גם את עדי שרון פגשתי...
איזה מתוק הוא הוא היה איתנו הרבה זמן ודברנו כמו ידידים שמיכירים שנים הבאנו לו בלון והוא עשה פוזות עם הבלון והסגריה היה מה זה חמוד רק שהוא יורד על מפורסמים שונים אבל יום יבוא והוא יבין שלא עושים את זה...הוא אמר אמיר גיי גוטמן במקום אמיר פיי גוטמן אז צעקתי עליו כזה אבל הוא אמר שהוא אומר הכללל בצחוק ותמיד עושה כאלה יציאות על כולם הוא אמר שהוא עושה את זה אפליו על עצמו אבל הוא אמר שעדיין,אמיר נשי... אמירו'ש נשי?מה בגלל שהוא רוקד?והוא כוראוגרף?(או איך שאומרים את זה) בקיצר התקשרנו אל עדי כל הזמן הוא היה כל כך נחמד ואמיתי... היום בטיול התקשרנו אליו והערנו אותו כי הוא חזר מוקדם(בבוקר)מההופעה...והוא היה עייף וחברה שלי העירה אותו... איך אני יסיביר לכם,כזה התקשרנו לעדי שרון היום,חברה שלי דברה ראשונה התרגשה נתנה לי אז אמרתי הלו אז הוא היה לו קול ישנוני אז אמרתי לו היא העירה אותך אז הוא כזה עשה כזה קול שאומר כן,כזה שעושים את הקול הזה עם הראש....אז אמרתי לו ואיי הערנו אותך מאמי?אז הוא עושה לי כן,מי זאת?אני עושה לו-לא משנה מצטערות,אז הוא עושה סבבה אבל מי זאת?אז אמרתי לו לא משנה ונתקתי כי לא נעים הוא מכיר אותי דברנו בטלפון נפגשנו הוא כזה ידיד שלי אז עייותי גם את הקול שלא יידע שאני הערתי אותו,למרות שחברה שלי התקשרה,אני אמרתי לה שלא תתקשר כי הוא בטח יושן מההופעה...מסכן... אני אחותו הקטנה של עדי

)) ועפר חולה עליי

))) חחחחחחח