חזרתי הביתה...

y a n i v 1

New member
חזרתי הביתה...

אחרי קצת יותא משבוע אישפוז חזרתי הביתה... אני עם קומבינה מוזרה שמקבעת לי את הראש בשביל שאני לא אוכל להזיז אותו... הנזק פרקתי חוליה C5-6 והיא גם נשברה קצת עשוע לי מתיחה והחוליה חזרה למקום...(נראה לי שעכשיו אני גם צריך ריתמה ארוכה יותר...) אני יהיה עם הקומבינה הזו על הראש משהו כמו 2-3 חודשים לצערי אני גם לא יוכל להיות נהג שלכם עם היצור הזה עלי....אבל אני אשמח להצתרף בתור צופה יניב

חגי

New member
אני אהיה ..אני אוכל.. אני אבריא

אני אשתגע מהטעויות האלו.

y a n i v 1

New member
חוץ מזה ....

אני עם 4 ברגים שתקועים לי במוח... מותר לי לטעות.

DRURI

New member
ברכת החלמה מהירה

למי שלא היה מעורב, אנא הזכר את פרטי התאונה איך ואיפה האם בוצע תחקיר, האם הופקו לקחים ??

חגי

New member
אופיר בדוק מסר ששלחתי אליך - התאונה

של יניב היא על רקע ניחוח אישה בבוקר... בכל מקרה לא קשור לספורט המסוכן שלנו.

אופיר מזל טוב...רק עכשיו קלטתי שזה

אתה,כבר אבא?(אם דודו לא המציא)בכל אופן מזל טוב ויש ליגה בשבת אז תבוא שנראה אותך

DRURI

New member
גיא מה המצב,

טרם אבא, רק בינואר בעזרת השם ישתבח. חזרתי לפעילות בחודש האחרון אך ספק אם אגיע לליגה. האם אתא מעונין בגלשן במבצע ??

חגי

New member
אמור "מוברגים לי למח" ולא תקועים ..

מסמר תקוע - בורג מוברג . אני אבריג ...אני אתקע... אני ואני...די נמאס כבר.

אני חושב שהוא ניסה למצוא נפט בכינרת

אבל לא השתמש בכלי הנכון. נשמח אם תעדכננו בנושא, החלמה מהירה!! אני יכול להשאיל לך את הספר של Dennis Pagen אם עידו סיים להשתמש בו.

אולי חגי זיין שכל, אבל אתה אנאלפבית

אבל לא נורא, אתה בחברה טובה של נימי, עמירם ואחרים. כמובן שהאנלפביתים למיניהם טוענים שהם דיסלקטים, טעוני טיפוח ועוד תרוצים, אבל האמת היא שהם לא קוראים ספרים (אפילו לא עיתונים) ומצטרפים לדור רדוד שאינו שולט בשפת אימו. תתחילו לקרוא ותהיו אנשים יותר שלמים. תשקיעו קצת בעצמכם.

Oracle of doom

New member
יניב

על תתייחס הם יותר מסטולים ממך מניחוח אישה, בגלל זה התגובות הקיצוניות. במצבם הקשה הם רק שומעים על ניחוחות ולא מריחים. אני מקווה שכולכם תאבדו את הראש כמו ידידנו עד שיאלצו לחבר לכם אותו לראש.

שלח תמונות

יניב, אם אתה לא יודע לכתוב עברית, שלח תמונות. אם אתה מכוער, אל תתפשט בפרהסיה.

למעלה