חזרתי לרד ארמי

randy kit orton

New member
כמה אופיני לך לא להגיב

מה קרה אולי תדבר לפני כולם שכולם ידעו מה אתה עושה

noamzib

New member
אתה יודע מה תום../images/Emo35.gif

אני לא רציתי לרדת לרמה הזאת אבל אין לי בררה כי אתה מוציא אותי כך כל רע בעיני אחרים אז אני אספר בדיוק מה קרה תום ואני רוצה לראות אם אתה מעיז לשקר שמה שנאמר פה לא נכון רק תעיז!!! למי שאין לו כוח לחפרנות שלא יקרא כי זה ארוך... לפני איזה יומיים שלושה לאחר ויכוח מפגר עם חבר ברית אני ניסתי לעשות שכולם יחיו בשלום בלי מריבות אז אמרתי לתום אתה תבקש סליחה והא יבקש סליחה...תום לא הסכים ויום אחד בהפסקה של בי"ס תום לקח אותי הצידה ואמר יש לך 2 אפשריות 1) או שאתה מעיף את גלעד 2) או שאני יוצא מהברית 3) או שגלעד יבקש סליחה אז אני אמרתי תום יש דרך 4 שגם את תגיד סליחה וגם הוא(נכון גלעד גם אשם והוא לא התנהג הכי בסדר וכבר הערתי עליו אבל גם אתה תום לא היית טלית שכולה תכלת בשיחה הזאת להזכיר לך משפט שלך תום..."תיזהר שיום אחד מישהו לא יפרק לך את הפרצוף") וואתה אמרת אין מצב וגם אמרת(אני לא זוכר את הציטוט המדוויק אבל משהו בסיגנון של..)בלעדיי אתם לא שווים כלום אתה ונמרוד הם סתם אני קובע הכל ועוד גם יום לפני שמעתי מאריאל המשוגע שאתה סיפרת לו שאתה זה ששולט בעניינים בברית. התעצבני ואמרתי לך "אז לך" ואמרת אוקיי.אח"כ אני מקים הברית לחצתי על כפתור הוצא מהברית והלכתי לכתוב בפורום שהעפתי אותך... אתה יודע מה תום!!!!!!!!!טעיתי לא העפתי אותך זה היה רק בלהט השיחה אתה צודק אתה עזבת ואני לא יכלתי לעשות כלום בסדר??? עכשיו רק בגלל זה אבל רק אבל רק אבל רק בגילל שאמרתי שהעפתי אותך ולא עזבת רק בגלל זה אתה אומר שאני מלכלך עליך...חוץ מזה אין לך שום דבר רע להגיד עליי שום דבר פשוט שום דבר!!! אבל לי יש הרבה דברים להגיד איך לכלכת...יש לי שיחה טובה ממתן שאתה אומר עליי שקרים שאני לא יודע לנהל(אני לא יודע לנהל ?!אני?!אני שהקמתי את RA והיא עכשיו ברית לא קטנה? אני?!שלפני גינידס 2 היא הייתה שום דבר והיא ברית מסודרת)"חתיכת חרא קטן לנהל שקית במבה אתה לא יכול" זה מה שאמרת אחרי שיצאת מהברית(לא עפת פשוט עזבת בסדר???)אמרת שאתה תגרום לעוד חברי ברית לעזוב...זה כבוד זה אז בסדר סליחה שאמרתי שעפת ולא עזבת אני מצטער אוקי??? ואתה עוד בשיא המנייקיות שולח לי הודעות במסנגר: "לאיזה רמה הגעת? אתה שפל?-לאיזה רמה בדיק תום הגעתי אוי ואבוי שאמרתי שאתה עפת ולא עזבת מסכן שכמוך אני לא קיללתי ולא הפצתי שקרים אוקיי תום.?? ועכשיו תום אני מבקש ממך לא להגיב ולשבת בשקט או אפילו להגיד סליחה למרות שאני יודע שעקשן כמוך לא יגיד ואני מבקש ממנהלי איס שלא לאפשר לו עוד להגיד דברים עלינו!!! למי שבכל זאת הקשיב לחפרנות עכשיו מבין שאני לא לכלכתי על תום אלא רק אמרתי שהוא נזרק ולא עזב(ועל זה אני מצטער תום אוקיי???) ותום אני רק רוצה לראות שאתה אומר שמה שכתוב פה לא נכון...לפחות תהיה בנאדם ותגיד :צודק נועם סליחה גם לך בוא נשכח את מה שהיה

