חזרתי מהאישפוז

חזרתי מהאישפוז ../images/Emo122.gif

לאחר התלבטויות רבות איזו היסטרוסקופיה לעבור והיכן, החלטתי ועשיתי. עברתי היסטרוסקופיה ברמב"ם אצל ד"ר פילמר (המ-ק-ס-י-ם!!!!!). ביום שלישי התאשפזתי אחר כבוד ברמב"ם לאחר שהקדימו לי את האישפוז ביום. הייתי במירוץ מטורף אחרי השעון וא. שלי היה בתל אביב והוזעק בחזרה לחיפה. הייתי בראיון עבודה ובנוסף הלכתי גם למקום הנוכחי כדי לעדכן על המצב. בבית החולים התעללו בי בדרך קבע עם המון השפלות קבועות שעושים למטופלים כמו חוקן
לפחות חמש דקירות בניסיון להוציא לי דם לבנק מנות הדם (הורידים ברחו פנימה מרוב הפחד) ואז הובלתי למיטת הטירונות (ככה זה נראה וככה זה יהיה כשלא נותנים לישון בלילה). למחרת בבוקר הייתי הראשונה שירדה לחדר הניתוח בשמונה בבוקר ושם הם היו מקסימים. המרדים נתן לי זריקה על גבי העור לאילחוש על מנת שלא ארגיש את מחטי האינפוזיות נינעצות בבשרי, אחות חדר הניתוח ליטפה אותי בפנים כל הזמן ואמרה שזה יעבור עוד מעט ד"ר פילמר שהחזיק לי את היד עד שנירדמתי. כשקמתי היה מחובר לי שקית מחוץ לגוף שניקזה דם מתוך הרחם והבלון היה בתוך הגוף. הרגשתי "ניפלא"
. הקאתי את נישמתי בלי הפסקה במשך יום שלם ולא אכלתי שלושה ימים חוץ מאינפוזיית נוזלים כי הרגשתי כאילו הבטן שלי מפוצצת ואני שבעה רצח בגלל הבלון שתפס שם מקום ודחס את הקיבה שלי היכן שהוא למעלה. הרופא המקסים בא לבקר אותי ולהסביר כמה פעמים שהמצב יותר טוב
ושהיו מעט הידבקויות אך בדיוק במרכז הרחם בשני מקומות ושהוא מקווה שהבלון ימנע מהם לשוב. עכשיו להתלבטות: ד"ר פילמר הציע לי לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית ואולי לפתוח הידבקויות בעוד עשרה ימים בדיוק. וזה למה? מכיוון שהוא טוען שהידבקויות מתארגנות. כלומר דפנות הרחם נוגעות אחת בשניה אך עדיין לא דבוקות לגמרי לאחר כמה ימים ואם הוא יכנס פנימה ויראה שהם נגעו אחת בשניה אז מייד הוא יפתח אותם עם הסטטוסקופ ללא הרדמה וללא כאב. הוא טוען שמעולם הוא לא עשה זאת ברחם, אבל ממקומות אחרים שהוא כן עשה בגוף, עם הידבקויות, זה עבד. הוא טוען שזו ההחלטה שלי!!! מה אתן אומרות? נישמע הגיוני? איך זה לעשות היסטרוסקופיה ללא הרדמה כלל? כואב כמו צילום רחם? למי שהגיעה עד כאן מגיע
. נשיקות. סאני.

עמית@

New member
ואו סאנשיין הגיבורה

נשמע זוועה
אבל לפחות המצב קצת יותר טוב- אני הייתי הולכת דווקא על הצעתו של הרופא- זה נשמע לי הגיוני למדי ואולי עשוי לשפר את מה שכל ההיסטרוסקופיות ה"קלאסיות" לא תיקנו- אני מבינה לגמרי את ההרגשה שלך- ככה מרגיש היפר גרוע גרוע- כאילו שכל האיברים שלך מעוכים ונדחקים לפינות אפלות ואין מקום לכלום בבטן (גם לא לאוויר.) אני מחזיקה אצבעות להמשך ושיפסיקו כבר לדחוף לך דברים לרחם (חוץ מעוברים) נשיקות אמיצות

עידית ד

New member
אחחחח כואב ../images/Emo5.gif

מה שאנחנו מוכנות לעבור.... אוףףף גם לי נראה הגיוני מה שהרופא מציע מה גם שאם אפשר לעצור התארגנות לא חוקית של הידבקויות - אני בעד. חוץ מזה נשמע שהדברים מתחילים להסתדר ממשיכה להחזיק לך הצבעות ושיספיק כבר לכאוב לך, את שומעת?! נשיקות עידית

