

redot

New member
ישבתי ביציע השני....

חשבתי לעצמי משומה שהקהל של הפועל רוצה לשתף ת'קהל של אשדוד בשירים נגד הנאצה ולא שמתי לב לפעולות של החזירים בכחול שאתה מדבר עליהן... טעות שלי...

petertosh

New member
בן כספית

ציין הרגע את גרירתו של ילד ע"י 4 יס"מניקים באשדוד,ואת הטמטום שבדבר,באולפן לפני המשחק של חיפה. ד"א היו מכות בין מחנות האוהדים ויש פצועים.

מה קורה לקבוצה הזו?

לפעמים אני מרגישה שיש לה את תסמין "ד"ר ג'קיל ומר הייד". יש פעמים שהיא עולה למגרש ודורסת את היריב (זה קרה רק לפני שבוע, להזכירכם) ויש פעמים שהכדורגל(?) שהיא מציגה הוא שבלוני, אפור וחסר מוטיבציה. זה רומז על חוסר יציבות וזה הדבר הכי גרוע. אתה לעולם לא יודע איזו קבוצה תקבל היום במשחק.
משחק חוץ נגד אשדוד הוא אינו משחק קל, ויחד עם זאת אתמול יכלנו לנצח. לשים גול מול קבוצה כמעט בדקה ה-80, זה לדעת שאתה עומד 10 דקות בלבד מהניצחון. ובכל זאת, באקט לא ברור של הזנחה ותשומת לב, יצאנו רק עם נקודה ממשחק שבו כבר יכלנו לנצח ולהגדיל את הפער בצמרת הטבלה. אני פשוט לא מבינה איך אפשר להיות *כל כך* לא זהירים במשחק שהוא כה חשוב. לא הפגנו משחק משכנע, ובכל זאת לקראת הסוף הגיע הגול המיוחל. כל כך קשה לשמור על רשת נקיה 9 דקות לפני הסוף? אתה כבר ביתרון של שער, הזמן משחק לטובתך, וכל שעליך לעשות הוא להתאמץ בכל מאודך לשמור על התוצאה. אפילו את הדבר הפשוט הזה לא הצליחה הפועל לעשות אתמול, וזה מבחינתי הדבר הכי מאכזב.

למעלה