חזרתי מהמסע חוף ...

ניהול ותכנון דפוק.

רק רציתי להתגונן ולומר, שהיה דיסקו עד 12 (באמת היה דפוק), רק כי בדור לא הסכימו לנו לעשות דיסקו בגלל הכפר נופש, והחלטנו (הצוות) שמגיע לכם להנות מהדיסקו בכל מקרה ולכן הוא היה לפני ההקפצה, לא נעים ולא נוח ועדיין היה מעולה. אריק

עוף מפה

New member
בקשר ל12 עד 3

אתם לא מאמינים לדפיקות....קמנו ב3 בשביל ללכת ב4 למחנה מעפילים בעתלית עם כל הכבוד לנושא הזה וכמה שהוא מעניין ....אי אפשר לקלוט כלום ב4 בבוקר אני חצי מהסיור ישנתי לדעתי זה בזבוז כסף בכמויות וחבל לי שעשו את זה בשעה כזאת שלא קלטתי כלום כי אני ממש רציתי....אני מקווה שלא יעשו את זה יותר.... 22 שליטה!!!!שירה תודי שנהנת מהאונס

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo45.gif אתה צודק.. ושמעתי עוד

די הרבה מתלוננים על זה חוץ מאיתנו.. ילד אחד ממנשה נרדם תוך כדי הליכה ונפל..
קיצר, גם רוב המדריכים הצדיקו והסכימו איתנו.. שמעתי על מדריכים שבקושי צליחו להדריך מרוב ההעייפות.. ואתה ישנת כל הסיור חוץ מההליכה ומהרגעים שהערתי אותך..
22 באמת שליטה! ההזיות של סנופקין! כי הזיה היא לא מילה גסה
לא נהנתי בכלל
וזה לא היה יפה!

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| ../images/Emo45.gif כל כך צודק

המוח שלי פשוט נרדם ולא משנה מה עשיתי הוא לא התעורר

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif היה מעולה שהיה דיסקו..

שלא תבין לא נכון..
פשוט המוזיאון ב4 בבוקר היה מיותר..

kedeman

New member
עוד תגובות?

ואני שואל ברצינות מחר בבוקר יש לנו ישיבת סיכום וכל תגובה טובה או רעה שיש לכם לגבי המסע תעזור לשפר אותו לשנה הבאה!!! ולכן יהיה טוב שתתנו לנו כמה שיותר תגובות! ולגבי המסע.... אני הדרכתי קבוצה ממש מבאסת. הם היו ממש משעממים כל הדרך ובגלל זה העדפתי ללכת במאסף ורחוק מהקבוצה והיתה שם איזה אחת, שיר או משהו בסגנון, שכל הזמן צעקה על אנשים "נגעת במים????" זה היה ממש מוזר...... קבוצה 22 היו ללא ספק הקבוצה ה-כ-י שולטת במסע הזה!!!!! באמת שנהניתי להדריך אתכם!! אני אשמח לשמוע מכם מה קורה אתכם בהמשך.... אז תודיעו!!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif ../images/Emo6.gif אני מודה - הרסת אותי!

