חזרתי מהאישפוז

הרמוניה

New member
וואוו סאנשיין....

את עוקפת אותי בסיבוב בכל מה שקשור להיסטרסקופיות...... מצטרפת להמלצה של יעל- אני עשיתי 2 היסטרסקופיות אבחנתיות ללא הרדמה (אחת גם בלי זריקת טשטוש מקומית אצל גולדנברג בקליניקה....) בעיני-ממש ממש לא נורא צילום רחם כאב לי הרבה יותר. מקווה שזה יהיה אכן סוף הסיפור הזה ושתתחילי סיפור חדש- עם סוף טוב מצרח בזרועותיך הרמוניה

זוליק

New member
סאני קבלי צל"ש ../images/Emo104.gif

אחרי כל הזוועה שעברת, אני ממליצה להעניק לך אות הוקרה. זה לא יאומן מה נשים צריכות לעבור בשביל ילד, ממש מסע ייסורים. מזל שהיה לך רופא מקסים שליווה אותך ואחות שליטפה ועזרה. והעיקר שהוא חושב שהמצב יותר טוב. ההצעה שלו נשמעת הגיונית ואם ניתן למנוע את ההידבקויות מבעוד מועד וללא ניתוח, אז למה לא?? מה גם שהוא אמר שזה לא יכאב!! אני חושבת שאין לך מה להפסיד ולכי על זה!!! בהצלחה!!!!

סאני יקרה!../images/Emo106.gif

קודם כל אני גאה בך על האומץ ומצטערת שהיית צריכה לעבור את זה....אבל.... מקווה שזה יהיה רק לטובה ומעכשיו דברים יתחילו להסתדר לך סוף סוף, בכל אופן בקשר להיסטרו´ אז ככה: לי קבעו תור ואמרו לי שזה בהרדמה כללית והכנתי את עצמי נפשית שאני לא ארגיש כלום אבל כשהגעתי הרופא החליט שהוא רוצה לעשות את זה בלי הרדמה ופשוט לחץ עליי להסכים ואני לא הייתי מוכנה נפשית לעבור את זה בלי הרדמה ופשוט לא הסכמתי, בסופו של דבר התפשרנו והחלטנו שהוא יתחיל ואם יכאב לי אפילו טיפה אז ירדימו אותי. בקיצר, הוא התחיל ואני פסיכולוגית החלטתי שזה כואב לי אבל לא דיברתי מילה פשוט התחילו לזלוג לי דמעות מהעיניים והם החליטו להרדים אותי... בדיעבד, אני מצטערת שלא נשארתי ערה אני בטוחה שזה משהו שאפשר לסבול, ממש לא כאב נוראי, נכון, קצת לא נעים אבל גם לא נורא! חבל שלא נשארתי ערה כדי לראות את כל התהליך אז אם אפשר רק בהרדמה מקומית זה יכול להיות מצוין וגם אם לא, בהתחשב בכל מה שעברת זה קטן עלייך אז פשוט לכי על זה ותכיני לך קרקע פוריה לעוברים! מה שלא תחליטי, אני מאחלת לך בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות!!! כלשם

ligo

New member
סאניקה הגיבורה

נשמע די לא נעים כל מה שתיארת, אבל מה לא עושים בשביל להיות אמא! ובדיוק בגלל הסיבה הזו הייתי מקבלת את הצעת הרופא- הוא לא היה מציע אם לא היה צורך. מקווה שזו תהיה ההיטרוסקופיה האחרונה שלך ושההידבקויות יפנו מקומן לעוברים

קייצית

New member
סאני היקרה ../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

אני עוקבת בדריכות אחר הקורות אותך, ובהערצה יש לאמר. הלואי שכל הסבל הזה יגמר במהרה בהריון !! אמן. נשמע הגיוני מה שהרופא מציע, קראתי שיש בנות שעברו היסטרוהוסקופיה בהרדמה מקומית והיה להן בסדר אז אולי...שוב אם הרופא אומר שלא יכאב אז כנראה שהוא יודע. אני הייתי מעדיפה הרדמה
בין היתר משום שזה החלק הכי אהוב עלי בכל מסכת היטיפולים הזאת. שלך, קייצית (קרובתך ממשפחת השמשות)

נטאשה

New member
סאני ../images/Emo42.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo41.gif

מאחלת לך מעכשיו ולתמיד רק בריאות והצלחה ימוגר הסבל! דייייייייי!!!!! מעכשיו רק טוב באהבה דלית

רינתילה

New member
וואו, מתוקית, איזה סיפור!