מיכל ק-ש

New member
אאוץ´ ../images/Emo122.gif

וואו, איזה ימים עברו עליך. את ממש גיבורה. את זו שמגיע לה ה-
וגם כמובן
ו-
אחרי כל מה שעברת, מה שהרופא הציע - קטן עליך. לכי על זה ותראי להידבקויות המרגיזות מי בעלת הבית. אני מקווה שעכשיו את ממש בקצה המסלול ונותרה רק עוד משוכה אחרונה וזהו
בהצלחה! מיכל

../images/Emo9.gif ראיתי עכשיו מה כתבתם לי

שני דפים לאחור. אני מסמיקה. אוהבת אתכן מאוד מאוד ותודה!!!!!
תודה על זה שאתם כאן איתי לאורך הדרך הקשה שלי. תודה רבה רבה

סאני ../images/Emo141.gif

פרח על הגבורה שהיתה לך בימים האחרונים... קראתי וחשבתי, שחוץ מללא הרדמה אמר הרופא גם ללא כאב, ככה את אומרת, אז לפחות יש חצי נחמה... ואולי סוף סוף באמת זה יעזור להמשיך בחתירה... בכל מקרה אני מקווה מאוד!!
בכל מה שתחליטי, אני מאחלת לך המון
ממני מכל ה-
ד.

טלי2

New member
סאני ../images/Emo42.gif

איזו גיבורה, כשאת מתארת את כל מסע היסורים שלך, את נשמעת (עד כמה שאפשר להשמע באינטרנט
) כל כך מחושלת, את הגביע ששמת בסוף ההודעה, נראה לי דווקא שאת צריכה להעניק לעצמך. אני ממש לא יודעת הרבה לגבי מה שאת שואלת, ולכן לא אייעץ לך, וברור שאת היא זו שצריכה להחליט. ממקומי הלא מבין, רק יכולה לכתוב לך שכשקראתי את מה שכתבת על הצעתו החדשנית של ד"ר פילמר (ואע"פ שלא ניסה זאת אף פעם ברחם) הרגשתי שיש בה תקווה. מאחלת לך הצלחה במה שתבחרי ורק טוב

אתושקה

New member
מעריצה פרטית משלך

זהו!!!! יצרת לעצמך מעריצה פרטית, את הופכת להיות "הגורו" שלי....... כל הכבוד על ההתמדה, כל הכבוד על המסירות, כל הכבוד על החיוך הגדול שבצד דרך היסורים.... לקרוא ולהעריץ! אתי

אולה *

New member
אין לזה סוף, אה?

אבל מה כבר לא עושים למען המטרה. דווקא נראה לי הגיוני מה שהרופא מציע. אבל היסט´ ללא הרדמה? לא יודעת. מחזיקה לך אצבעות, נשיקות

מיכל25אב

New member
לגיבורה

אני חדשה בפורום אבל אני רוצה להגיד לך שלקרוא את כל מה שכתבת היה קשה אז לעבור את זה...אין מילים...אבל אומרים..כל דבר שעברנו זה צעד אחד לקראת...אני מאחלת לך הפי אנד בקרוב...

טביקאט

New member
סאני-

שמחה לשמוע שהלכת על הבלון- יש לי הרגשה שדווקא דברים לא קונבנציונאליים יכולים לעזור (כל השבת דמיינתי אותך עם בלון
הליום בצורת דולפין צבעוני בבטן. לא יצאת לי מהראש). שמחה עוד יותר לשמוע שהרופא אומר שהמצב יותר טוב. האם זה אומר שבפעם הבאה הוא יגיד שהמצב מצוין? יש לי תחושה שדברים מסתדרים בשבילך- ובאמת הגיע הזמן... לא יודעת לענות לגבי ההיסטרוסקופיה, אבל קצת כמהה להרגיש שבעה כל הזמן. שולחת חיבוק ענק לבינתיים טביקאט

סאני ../images/Emo68.gif

מחזיקה לך אצבעות להמשך. לגבי ההסטרוסקופיה האבחנתית, אני עשיתי רק עם זריקת הרדמה קלה ומקומית, וממש לא כואבת. כל סיפור ההיסטרו האבחנתי לוקח מספר דקות מועט סביב ה - 5 דקות. לי זה כמעט ולא כאב, רק לווה באי נוחות קלה,ממש קלה, הרבה פחות מהכאב של צילום הרחם. בהצלחה, שטורדל

אז את ממליצה על זריקה מקומית?

