חזרתי לארץ

אלי פלס

New member
כל הכבוד / מטומטמת - למה???

יש הרבה טיעונים לאומיים/בטחוניים למה לחזור, יש הרבה טיעונים לאומיים/בטחוניים אבל למי אכפת מהם??? ברוכה השבה... הדבר היחיד שאני מקווה בשבילך זה שיהיה לך טוב. שתיהני. מעצמך, מהמשפחה, מהסוסים, מהאוויר ושוב, מעצמך. בהצלחה, אלי

מורןLA

New member
אינטואיציות

מי שמאמין בגורל הולך לפי האינטואיציות הפנימיות שלו, ולאינטואציות לא תמיד יש הגיון. היתה לי אינטואציה חזקה עד כדי כל שאפילו לא נעצתי בתאריך שבו נגמר לי הדרכון - ולהפתעתי בשדה צעופה בן גוריון אחת הפקידות אמרה לי שבאתי בדיוק באותו תאריך בו הדרכון תקף. לא מוזר?

אלי פלס

New member
אני לא כל כך יודע מה זה גורל אבל...

אני כל הזמן מתפקד ע"י האינטואיציות שלי. כך היה כשהחלטתי ללכת לראיון עבודה, כך היה כשהחלטתי להתפטר בלי שום סיבה נראית לעין, כך היה כשהחלטתי להיות חילוני וכך היה כשהחלטתי שלא לעשות כלום בקשר לאאוטינג שעשו לי... סתם תחושות פנימיות שגורמות לי לעשות כל מיני דברים מוזרים...

judyr

New member
לכי לעמיר... לאורווה... למאיר...

תמסרי לו ד"ש ממני.... ובשבילך.... פשוט תשבי שם ליד התאים של הארוות רגלים על הבול עץ בירה קרה ביד ותקשיבי לרוח שנושבת רק שם בין העלים של העצים הענקיים... תנשמי עמוק... הכי עמוק שאפשר.... זה מה שאני הייתי עושה כל הזמן

אלי פלס

New member
את יודעת שאת ממש מרשעת?

אני יושב לי במשרד וסובל ואת מתארת כאן תיאורים אירוטיים מעוררים חשק???

judyr

New member
ויש לי עוד המון תיאורים כאלו....

עוד לא דיברתי על הרייחות שיש מהארווה..... על רייח הסוסים.......

היי חברתי משכבר הימים../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

אני ממש מאושרת לראות את השתלשלות האירועים שעוברים עלייך שהרי אני בדרך כלל שומעת על הרעיונות לפני שאת מבצעת ואני בטוחה שאת זוכרת את השיחה במרפסת אצלי בבית באנסינו... איך ידעתי מה בדיוק את צריכה...לא האמנת לי שאלת אותי "אני ישראל?" אך עניתי לך כן את ישראל משפחה, קירבה סגירת מעגל זה. אני בכל אופן קיבלתי את תאריך הטיסה שרציתי בסוף מרץ כך שאני נהנת לי עוד קצת מהשמש של קליפורניה.... אוהבת אותך מתגעגעת אלייך אגב רעיה מתגעגעת ושולחת חיבוקים. רינת

למעלה