נשמע שעברת חוויה מאוד לא נעימה, אבל אני שמחה שהמצב נראה עכשיו יותר טוב. ממש לא יודעת מה להגיד לך לגבי ההיסטרוסקופיה... אולי תתיעצי עם עוד רופא? (ל´ יקירנו למשל)? אם אין סיכונים, וזה לא ממש כואב וישפר את מצבך אולי כדאי ללכת על זה. תרגישי טוב גיבורה שלי!
הרבה שמשות שלוחות אלייך ממני
מחזיקה אצבעות לך ולרירית! רינת.

סאני יקרה

לא למי שקראה עד הסוף מגיע
- לך מגיע אותו ! איזה מכשולים את נאלצת לעבור בדרך אל האושר... מה שהרופא מציע נשמע לי די הגיוני, אבל אם את לא בטוחה את תמיד יכולה לנסות לקבל חוות דעת נוספת מרופא אחר. אני עשיתי היסטרוסקופיה עם הרדמה מקומית, לא יודעת איך זה לעבור את זה בלי הרדמה בכלל. אז שוב אאחל לך בהצלחה, רוצה לשמוע ממך כבר בשורות טובות...

דניאל@זר

ולא הרגשת כלל כלום??? אפילו לא לחץ בבטן??? אני כבר לא יודעת מה עדיף..... נראה לי שאני אתחיל מכלום ואראה אם אני מסוגלת לסבול.... עוד משהו.... תודה.

רוני@30

New member
וואו סאני -

כמה סיפורים יהיו לך לספר לילדים ולנכדים... אין לי שום עצות מעשיות, רק הרבה הערכה לכוח הסבל והנחישות שלך, והמון איחולים לסיום הפרק הזה ולתחילתו, המשכו וסיומו הבריא של הפרק הבא!
רוני

פפושקי

New member
אין לי עצות רק איחולים...

אני לא הגעתי לשלב שלך (מקווה שגם לא אגיע) - ולכן אני לא יכולה לנדב לך עצות.... אבל אני מאחלת לך בכל ליבי שזה יגיע כבר ושההחלטה שתקחי בסופו של דבר תהיה ההחלטה הכי טובה בשבילכם. בהצלחה

saga

New member
סאני, לך מגיע ../images/Emo106.gif

את זאת שעברת את כל הבאלאגן הזה... אני לא יכולה לתת לך עצות, אבלאני מקווה שההחלטה שתקחי תעשה לך רק טוב, ותפתור לך את הבעיות. בינתיים, תנוחי ותתפנקי לך. והעיקר תרגישי טוב
שולחת לך זר של איחולי החלמה

לי חן

New member
וואו סאני, מה שאת עברת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני עשיתי היסטרוסקופיה עם הרדמה מקומית, וזה לא היה כל-כך נורא, היתה קצת הרגשה לא נוחה, אבל אחרי שעתיים הלכתי הביתה, יש כאלו שקמות והולכות הביתה גם אחרי רבע שעה... זה מאד אינדיוידואלי!!! בכל אופן, שיהיה בהצלחה בהיסטרו´ מחזיקה לך
ושולחת
לי חן

מיליקי

New member
סאני

אני חדשה פה, ולא מכירה את ההסטוריה שלך שכנראה היא קשה וכואבת. אז אסתפק בזה שאאחל לך הרבה הצלחה, סוף לסבל ורק אושר ושמחה! מילי

למעלה