כי הוא הציע לי. הוא אמר שאם אני מאוד פוחדת ניתן לעשות הרדמונת מקומית קטנה. היכן נותנים אותה? בבטן? וזה עוזר לדעתך?

סאני

אני בהחלט ממליצה על זריקה מקומית, וכשמה כן היא.... נותנים אותה באיזור של ההבדיקה. מרגישים מין צביטה מקומית וזהו! בהחלט מומלץ ומונע כאבים מיותרים בהמשך. אני רק עוד אספר שמספר דקות אחר כך כבר הלכתי לי לטייל..... בלי כאבים. בהצלחה, ואם יש לך עוד שאלות אז בשמחה

אבל ../images/Emo4.gif

את הלחץ ברחם ממשיכים להרגיש למרות הזריקה, לא? אולי אני אתחיל בלי כלום ואהיה בצום ואם יהיה כואב אסמן לו שיתן לי זריקה או אפילו ירדים אותי? מה דעתך?

סאני

אני יודעת שיש בנות שסבלו מאוד במהלך ההסטרוסקופיה. אבל אם אין לך בעיה של מסויית בצוואר הרחם או כל מיני בעיות שיש לבנות אחרות שיכולה להיות בגללן איזה שהיא סיבה לכאבים, אז זה לא אמור לכאוב. (יש בנות שלדוגמא מאוד כואב להן בהחזרה...) גם לא צריך להיות בצום........ ככל שידוע לי. הבדיקה שלי היתה ב- 13.00 בשעה 10.00 בבוקר אכלתי פרוסה ושתיתי, ובאתי לא על בטן מלאה אבל גם לא מתה מרעב. אני חושבת שאם תצליחי להרגיש רפוייה אז זה פחות יכאב למרות כל הסיטואציה הנוראית הזו. לשאלתך הלחץ שברחם זה לשניות בודדות וממש לא נורא. במהלך הבדיקה מסתכלים על מסך הטלויזיה ומקבלים הסבר לגבי המצב שברחם והחצוצרות - ממש חוויה לימודית. חיבוק גדול, ואני מקווה שיעבור בשלום וללא כאבים. שטרודל

הרמוניה

New member
ככה עשו לי בהיסטר האחרון-הייתי

בצום ואפילו האינפוזיה היתה מחוברת ואמרו לי שברגע שארצה-הם ירדימו אותי התלבטתי-אבל ההקאות אחר כך הרבה יותר גרועות אז בחרתי להישאר ערה ושוב אני חוזרת-היה לי ממש סביר הרמוניה

נועם@בת

New member
הרפתקאות סאני והבלון האדום ../images/Emo65.gif

נו ב´מת, מצאו להם למי להכניס בלון שיעיק על הקיבה
בטח לא רואים אותך עכשיו אחרי שלושה ימי צום
אין לי מושג איך זה היסטרוסקופיה, אבל נראה לי שאחרי מה שעברת השבוע זה יהיה ממש קטן עליך. לכי על זה, עדיף להרוג אותן כשהן קטנות
ואם הוא מציע זריקת אילחוש אז מה טוב, אין סיבה לסבול. סאני חמודה שלי, רוצה לראות אצלך רחם מתחדש, קרקע פוריה לילד יפה אחד שיוולד בעוד פחות משנה אחרי הריון בריא ושלם
נועם

רומי 007

New member
סאני האמיצה

תגידי לי, זה היסטרוסקופיה או ניתוח לקיצור קיבה? מסכנה שלי נשמע שעברת סבל לא מועט. מצד שני עושה רושם שאת בידיים טובות. אני עברתי את ההיטרוסקופיה בהרדמה ועל כן לא יודעת לענות לך אך ממשיכה להחזיק לך אצבעות לצלחה בכל הנתוחים. כל הכבוד על האומץ. תשאלי אם אפשר לקבל טשטוש ומה הבעיה בעצם לקבל גם כאן הרדמה - זאת לא הבנתי

אופה3

New member
את גדולה אחותי, כל הכבוד לך, ואני

באמת מקווה שמעכשיו יהיה הרבה יותר קל, אני לא מבינה בדברים האלה, רק מקווה שההמשך יהיה טוב

למעלה