חחח פשוט נקרעתי פה עכשיו.. ואני רצינית
תגיד לי, מי זאת הילדה המפגרת הזאת??? הממ.. תגובות: עניין המוזיאון ב4 לפנות בוקר היה מיותר. באמת שזה עניין אותי ושהייתי שמחה להיות שם ולקשיב ולראות.. אבל פשוט בשעה כזאת אי אפשר! אז לדעתי זה היה בזבוז לחלוטין.. היה יותר טוב אם היינו מגיעים לשם בשעה נורמאלית ומגיעים לדדו בערב או משהו.. דיסקו - למה לעזאזל היו שירים באנגלית??? בעיניי מסורת ה"רק שירים בעברית" מעולה! והאמת שדי התאכזבתי מהדי ג'יי.. ניהול עצמי - מעולה! זה מהנה ונותן תחושה ממש נחמדה! ניקיון - הייתי שמחה אם היה יותר זמן לניקיון. ואני חושבת שנופר לפחות תסכים איתי
אוכל - אוייי מעולהה!
צוות העברת תיקים - קצת זילזלו בתיקים..
מצאתי את התיק שלי כשהתחתית שלו קרועה.. והעלתי אותו במצב מצויין למכולה. ראיתי אותם זורקים מלא תיקים בלי רחמים ובתור אחת שבדרך כלל יש לה שם דברים חשובים זה די הכעיס אותי. חולצות כחולות - היו מעט מידיי לטעמי. אולי חצי חניכים הלכו עם חולצות כחולות.. אוליי. ביאס אותי והציק לי נורא! לא יודעת מה זה קשור אליכם.. אבל זה סתם לידע כללי שלך.
הממ חוץ מזה הפריע לי הקטע שה-מ-ו-ן קנו! לעזאזל! כאילו אני רואה מדריך עומד ליד חניכה שכרגע קנתה ספרייט, הוא רואה אותה שותה ושותק! אשכרה שותק!!! איפה כל האיומים על "נחזיר אותכם הביתה"?! זה ממש ממש עיצבן אותי! ילדים התחבאו, ברחו, שתצו ואכלו מהר.. קנו ורצו לשירותים.. וכל מיני דברים מפגרים וילדותיים כאלה. אני, בתור אחת שלא קנתה כלום כל המסע יכולה להגיד לכם ששרדתי ואני במצב מעולה! למרות שלא שתיתי שתיה קרה מפחית ולא קניתי קרטיב. עוד דבר שעיצבן אותי זה שביום האחרון כל מי שפחד לקנות במשך המסע משהו קנה! כי במילא הולכים הביתה.. מה כבר יכול לקנות?! לפי דעתי המסר של למה לא קונים לא עובר כל כך טוב לכל מיני סתומים.. זה משהו שצריך להחדיר! ולא להפסיק כמו ששמעתי איזה גרעינרית אומרת לחנן "החוק הזה מטופש חייבים לבטל אותו.." לא! זה לא מטופש! המדריכים חייבים להתמיד בעניין יותר.. ולעמוד מאחורי האיומים. הממממ... וואי, היו לי עוד דברים אבל אני לא ממש זוכרת כרגע. אני אזכר יותר מאוחר ואחזור לרשום. שקדם אתה גדווול

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| שקדם תודה שאתה מת עלינו

ואותי ואת הרגליים הכואבות שלי אתה הכי אוהב XDXDXD אממ... אוקיי, תגובה: לדעתי היה ממש טוב, באמת. ההליכות והטיול עצמו--> מדהים!! חייבים להדגיש, לא לבוא עם אולסטאר חח אממ... הדיסקו חייב יותר ארוך, היה מעולה אממ... אין לי דברים לשיפור ממש, כי פשוט נהנתי מכל רגע!! חוץ מהקטע שכבר העירו עליו, על ההתעוררות באמצע הלילה בעתלית ממש מיותר. ו..אממ.. זהוP:

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo45.gif היה מעולה../images/Emo70.gif והדיסקו

באמת חייב להיות ארוך יותר
כל הפגמים שהיו לא הפריעו לי להנות.. זה סתם הערות לשיפור כדי שלא יהיו דברים שקצת יציקו..

kedeman

New member
מת עליכם!!!

אתם מדהימים!! באמת! ואם מישהו רוצה לדעת משהו מעניין לגבי המסע - שייכנס לתמונות ששירה פרסמה פה ושיקרא שם את התגובה שלי.....

נופ123

New member
עוד כמה הערות קטנות...

משהו נוסף שלי הפריע זה שלא היה באחד החופים מבצע ניקיון גדול שבאמת לשנות את פני החוף (והיו לפחות קטעים בחופים מסוימים שדרשו את זה...למשל עולה לי לראש כרגע ג'יאסר א-זרקע).נכון,היו עצירות שהייתה לנו אפשרות לאסוף זבל אבל זה היה באמת מוגבל ולי אישית זה הפריע. הדיסקו,באמת,חזרה למקורותינו העבריים לא תזיק למרות שלשמוע מורל של אקסודוס בדיסקו היה אדיר:) מעבר לזה מה ששירשרתי לאריק בקשר ללילה-יום האחרון... ועוד הערה אחת קטנה,אני חושבת שהיה הרבה יותר נוח לכולנו אם ביום הראשון היו מחלקים סרטים בארבעה צבעים שונים לאנשים לפי האוניות, שהיינו מחברים לתיקים הגדולים והיו מסדרים את התיקים לפי האוניות. מעבר לזה באמת שהיה מדהים,אדיר ומופלא:) קבוצה 22-כי הזיות זו לא מילה גסה:)

עוף מפה

New member
שקדם תעשה לי שבט!!