randy kit orton

New member
לא נשכח כי אתה סנילי

ה3 אפשרויות 1-גלעד עוזב 2-אני עוזב 3-מחדירים משמעת אמיתי בגלעד כי הוא לא יכול להתחצף למנהל כשאמרתי לו שמישהו עוד יחטיף לו לא התכוונתי אלי דיברתי על סגנון הדיבור שלו שמישהו אחר עוד יעשה לו משהוא(מה לעשות גם בוויכוח אני מנסה להשאר בן אדם וזה שאמרתי לו את זה היה לטובתו) ותסביר לי עוד משהו אם אני מראש ניסיתי למנוע את הווכוח והוא המשיך אז על מה אני צריך לבקש סליחה?סליחה מבקש בן אדם שעשה משעשה לא טוב או משהוא בסגנון אני ניסיתי להיות בסדר איתו אבל אז הוא התחיל עם המשפים של:"אם המוח הקטן והריק שלך" אז אני התחלתי לרדת נמוך? ונועם כשאמרתי שאתה לא יודע לנהל התכוונתי לזה כי אתה יודע טוב מאוד שאתה תמיד באת אלי לדבר(מי היה הבן אדם הראשון שפנית אליו כשAIS ביקשו מאיתנו להצטרף למלחמה?מי היה הבן אדם שבאת להתיעץ איתו כשTUF רצו להפוך את RA לברית חסות שלהם? מי הסביר לך שכדי לגייס אנשים צריך לרשום הודעות רציניות בפורומים ולא את הפרסומות של מכללה?אז תעשה לי טובה "חתיכת חרא" ואל תבלבל לי במוח שאתה עשית הכול לבד כי כל הירקון עלה לך לראש ואל תשקר בחיים שלך אני לא אמרתי שאני אקח איתי אנשים אני אמרתי שאני לא אתפלא אם אחרי שאני יעזוב יעזבו אנשים. כשאמרתי שנמרוד ומור לא שווים כלום והם בובות זה לא כי הם לא יודעים לקבל החלטות זה פשוט כי הם לא עושים את זה הם בכלל לא מתמקדים במשחק הם משאירים את זה לך ונמרוד חושב שהוא מנהל ראשי כי אתה מחליט והוא אמר לי כשהיה המקרה של ההצבעה:"הייתי בטוח שנועם יעניש אותי על שלא ביקשתי רשות"-תעשה לי טובה הבן אדם לא יודע איפלו את התפקיד שלו. ונועם למקרה שאתה לא יודע מה זה ללכלך זה לדבר מאחורי הגב ואני דברתי איתך גלוי-כמו שאני תמיד עושה לא מלקק לאף אחד ואם מבקשים אני אומר את דעתי. אני עדין אומר שאתה יותר שפל ממני איך אתה מעז לומר לי לא להיות שפל כשאתה בעצמך מלכלך עלי מאחורי הגב ומכחיש?(ולא לא תמשיך להכחיש שאני אביא ציטוטים?) מקווה שתרגע ותבין שאי אפשר לנהל כמו שאתה מנהל(שהשחקן קודם למשמעת). שיהיה לך שנה טובה משחק מהנה וצום קל(אם אתה צם..)

noamzib

New member
תום עזוב לכל אחד יש את הגירסה שלו

בוא נשכח.....אני יכלתי עכשיו לכתוב מכתב תשובה אבל עוזב יום כיפור צריך לסלוח ולשכוח דיי תום שנינו עשינו טעיות...בוא נשכח...בהצלחה באיס ודייייי זהו

randy kit orton

New member
בהצלחה במשחק ובשיא הרצינות

והכנות אני רוצה שתוכיח לי שטעיתי ואתם תצליחו

freesoul21

New member
אנשים תפסיקו לחפור

את הכביסה המלוכלכת שלהם תשאירו בברית שלכם ובפורום שלכם, לאנשי הפורום ממש לא אכפת מי אמר מה ולמי.

