חזרתי לארץ

מורןLA

New member
חזרתי לארץ

מה אתם אומרים? חושבת שהתבגרתי. לא מוצאת את עצמי באמריקה יותר. תגובות בבקשה. ד"א מישהו מוכן לאמץ את ישראל הקטנה?

Gefen

New member
היי מורן מה שלומך ? ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

טוב לראות אותך פה... אז מה את אומרת..שהחלטת סופית להשאר בארץ? בפעם האחרונה כתבת פה בימים הראשונים שלך בארץ.. סיפרת שזה זמני לאיזה ארבעה חודשים ואמרת שמשעמם לך ודכאון.. זוכרת? ואנחנו פה אמרנו לך שזה זמני וזה עובר...ומתרגלים..ותתעודדי כי הרי את חוזרת לאמריקה ביוני.. אז אני מבינה שעכשיו זה כבר לא כל כך זמני ויש לך מחשבות להישאר בארץ.. מה אגיד לך מורן זו החלטה כל כך אישית שמורכבת מהמון משתנים אצל כל אחד מאיתנו.. למשל, מה את עושה בארץ? מצאת עבודה? את מרוצה? איך החיים בארץ ביחס לחיים באל איי..? רק את יודעת לענות על כל השאלות האלה אז אני סומכת עלייך שתעשי את ההחלטה הנכונה. סיבות למה לעזוב את הארץ יש לי בשפע.. ולמה להישאר גם יש לי (אם כי פחות בתקופה זו לצערי..) אבל את כתבת משהו על התבגרות.. אם תפרטי קצת יותר תקבלי גם התייחסות יותר מדווייקת... ובעניין ישראל הקטנה...לא בשבילי תודה...
מספיק לי בייבי אחד ברשת... בכל אופן..שמחתי לשמוע ממך וכנסי לבקר פה לפעמים... גפן

מורןLA

New member
הי גפן!

נקשרתי לאחותי בארץ ולאחיינים שלי, שכל כך טוב לי במחיצתם שאני שוקלת להשאר, אפילו אין לי חשק להסתןבב בארץ, אלא להשאר סגורה בקיבוץ בבית עם המחשב. , הדבר היחיד שמפריע לי כרגע זה אוטו, למה מכוניות כל כך יקרות בארץ למה?????

marsala

New member
מורן אני מקנא בך../images/Emo140.gif

הרי נפתלי, העמק היפה שלנו, הביצה, הירדן, (שניר ודן גם..) סבא חרמון , אנפות שעפות , טיול לשוק של יום חמישי בקריה (שמונה) , הרכבל של מנרה , והמון אויר צח . הגעגועים מכרסמים בי! ואם בשבילי הקיבוץ את נתקלת בבחור יפה תואר, גבוה ,העונה לשם יוני ,תמסרי לו יום הולדת שמח מאחיו שמעבר ים (הוא במכינה בתל חי) שלך מויש

judyr

New member
מורן... איזה קיבוץ../images/Emo35.gif

צפי פגיעה יקירתי באחת מהשבתות.....

judyr

New member
רק שתדעי לך שכשאני אהיה בעמיר

וזה בקרוב מאוד כי התגעגעתי לסוסים (מה חשבתם?????) אז חייבים להפגש

מורןLA

New member
באמת....

ברכה יפה, ותודה על הפרח. "עשית לי את זה" עם הקטע של האנפות ...

רוזנה

New member
היי גפן ../images/Emo13.gif

ברוכה השבה לארץ המובטחת... קראתי את ההודעה שלך, וזה העלה אצלי כל מיני זכרונות מחזרות אחרות לארץ... אני ממש מכירה את הרגשת החזרה ותחושת המשפחתיות והביתיות והרצון להיות בבית, בלי ניסיונות לחיות חיים אחרים, אלא חיים ישנים ומוכרים. הרגשה נפלאה
אז אני שמחה שטוב לך, אבל ככה בלחש בלי שאף אחד ישמע, אני מקווה שהתחושות האלו תשארנה ולא יאכלו אותה אזובי המדבר ... אני יודעת שלי זה קרה... כמה טוב שבאת הביתה, כמה טוב לראות אותך שוב
רוז

Gefen

New member
רוזיל ´ה נראה לי שהתבלבלת..?

