סאני המצליחה
New member
חזרתי מהאישפוז ../images/Emo122.gif
לאחר התלבטויות רבות איזו היסטרוסקופיה לעבור והיכן, החלטתי ועשיתי. עברתי היסטרוסקופיה ברמב"ם אצל ד"ר פילמר (המ-ק-ס-י-ם!!!!!). ביום שלישי התאשפזתי אחר כבוד ברמב"ם לאחר שהקדימו לי את האישפוז ביום. הייתי במירוץ מטורף אחרי השעון וא. שלי היה בתל אביב והוזעק בחזרה לחיפה. הייתי בראיון עבודה ובנוסף הלכתי גם למקום הנוכחי כדי לעדכן על המצב. בבית החולים התעללו בי בדרך קבע עם המון השפלות קבועות שעושים למטופלים כמו חוקן
לפחות חמש דקירות בניסיון להוציא לי דם לבנק מנות הדם (הורידים ברחו פנימה מרוב הפחד) ואז הובלתי למיטת הטירונות (ככה זה נראה וככה זה יהיה כשלא נותנים לישון בלילה). למחרת בבוקר הייתי הראשונה שירדה לחדר הניתוח בשמונה בבוקר ושם הם היו מקסימים. המרדים נתן לי זריקה על גבי העור לאילחוש על מנת שלא ארגיש את מחטי האינפוזיות נינעצות בבשרי, אחות חדר הניתוח ליטפה אותי בפנים כל הזמן ואמרה שזה יעבור עוד מעט ד"ר פילמר שהחזיק לי את היד עד שנירדמתי. כשקמתי היה מחובר לי שקית מחוץ לגוף שניקזה דם מתוך הרחם והבלון היה בתוך הגוף. הרגשתי "ניפלא"
. הקאתי את נישמתי בלי הפסקה במשך יום שלם ולא אכלתי שלושה ימים חוץ מאינפוזיית נוזלים כי הרגשתי כאילו הבטן שלי מפוצצת ואני שבעה רצח בגלל הבלון שתפס שם מקום ודחס את הקיבה שלי היכן שהוא למעלה. הרופא המקסים בא לבקר אותי ולהסביר כמה פעמים שהמצב יותר טוב
ושהיו מעט הידבקויות אך בדיוק במרכז הרחם בשני מקומות ושהוא מקווה שהבלון ימנע מהם לשוב. עכשיו להתלבטות: ד"ר פילמר הציע לי לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית ואולי לפתוח הידבקויות בעוד עשרה ימים בדיוק. וזה למה? מכיוון שהוא טוען שהידבקויות מתארגנות. כלומר דפנות הרחם נוגעות אחת בשניה אך עדיין לא דבוקות לגמרי לאחר כמה ימים ואם הוא יכנס פנימה ויראה שהם נגעו אחת בשניה אז מייד הוא יפתח אותם עם הסטטוסקופ ללא הרדמה וללא כאב. הוא טוען שמעולם הוא לא עשה זאת ברחם, אבל ממקומות אחרים שהוא כן עשה בגוף, עם הידבקויות, זה עבד. הוא טוען שזו ההחלטה שלי!!! מה אתן אומרות? נישמע הגיוני? איך זה לעשות היסטרוסקופיה ללא הרדמה כלל? כואב כמו צילום רחם? למי שהגיעה עד כאן מגיע
. נשיקות. סאני.
לאחר התלבטויות רבות איזו היסטרוסקופיה לעבור והיכן, החלטתי ועשיתי. עברתי היסטרוסקופיה ברמב"ם אצל ד"ר פילמר (המ-ק-ס-י-ם!!!!!). ביום שלישי התאשפזתי אחר כבוד ברמב"ם לאחר שהקדימו לי את האישפוז ביום. הייתי במירוץ מטורף אחרי השעון וא. שלי היה בתל אביב והוזעק בחזרה לחיפה. הייתי בראיון עבודה ובנוסף הלכתי גם למקום הנוכחי כדי לעדכן על המצב. בבית החולים התעללו בי בדרך קבע עם המון השפלות קבועות שעושים למטופלים כמו חוקן