חזרתי מהמסע חוף ...

חזרתי מהמסע חוף ...

כן כן .. נפצעתי, נפגעתי חזרתי הביתה.... נו יש גם אנשים כאלה שתדעו לכם שהבריזה של הים מעולה ולמרות שהייתי בקושי יומיים שם ממש נהנתי ... אני מחכה כבר שכל האחרים יחזרו כי איתכם זה לא מעניין לדבר עןל זה
( סתתתתתתתתתתתתתאם ..) ניחומים הטרדות ווירוסים יתקבלו בברכה ...

groovit

New member
נו אז איך היה עם מי היית בקבוצה???

מי היה מדריך.. קום און גירל אנחנו רוצים פרטים!!! (-;

אני אענה וגגגגגגגגגגם אוסיף

אמממ נועה שבעיקרון היא מגליל תחתון אבל היא גרעינרית בבאר טוביה ורועי שיש שהוא גם מבאר טוביה משהו ... תקשיבו פויזניט בעיקר אם מישהו מצתא תיק סגול של ג'ן ספורט עם כל מיני דברים עליו ותג של כלב עליו ובתוכו סנדלי שורש וארנק ותרופות במסע חוף בבקשה שיצור איתי קשר כי זה ממש ממש ממש חוב לי אני איבדתי את התיק בערב הראשון ואתם היחידים שיכולים לעזור לי לאתר אותו בתנועה כי כלום כבר לא עוזר לי ... יערה

kedeman

New member
אבל....

למה לא ניסית ליצור קשר דרך התנועה או ישירות עם האנשים שהיו אחראיים שם (חנן, יאיר, אריק, טוקר) או עם החמ"ל בזמן המסע? היה אפשר לראות אם מוצאים את זה....

Banittos

New member
בתור איש מנהלה...

לא היו תיקים שנשארו בשטח בלי שחניך העמיס אותם אז אולי חבר מהקבוצה או המועצה אסף לך את התיק והעמיס אותו כל ערב. אבל בכל זאת שווה לבדוק עם הרכזים של המסע כי נשארו הרבה אבדות בחמ"ל ובעיקר סנדלי שורש למניהם.

אכן כך.

חנן ריכז את כל האבדות שלא נאספו במהלך הפריסה שלהם ביום האחרון, כמו גם אבידות יקרות ערך שלא נדרשו.

Banittos

New member
כל מי שעוד לא מצא משהוא...

מוזמן להתקשר להתנועה 03-6086320 ולשאול בקשר לדברים שלהם או לבקש את הטלפון של חנן או האחראי על האבידות בהצלחה

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| ../images/Emo45.gif

רק שאני הייתי שמה כשפרסו ולא היה שום תיק.. מצטערת

poisonit

New member
יערה נשמה למה לא אמרת?

היית מתקשרת אלי או לזהר... לא משנה בכול מקרה לא ראיתי משהו כזה..אבל כמו שאמרו פה אפשר ליצור קשר אם אחד המדריכים בטוח יש להם איך לבדוק את זה.. ותפסיקי להיות חולה בכול טיול!!!

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| וואי מסכנה):

היה פשוט מדהיםםםםםםםם הייתי בקבוצה 22 - שליטה! מסעחוף זה באמת הכי טוב ואני ממש שמחה שלא הפסדתי למרות שהייתי אמורה. למישו ישתמונות?

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif תמונות...

http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=131203&blogcode=2271518 אני נראית זוועה.. תהני!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif סוג של באסה ../images/Emo4.gif

היה מ=ע=ו=ל=ה=ה=ה=ה 22 - ההזיות של סנופקין - שליטהה
הבריזה של הים בהחלט מעולה.. כל הים בכלל מעולה
חוץ מזה שטבעתי בו
אין דבר יותר יפה ממנו.. פשוט איןןןן
מצאנו 17 צבים מתים במשך ה4 ימים האלה
זה פאקינג (סטייל 22) הרבה! הלך לי הגב מסחיבת שקיות זבל.. מרחתי גבינה על הפנים כי עבדו עליי שזה קרם הגנה
וזה היה אחד הדברים היותר מצחיקים במסע.. לראות אנשים אוכלים חול זה גם ממש מצחיק.. וגם ללכת מול מישהי עם שפשפת נוראית זה משעשע.. חח ולסיום.. לראות איך גל בא ושוטף לנו את כל ה"שולחן" של הארוחת צהריים שבדיוק סיימנו.............
קורע. המסע הזה הוא בין הדברים היותר טובים והיותר מצחיקים שקרו לי בחיים. או שבעצם.. הוא הדבר..
היה אדיירר!! ואני לא מתחרטת על שום רגע! הזיה היא לא מילה גסה =q

eden4u

New member
חייי!!

את הגבינה אני עשיתי!!! יאאא תקימו אגודה לנפגעי הגבינה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo6.gif

עדן את גדולה! שקדם ניסה להעתיק ממך אבל לא הצליח

נופ123

New member
עדן גברתי,

את גם מוזמנת לספר לכולם מי עלה על התעלול שלך בזמן ודפק לך את רוב,אם לא כל הגבינה שהייתה לך ביד,בפרצוף:). יומטוב

אופיר ס

New member
איזה טוב היה!!!

קבוצה 4- מטה אשכול שליטה!!!!!!!!! שלוקלוקים לנצח!!!!!!! הייתי בקבוצה הכי טובה במסע... היינו ממש מגובשים... רק חבל שקלטתי את גודל הגיבוש רק ביום האחרון... כשנפרדים... לא סובלת את ים תיכון!!! המלח, החול, הגלים!!! מעצבן... כל היום חלמתי לי על הכנרת המדהימה שלי!!! אני ילדת כנרת... מה לעשות??? ת'אמת שלא היה לי קשה בכלל... רק ביום האחרון, בגלל זה שישנתי רק שעה בלילה... ניהול ותכנון דפוק!!! דיסקו עד 12 בלילה וקמים ב-3 לפנות בוקר... טיפשי ביותר!!! אני תמיד אזכור את המסע הזה... היה פשוט מדהים!!! אה, גם שכחתי להגיד שהיו לי שתי מדריכות הכי טובות במסע- עמית(נחלת) מעמק חפר והדר מעמק יזרעאל... שיקרו אותנו כל המסע... אבל לא נורא...חחח שלוקלוקיות מאאאאגניבות... מקווה שעוד נפגש.. בהצלחה ביום ראשון... עמית- את תהיי בגולן!!! את חייבת להיות!!!

tuty fruty

New member
הרווחת

הם הכי חמודות בעולם!!! |חברות טובות שלי שמחה שנהנת...

למעלה