ד"א זה עופר.. ציטוט: שירה: "אתה נגעת היום במים" עופר: "כן" שירה: (צועקת)"תגידי לי אתה חולה נפש? ינמסו לך הרגליים ינמסו לך הידיים לא תוכל להמשיך במסע" זה היה ככה 4 ימים שלא תחשבו שזה היה חד פעמי או משו...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אני אישית חושבת שזה היה אדיר ותרם להווי הקבוצתי
=q

kedeman

New member
ואתה יודע מה יותר גרוע?

היא עשתה את זה לכולם!!! כולל אותי! פשוט לא הבנתי מה היא רוצה מהחיים שלי (שלא לדבר על זה שהיא בלעה חצי מהמילים תוך כדי צרחות...)

טלולו

New member
שלום שקידם!!!!!

איש, מה שלומך? כן, זו אני, הפצועה...חח..
אתה לא יודע..העיניים שלי כל כך שרופות!! ואני מתקלפת ומשנה צבעים מחום לאדום ולורוד וזה ממש מצחיק! וכל השפתיים שלי פתוחות..חחח...וכולי מפוצצת בעקיצות... אבל האמת שהכי נהנתי בעוווווולם!!!!!! עכשיו תגובות: -האמת שהדיסקו היה קצר מידי..ויותר מידי שירים באנגלית! -להתעורר ב-3 כדי להירדם בסרט ב-4 וחצי במחנה מעצר נראה לי לא הגיוני! יכלו בקלות להעיר אותנו שעתיים אחרי ואז ללכת ברגוע..
אבל באמת שהיה אחלה!!!!!!!! תשמור על קשר! קבוצה 22 אמפריה! ההזיות של סנופקים שליטה! מסע חוף--> חלום!!!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif אני מקווה שאתה מספיק חכם

כדי להבין שאתה צריך להכנס לפה לפני מחר בבוקר..

נופ123

New member
קצת ביקורת....

א.אריק....אם אתה חושב שלא היה דיסקו של בני המושבים בחוף דור,כנראה שלא ראית דיסקו בחייך.להצמיד את הקבוצה שלנו לגדר,מאחורי עמדת הדיג'י,הביא לתוצאות מאוד מאוד הזויות.עשינו דיסקו לתפארת,רקדנו והשתוללנו,וכן,גם תיירים שהיו בכפר הנופש שלפו מצלמות וצילמו אותנו עד שכל כך התרגשנו שרק ביקשנו שלא יאכילו את החיות:). ב.הדיסקו באמת היה מעולה כמו כל שאר המסע.אבל אני חייבת לציין שאני חזרתי עם תחושת פספוס קלה מהיום האחרון.היום האחרון נראה לי לפחות,היום עם התוכן הכי משמעותי, לפחות בעניין העפלה,יום שנחשפנו בו להמון מידע ויום שהיה אמור להיות מרתק מבחינת התוכן שלו.חבל לי,שדווקא ביום הזה,עם כל הרצון והמאמצים,פשוט אי אפשר היה במקרה הטוב להחזיק את הראש במצב קליטה,ובמקרה קצת פחות טוב את העיניים פתוחות. כשנכנסו לסרט במוזיאון של מחנה המעפילים פשוט היה אפשר לראות את הראשים צונחים,ואני משוכנעת שאצל רובנו זה לא היה מתוך חוסר עניין אלא מתוך עייפות מצטברת של שני לילות קודמים עם שינה לא ארוכה במיוחד,שלושה ימי טיול,ולילה אחרון עם בקושי 3 שעות שינה. אין ספק שהיה מעולה,מדהים ואדיר אבל יש דברים שזקוקים לשיפור.

למעלה