התכוונת לאמר היי מורן ברוכה השבה לארץ המובטחת...? אני מניחה שיצא לך בטעות גפן.. אני עדיין, עד להודעה חדשה, בארץ עוץ...
אגב רוז, מה השעה אצלך עכשיו באוסטרליה? התחלת כבר לעבוד? במה? ספרי ספרי.. ושיהיה לך יופי של שבוע..
גפן

marsala

New member
ולרגע חשבתי שכתבתי ליניב

פרח הגשתי לך, ברכה כנה כתבתי לך, ואת מתקנת לי את יום השוק ? (אני יודע שיש גם בשני אך אני אוהב את חמישי) ICELADY

מורןLA

New member
או אז חידשת לי משהו

מה גם ביום חמישי??? אז אני הולכת ביום חמישי כי זאת המלצה שלך.

רוזנה

New member
אווווופססס ../images/Emo9.gif

כן, התכוונתי למורן... מה שאומר שאת תמיד במחשבתי
השעה אצלנו עכשיו 9:38 בערב, ויורד גשם אחרי יום שמש מטורף... לכי תביני-אלוהים והאוסטרלים כנראה במו"מ... מצאתי עבודה זמנית לעת עתה- וכן, אני מרשה לצחוק, כי אותי זה מצחיק בטירוף- אני מוכרת חצילים ואבטיחים!!! אני! רוז,
החנונית הידועה בציבור, מוכרת בחנות ירקות. אם היית מכירה אותי, היית עכשיו נופלת מצחוק, בדיוק כמו שאני עושה בכל פעם שהמחשבה עולה לי בראש...
א-ב-ל ביום חמישי יש לי ראיון עבודה- משהו יותר רציני, ואני מקווה שזה יילך בסדר, ואז אומר שלום ל
ול
...
חוץ מזה, הכל בסדר כאן. כל הזמן מכירה אנשים חדשים, אבל בנתיים אף אחד לא נכנס לחיי בצורה משמעותית. אני מניחה שזה יקח קצת זמן, עד אז, יש לי פגישה כל ערב עם החברים שלי מהאינטרנט, שזה גם תענוג לא קטן...
שום דבר לא משמעותי בנתיים, אבל כשיקרה, לא יהיה אחד שלא יידע...
עד אז מאחלת שיהיה רק טוב, והכי טוב שיש
שבוע מעולה רוז

רוזנה

New member
זכרונותיי מדרום אפריקה...

היום הסתובבתי ברחובות, וכל מה שעשיתי, היה להשוות לדרום אפריקה. פתאום הבנתי שכשחזרתי לארץ, והזמנתי כרטיס לאוסטרליה, בעצם ביקשתי לחזור לדרום אפריקה בחזרה... לא מאמינה שהתאהבתי ככה בדרום אפריקה, אבל השהות שם פשוט חילחלה בתוכי בלי אזהרות...
לא, אני יודעת שלא אחזור לשם כי אין שם עתיד בטוח, וזה ממש עצוב לי לחשוב את זה. מקווה שעוד יצא לי להגיע לשם ולטייל... הייתי חייבת לשתף מישהו בהרהורים האלו... לילה טוב, רוז

Gefen

New member
רוז מתי היית בדרום אפריקה?

חיית שם תקופה ארוכה? מה היו מעשייך שם? ותרגישי חופשי לשתף אותנו בהרהורים..בשביל זה אנחנו פה..! גפן

reveal26

New member
הייתי חייב לכתוב משהו...../images/Emo42.gif

ברוכה השבה... אני מצדיע לך על החלטה כזאת אמיצה.. אני בדרך כלל "עובר אורח" בפורום הזה, וכשקראתי, הרגשתי שאני חייב להגיב. בפעם הראשונה שנכנסתי, היית מנהלת הפורום, ואפילו התייעצתי בך פעם. אז לא יוצא לי לכתוב הרבה, רק אם יש לענות על שאלות שקשורות לניו יורק, שכ"כ אהבתי, ורציתי לחזור אליה.. בכל אופן, החלטתי לכתוב. אני חושב שזאת החלטה אמיצה כי המצב בארץ רק דוחה אנשים ממנה, לצערי הרב, ומרחיק כ"כ הרבה צעירים אל מחוזות נידחים על כדור הארץ.. רק לברוח, כולם אומרים, רק לברוח. אולי החלטך נבעה מהיבטים אישיים ומשפחתיים, אבל עדיין, לא קל לעזוב מקום שבהשוואה לארץ, קל עד מאוד. מאחל לך התאקלמות מהירה, תעשי חיים עם המשפחה, קחי לך את הזמן..יש כאן הרבה. ותשמרי על עצמך. ואם את קופצת לירושלים..לכותל\למצעד האריות המרהיב\או סתם להזכר, יש לי מקום בטוח לשתות קפה
..
. בהצלחה. ליאור

למעלה