חזרתי מהאלפנים:)

ortal13

New member
חזרתי מהאלפנים:)

חזרתי מהאלפינם ראיתי תתחת של עפר צלמתייייייייייי פגשתי את שירי מימון אסי עזר עדי שרון כולםםםםם וצלמתי גם וחתמו ליייי היה מה זה כייףףףףףף תמונות בהמשך:)

ortal13

New member
גם את עדי שרון פגשתי...

איזה מתוק הוא הוא היה איתנו הרבה זמן ודברנו כמו ידידים שמיכירים שנים הבאנו לו בלון והוא עשה פוזות עם הבלון והסגריה היה מה זה חמוד רק שהוא יורד על מפורסמים שונים אבל יום יבוא והוא יבין שלא עושים את זה...הוא אמר אמיר גיי גוטמן במקום אמיר פיי גוטמן אז צעקתי עליו כזה אבל הוא אמר שהוא אומר הכללל בצחוק ותמיד עושה כאלה יציאות על כולם הוא אמר שהוא עושה את זה אפליו על עצמו אבל הוא אמר שעדיין,אמיר נשי... אמירו'ש נשי?מה בגלל שהוא רוקד?והוא כוראוגרף?(או איך שאומרים את זה) בקיצר התקשרנו אל עדי כל הזמן הוא היה כל כך נחמד ואמיתי... היום בטיול התקשרנו אליו והערנו אותו כי הוא חזר מוקדם(בבוקר)מההופעה...והוא היה עייף וחברה שלי העירה אותו... איך אני יסיביר לכם,כזה התקשרנו לעדי שרון היום,חברה שלי דברה ראשונה התרגשה נתנה לי אז אמרתי הלו אז הוא היה לו קול ישנוני אז אמרתי לו היא העירה אותך אז הוא כזה עשה כזה קול שאומר כן,כזה שעושים את הקול הזה עם הראש....אז אמרתי לו ואיי הערנו אותך מאמי?אז הוא עושה לי כן,מי זאת?אני עושה לו-לא משנה מצטערות,אז הוא עושה סבבה אבל מי זאת?אז אמרתי לו לא משנה ונתקתי כי לא נעים הוא מכיר אותי דברנו בטלפון נפגשנו הוא כזה ידיד שלי אז עייותי גם את הקול שלא יידע שאני הערתי אותו,למרות שחברה שלי התקשרה,אני אמרתי לה שלא תתקשר כי הוא בטח יושן מההופעה...מסכן... אני אחותו הקטנה של עדי:))) ועפר חולה עליי:)))) חחחחחחח

מה???../images/Emo66.gif

סתם כתבת את כל זה
ואת כיאילו באמת אחותו של עדי

KiShKooSh

New member
את מעריצה את תום אבני../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ortal13

New member
הוא חמוד מאוד

אבקש ממנו חתימה ואצלם אותו בחופשי הוא חמוד מאוד!אבל לא אתאבד או משהו ולא רק אליו אל כולם אני לא מעריצה מטורפת שאחרוט על היד שלי את שמו. למה?

KiShKooSh

New member
את יודעת מה אני רוצה לומר../images/Emo35.gif

קול התחלתי לעבוד פה עם אנשים בטלפתיה

e l u l a

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo153.gif

איך ראית את התחת של בופ..??? פשוט אמרת לו-עפר תראה את התחת..?
פרטים פרטיייים... ושימי תמונות מתי שיהיו לך... ואגב צריך לעשות מפגשפורום

ortal13

New member
נכון צריך לעשות מפגש פורום

ואני לא אחותי של עדי שרון!!!!חח בצחוק ככה הוא אמר לי חחח ועפר המאמי הזה שכב איתנו על הרצפה וחתם לנו והביא לנו לצלם אותו על הרצפה.....היה מה זה כייףףףףףףףף וראינו לו את התחת כי המכנס ירד לו והוא צחק כזה לא הפריע לו שהתחת בחוץ רצינו לצלם לו תתחת אבל בדיוק אסי עזר בא אז פדיחות יראה אותנו מצלמות תתחת של עפר חחחחח היה לו בוקסר אדום!!!! והוא זוכר את הבוקסר שחברות שלי קנו לו הכנתי לו ברכה יפה!!! ובטח שאשים את התמונות הן כאלה שוות אתן מעריצות את עפר עדי שרון אי מורן אייזנשטין מיכל אגלר ליאון רוזנברג דנה דבורין ועוד?חח אלה מי שאני הכי זוכרת.... אה וגם את יעל דואני היפה הזאת בקיצא מעריצות אותם?כי התמנוות והחתימות שלהן חתימות כבר יש לי פה....

KiShKooSh

New member
מורן איזנשטיין הייתה באקזיט../images/Emo35.gif

זה מפליא אותי מעצם הרעיון
עם עפר היה עושה לי מה שהוא עשה לו, כבר מזמן הייתי שולחת לו את משה ממיכאלה
(
בצחוק)

e l u l a

New member
לאאא...עושים באולפנים!!../images/Emo153.gif

חשבתי שזה ברור...
ו...ב-24.8 אנחנו חוגגים שנה...