חזרתי הביתה...

y a n i v 1

New member
אני צריך לקבל דיגיטלית חדשה...

שהיא תגיע מבטיח תמונות... בשביל עירום תצתרכו לשלם כסף

חגי

New member
לא נעים לקרא אותך מיקי - ואין פה

שום עניין אישי. צריך לדעת איך לרדת באלגנטיות ולא בגסות.

הומור

תמיד הייתה לי בעיית תקשורת עם חסרי ההומור (אה שכחתי, לך דווקא יש הומור, נזכרתי בהערותיך המצחיקות לגבי הנאצים). אינטליגנציה והבנת הנקרא: אם לא הבנת, אז דווקא צידדתי בהערותיך לגבי רמת השפה. שום עניין אישי. תקרא, ותחשוב לפני שאתה עונה, כי נדמה לי שאתה לא כל כך שומר על סדר הפעולות הזה, ואז שוב אתה נופל למלכודות של עצמך (אני יודע שזה נשמע קצת מסובך, אז תקרא פעמיים שלוש ואל תפסיק לחשוב (שאתה תמיד צודק !)

מיקי בבקשה, זה לא הפורום

מיקי, צר לי שאני נאלץ לומר זאת למרות שאתה אחת הדמויות הראשונות של גולשי האויר בארץ שהכרתי, מכרת לי את הגלשן הראשון שלך וקיבלתי ממך רושם של אדם אהוב ונערץ. אתה עדיין נמצא אצלי בקטגוריה הזו אבל לא ברור לי מה בדיוק עובר עליך בתקופה הזו שגורם לך להשמע מאוד ביקורתי ולא נוח. אף אחד מאיתנו לא מושלם, לא חגי (למרות שהוא חושב כך), לא יניב, לא אני וכו', יש בינינו אנאלפבייתים, דיסלקטים, מכוערים, נכים וטיפשים (לא בהתאמה) אבל זה לא הפורום לטיפול בשיפור המושלמות. אני מציע שתנסה להתרכז בצד שלך שעוסק בגלישה אוירית, וגם אם תחרוג לכאן או לכאן זה לא יזיק. אבל בבקשה אל תגרום לאנשים לפתח סלידה אליך או אל הפורום ונסה לשמור על אוירה נעימה. הכי טוב אם תמשיך לכתוב לנו סיפורי טיסה מצמררים על הרפתקאותיך כשהיית צעיר בספורט - בזה אתה ממש טוב. תודה וחג שמח

חגי

New member
רק בגלל שאין לי עור סוג א' ושיניים

כמו שלך DOD זה לא אומר שאני לא מושלם. תתבייש - אנטישמי.

אתה גם טוב בהטפות מוסר

ואתה לא צריך לסנגר על חגי - הוא עושה את זה מספיק רע. אני רק לא מבין איך הוא לא "מביא גם לכם את הסעיף", כי הוא כל היום עסוק בלהעיר לכולם, כך שיכולת להפנות אליו את כל מה שכתבת אלי. לגבי רמת הפופולריות שלי בפורום: האנשים הקרובים לי ממש מעודדים אותי, חוכחים ידיים ומפרגנים. כנראה שיש גם דיעות אחרות משלך. חוץ מזה אני עומד אחרי כל מילה שכתבתי עד עכשיו. לא נראה לי שחרגתי במשהו מאמות מדה של נימוס, או של הפורום (למה כשיניב כתב לחגי שהוא ממש "זיין שכל", זה לא הפריע איש, וכשציטטתי אותו, כל סנגורי חגי קפצו? אני שוב חוזר ומביע את דעתי, כי טוב לו לאדם שישלוט בשפת אימו (לפחות) ואם הוא לא שולט, לפחות שלא יתגאה בזה בפורום, ויבקש ממישהו שיבצע לו הגהה. זאת דעתי ומותר לי להביעה.

למעלה