חזרתי לרד ארמי

shaoran li

New member
חזרתי לרד ארמי

תום שהיה בברית הוא שקרן כרוני ולא כאדי לאמין לו אני בוטח ברד ארמי והיא הברית שכול שחקן ירצה להיות בה

shaoran li

New member
הרבה דברים

דבר 1 אתה אמרת לי שנועם מסוכן והוא תמיד פונה אליך בקשר לבריתנימרוד מבין 2 אני חזרתי לRA מרצוני אתה לא קשור AIS קיבלו את זה פסדר אז ברית במשבר אני ניזכר שאיתי נועם ונימרוד היו הכי מעט ריבים מהאלה שרבו אתה אם כול הכבוד ואין כאזה רב אם כולם יותר גרוע ממה שאני היתי בפורום אינו אז איך זה שנועם גילעד ואני טועים מה רק אתה מלך? בהצלחה לכול אלה שנילחמים אני מקווה שאני לא מביינהם

randy kit orton

New member
נועם יכול להכיש מפה ועד להודעה חדשה

אבל יש עובדות והן שהוא התיעץ איתי נועם שאני אעלה לפה את הקובץ של הסטורית זכרונות?

661994

New member
יש לך בעיות עם זה שהוא עבר?

בעיה שלך. אתה לא צריך להשמיץ סתם

noamzib

New member
אם כל הכבוד לך

מתן לא משמיץ סתם...אתה לא יודע איזה דברים תום אמר עלי ועל RA

assaf1992

New member
גם לך לא

כדאי להאמין יור מדי אם הוא משמיץ אותו לפחות שיגיד למה...

randy kit orton

New member
אני לא השמצתי אני דברתי עם מתן

ואמרתי לו את דעתי על מה שקורה ויקרה שם בדיוק כמו שהם מדברים עלי שם עכשיו. אין לי בעיה להעתיק לפה כל דבר שאמרתי על הברית אני עומד מאחורי מה שאמרתי

vagz

New member
עזוב איס אוהבים אנשים מהסוג הזה

הם לוקחים כל אחד ועם הוא מסוכסך עם בריתות אחרות אז זה מצויין דרך אגב נועם תוסיף אותי במסנג'ר [email protected] יהיה נחמד להכיר

randy kit orton

New member
אתה תשתוק אתה לא יודע כלום על נועם

ועלי ועל מה שקרה אז אל תקרא לי "אנשים מהסוג הזה" באיזה זכות אתה קובע מי אני ומה אני?

vagz

New member
אתה צודק אני מצטער

אנשים טועים ולפי מה שאני יודע אני גם בן אדם אתה צודק שבשום זכות לא יכלתי לקרוא לך ככה ואני מתנצל

Bavli Army

New member
הודעה חשובה חחחח../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נועם ותום חברים טובים...בבצפר בייחד והכל.. חלאס לחפור במוח... תום דבר איתי נועם דבר איתי נפתור הכל ואני בטווח שאין כלום יאאלה עפתי לישון מחר שוב אני בנו"ש ביי לילה טוב... נועם יא אזכנזי קטן אני צריך לדבר איתך דחוף

noamzib

New member
אתה לא מחובר למסנגר!!!

תתחבר כבר אתה יודע על מה אני צריך לדבר איתך...

noamzib

New member
תפסיקו

אני מבקש תפסיק עם זה אני מבקש זה לא לעניין מה שאתה עושה אתה רוצה להמשיך לדבר איתי בבקשה יש לך את המסן... לא כאן זה לא מכובד

randy kit orton

New member
זה גם לא מכובד ללכלך עלי בקומונה

שלכם וכשאתה מדבר איתי להכחיש אני להבדיל ממך לא מכחיש שום דבר ממה שאמרתי

למעלה