חזרתי מהאלפנים:)

ortal13

New member
אלולה

בדיוק רציתי להגיד באולפנים כי זה המקום הכיי מתאים חחחח גם תל אביב זה במרכז כזה..

e l u l a

New member
אבל זה מקום מרכזי...../images/Emo153.gif

וגם נפגוש את המנחים... שבעצם הפורום זה דיי עליהם.. וזה מקום ממש ממש מרכזי וטוב... אני לא חושבת שאני אוכל להגיע למקום אחר.. אולי לעזריאלי.. אבל זה גם בת"א.. כאילו..הכי מתאים לי בת"א.. אלא אם אתם רוצים לבוא לרעות שזה דיי חור תקוע בלי אוטובוסים שמגיעים לפה.. לת"א יש אוטובוס מכל מקום בארץ!!

e l u l a

New member
יש לי תמונה עם רן בכור../images/Emo153.gif

סתם כי הוא בחתימה שלך...
אבל זאת יצאה תמונה ממש ממש חשוכה!! כי התחבאנו מהצוות של אקזיט שרצו להעיף אותנו למטה

ortal13

New member
יפה לך!:)

תמונה יפה חחח אני הצטלמתי גם כן עם כמה לאן השרותים חחחח כי כל דקה סילקו אותנו אבל עלינו במדרגות עשינו חצי מדרגות חצי מעלית התחבאנו במדרגות הפנימיות נכנסו לשרותים..חחח היה קטעים נכנסתי לשרותים עשיתי יעני אני בשרותים אז לא היה נעים לשומר להגיד לי לצאת באמצע אז נשארתי ואז חברות שלי יצאו והתפלנו על עפר וראינו לו תתחת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בלי להעליב את כל מי שבפורום אבל....

אני ממש לא רוצה לפתוח פה ריבים אני רק אומרת את דעתי
אני גם אוהבת את עופר שכטר המדהים ואת אסי עזר המאמי
אבל אני ממש לא מבינה... מה אתם מתלהבים מעדי שרון הזה
הוא סתם אחד שמנסה לחקות אתת סאבלימינל והצל...... כל הראפרים סוג ד' האלו מנסים לחקות את סאבלימינל והצל
גם חיילי הנקמה וגם עדי שרון הזה.... בסדר יש לו סיפור מאוד מרגש היה בשבי והכל מבינים אותו... אבל דיי לחקות את סאבלימינל והצל הם היו הראפרים הראשונים וכולם מנסים לחקות אותם אז דיי לחקות ולהתאהב בחקיינים
חיילי הנקמה ועדי שרון זה חיקוי סוג ד' של סאבלימינל והצל
עם יתפתח ריב אז שימחקו א השירשור הזה אבל זאת ממש לא הייתה הכוונה שלי לפתוח ריב
מעין

ortal13

New member
יאללה איתך מעין

אני יענה ראשונה בשביל לא לפתוח בריב אז גם אם זה נכון כמו שאת אומרת ועדי שרון וחיליי הנקמה חיקוי של סאב והצל,אז שיהיה זו דעתך לדעתי זה לא כל ראפר שיבוא את תגידי לו ככה? ובכלל עדי שרון שר היפ הופ שונה מסאבלימנל והצל. סאבלמינל והצל נראה לי שרים ציוני. ועדי לא ככה! אז מספיק אם זה למצוא סיבה להתווכח! גם סאבלמינל והצל לא היו ראשונים היו אחרים אבל זה לא אומר שהם מעתיקנים. כל ראפר שייצא הוא מעתיקן?

e l u l a

New member
מממ../images/Emo153.gif

לדעתי הוא לא חיקוי... יש הרבה ילדים קטנים שהם כן חיקוי... הוא סתם אוהב לעשות את זה... אם הוא ימשיך עם זה בתור קריירה(כמו סאבלימינל) או לא-זאת כבר בחירה שלו... אני לא חושבת שהוא מוכשר כ"כ.. אבל הוא כוסון...
חיח

טַלי

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

עדי שרון קקי מהלך הוא לא חיקוי, הוא שונה מסאבלימגידםגכיןי (איזה שם דפק לו) אבל הוא עדין קקי הוא אומר יא, יואו, יא, יהאו, יהי, יהיוא ואז מתחיל לזבל בשכל ושנגמר לו הדברים הוא פתאום גולש לחטיפה שלו... עם כל הכבוד את צודקת שחיילי הנקמה וכל אלו זה חיקוי אבל גם סאב (תמשיכו לבד) חיקוי עלוב מאוד של הראפרים מאמריקה... עשיתם מסאב כאילו הוא המציא את הראפ! הוא חראפ! (חרא - ראפ! חח המצאתי הרגע
) זה בסדר לריב על זה כזה דבר כי זה לא שאמרת פה דברים על מישהו מהפורום או קיללת ובלה בלה יש לנו מדינה דמוקרטית! זכותנו להתווכח על דעות שונות

טלי צודקת חלקית../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifכנסי..../images/Emo26.gif

יש לך אולי איי סיי קיו
עם כן כנסי אלי 311099444 פשוט יותר נוח לדבר באיי סיי קיו..

ortal13

New member
נכון

היו הרבה לפניהם וזה לא אומר שכל אחד חדש שיצא הוא מעתיקן!אבל זו הדעה של מעין אי אפשר להגיד לה לא אם זה מה שהיא חושבת כי תאמינו לי מה שמעין אומרת חייב להיות תמיד נכון בשבילה חחחח מעייני חולה עליך קחי הכל בכייף!

:| נו באמת,

עכשיו כל מי שיהיה ראפר ייחשב כחיקוי עלוב ופתטי של סאב והצל?! לא כל העולם סובב סביבם, את יודעת.

דנדי5

New member
../images/Emo99.gifגם אני!

גם אני פגשתי את עדי שרון בימית 200 הוא יצא מהחנות שמה ואני וחברות שלנו כזה השתכלנו עליו והוא אמר לנו מה אתם שמחות ואז הוא הופיעה שם וגם ראינו אותו מתמזמז עם חברה שלו או שזאת סתם זונה שרוצה להתנשק עם עדי שרון והוא מקרית שרת לידי ואני בחולון אחותי שבגיל שלו מכירה אותו היא מדברת איתו הרבה והוא היה אצלנו בבית הוא כזה מתוק ואז בהופעה אני וחברה שלי צעקנו לו מה אתה שמח איזה מצחיק זה היה והוא אילתר עלינו הוא אמר עלינו משהו לא זוכרת
ומה שאמרתי עם חברה שלו אז חברה שלי הלכה לידו ואמרה כי אילו היא מדברת באללפון ואמרה יואו את לא מאמינה את מי אני רואה את עדי שרון מצתרפת פה עם חברה שלו את מעריצה שלו נכון איזה מצחיק זה היה ....

ortal13

New member
חחחח ואיי

איזה מתוק הוא כזה חמודדדדד בטלפון באיסיקיו בכל מצב הוא נחמד הוא עוזר לנו בעבודה...אני וחברות שלי עושות עבודה עליו

למעלה