lidor500

New member
נכון

אבל לצערך לא כתוב בחוקים של הפורום שאסור למנהל מברית אחת לריב עם שחקן שהיה בברית...

shaoran li

New member
עוד דבר

אתה שיקרת לי במצח נחושה ביגללך אבדתי תאמון שהיה לי אצל נועם לולא אתה היתי נישאר ברד ארמי ולא הייתי חוזר ובסוף חזרת אם אתה לא הית לאהיתי משפיל את נועם ואני מנצל נועם והינה שיר ביפנית קו נולה כיוון נומארי מי כיווה מסניחסיר יואר שין און שי צומור שזה אומר אלו דברית מסתתרים בעינך אני רוצה/רוצה שתיוודה לאמת אתה אמרת לי שרד ארמי יהפחות לברית כמו TNE ואתה ידעת על השינאה שלי אליהם אתה פשות ילד שקרן שלא שווה היחסות אני יודע שלא תירא תהודעה שלי כי אתה מפחד משום מה אני לא רוצה איתך קשר במסנג'ר אתה חסום אצלי ובמסרים אז אל צור איתי קשק ביכלל רק תגיד את תשובתך להודעה הזאת

randy kit orton

New member
לך לעזאזל אני אמרתי לך את דעתי לא

עובדה אני לא חוזה עתידות אתה עשית מעשה על דעת עצמך

theor9

New member
איך המשחק הזה מצליח להפריד בין

החברות שביניכם אתם חייבים לבטוח יותר באנשים ובעיקר בחברים שלכם אתם חייבים לראות גם איפה אתם טעיתם ולא ישר להאשים את השני כי זה הכי קל לעשות אתם חייבים להסתדר ובעיקר אל תתנו למשחק או למשהו אחר להרוס את החברות ביניכם וגם ביקשו ממני לכתוב שעדיף לכם לכתוב את זה בפורום שלכם או במסנגר או באיסיקיו כי אתם לא צרכים לריב פה

6th Finger

New member
אי אפשר להגיד

שהייתה בינינו ממש חברות... אם להציק ל"חבר" כמעט כל יום נקרא להיות חברות אז אתה צודק. אבל לפי מה שאני יודע, חברות זה לתמוך אחד בשני, להקשיב אחד לשני ולעזור אחד לשני. המשחק היה "אבק השריפה" שהצית אותי, וגרם לי להבין שמה שהיה ביני לבינו לא היה נקרא חברות, לכן מה שאתה אומר לא תופס לגביי. בכל מקרה, בעניין המריבות פה, אתה צודק. הם באמת צריכים לריב במקום אחר ולא לעיני כולם, או להפסיק להגיב אחד לשני ולשתוק.

randy kit orton

New member
אני נורא מצטער שאתה מקבל את הניסיון

שלי לצחוק או משהוא כזה כהצקה כי זאת לא הייתה הכוונה שלי אף פעם זה שאנחנו צריכים לריב במקום אחר זה היה נכון אם בבלי ישתתף בזה ככה שיהיה אפשר לשלוט בשיחה כי כבר ניסינו אני ונועם(בבלי מה קורה?)

lidor500

New member
תפסיק גם אתה..

אני קורא לכל חברי רד ארמי להקשיב לנועם ולהפסיק להגיב לשרשור.. היחידים שאני מוצא לנכון שיכולים להגיב הם נועם וגלעד ואולי גם נמרוד, אבל גם הם כבר לא צריכים! הנושא הזה נחפר מכל הצדדים, וקשה לקבוע מי צודק.. לכן אני אומר פשוט לשכוח ולסלוח, אחרי הכל יום הכיפורים היום..

noamzib

New member
די מספיק לריב

לא להגיב יותר לשרשור הזה נ.ב. תום אמרת שפנית אליך בעצות שקשורות לברית...אני לא פניתי רק אליך אלא פניתי למור לנמרוד ובמיוחד לחן בבלי(מה קורה אתה לא מתחבר למסנגר) אני חושב שמנהיג שלא שומע לעצות של אחרים לא שווה כלום...

למעלה