../images/Emo142.gif ../images/Emo6.gif אני מודה - הרסת אותי!
חחח פשוט נקרעתי פה עכשיו.. ואני רצינית
תגיד לי, מי זאת הילדה המפגרת הזאת??? הממ.. תגובות: עניין המוזיאון ב4 לפנות בוקר היה מיותר. באמת שזה עניין אותי ושהייתי שמחה להיות שם ולקשיב ולראות.. אבל פשוט בשעה כזאת אי אפשר! אז לדעתי זה היה בזבוז לחלוטין.. היה יותר טוב אם היינו מגיעים לשם בשעה נורמאלית ומגיעים לדדו בערב או משהו.. דיסקו - למה לעזאזל היו שירים באנגלית??? בעיניי מסורת ה"רק שירים בעברית" מעולה! והאמת שדי התאכזבתי מהדי ג'יי.. ניהול עצמי - מעולה! זה מהנה ונותן תחושה ממש נחמדה! ניקיון - הייתי שמחה אם היה יותר זמן לניקיון. ואני חושבת שנופר לפחות תסכים איתי
אוכל - אוייי מעולהה!
צוות העברת תיקים - קצת זילזלו בתיקים..
מצאתי את התיק שלי כשהתחתית שלו קרועה.. והעלתי אותו במצב מצויין למכולה. ראיתי אותם זורקים מלא תיקים בלי רחמים ובתור אחת שבדרך כלל יש לה שם דברים חשובים זה די הכעיס אותי. חולצות כחולות - היו מעט מידיי לטעמי. אולי חצי חניכים הלכו עם חולצות כחולות.. אוליי. ביאס אותי והציק לי נורא! לא יודעת מה זה קשור אליכם.. אבל זה סתם לידע כללי שלך.
הממ חוץ מזה הפריע לי הקטע שה-מ-ו-ן קנו! לעזאזל! כאילו אני רואה מדריך עומד ליד חניכה שכרגע קנתה ספרייט, הוא רואה אותה שותה ושותק! אשכרה שותק!!! איפה כל האיומים על "נחזיר אותכם הביתה"?! זה ממש ממש עיצבן אותי! ילדים התחבאו, ברחו, שתצו ואכלו מהר.. קנו ורצו לשירותים.. וכל מיני דברים מפגרים וילדותיים כאלה. אני, בתור אחת שלא קנתה כלום כל המסע יכולה להגיד לכם ששרדתי ואני במצב מעולה! למרות שלא שתיתי שתיה קרה מפחית ולא קניתי קרטיב. עוד דבר שעיצבן אותי זה שביום האחרון כל מי שפחד לקנות במשך המסע משהו קנה! כי במילא הולכים הביתה.. מה כבר יכול לקנות?! לפי דעתי המסר של למה לא קונים לא עובר כל כך טוב לכל מיני סתומים.. זה משהו שצריך להחדיר! ולא להפסיק כמו ששמעתי איזה גרעינרית אומרת לחנן "החוק הזה מטופש חייבים לבטל אותו.." לא! זה לא מטופש! המדריכים חייבים להתמיד בעניין יותר.. ולעמוד מאחורי האיומים. הממממ... וואי, היו לי עוד דברים אבל אני לא ממש זוכרת כרגע. אני אזכר יותר מאוחר ואחזור לרשום. שקדם אתה גדווול