חזרתי הביתה

לא יאומן!

שבוע אתה בארץ, בנאדם, ולא ראיתי אותך!!! נו, אתה כנראה תיאלץ להישאר בבחינת "נראה ואינו נראה" או שמא "נוגע ואינו נוגע"... בכל מקרה, רק רציתי שתדע, שבאוויר הורגשה נוכחותך, גם כאן, באיזורים האפלים יותר של עיר הקודש (טוב, עכשיו יש פה בתי קפה, אבל בעוד שנה שנתיים, כשכל החילונים יעזבו...), והורגש שינוי באווירה. היה קל יותר לנשום, אני חושב... בכל מקרה, עכשיו כדי להחזיר לך, אני צריך לבוא לניו-יורק ולא להיפגש איתך, לא?

ניצול ציני היקר

המסר שלך קראתי רק אחרי הגעתי בחזרה הביתה, באמת חבל רציתי כ"כ להיפגש איתך , עוד חזון למועד אגב כשהיתי בירושלים שאלתי מכמה יוצאים ...... מספר טלפון שלך , אבל הם לא ידעו

סיסטאר

New member
משכיל ידידי אני מצטער שלא ראיתי

אותך. לא אמרו לי היכן הטיש נערך. כנראה שאני נחשד במשהו.ןלא מגלים לי סודות מחדר ההלבשה. שלושה אנשים הבטיחו להגיד לי איפה זה נערך אבל יוק. אז שיהיה התוצאה היא שלא ראיתי אותך. אבל ידידי שיהיו לך חיים טובים. ומי יודע אולי בקרוב אני אהיה בביג אפל ונתראה.

סיסטאר היקר

אתה חשוד ? למה? דייקא חיכיתי לך בטיש , כי אמרת שאתה יבוא , וכגודל הצפיה כך גודל אכזבה למה לא התקשרת אלי? הטלפון שלי היו שמור אצל הרבה חברים

סיסטאר

New member
משכיל ידידי היקר זו המציאות

אני חשוד.... במה לא יודע? שאלתי מספר אנשים תשובה לא קיבלתי. לא רצו להגיד לי איפה הטיש. אני לא הולך לטיש שלהם. אבל שבאת רציתי לראות אותך. לשוחח איתך וללכת.אבל כנראה שאני לא רצוי פה. אולי בגלל שאני מדבר דברים לא לעניין לפעמים. ואני לא שייך לקליקה שלהם.אז זה מה שקרה. אתה מבין אני יוצא חרדי לא רצוי.וחילוניים מקבלים פה כבוד מלכים. שיהיה משכיל אני מת עליך וזה מה שחשוב. וכמו שאומרים הרוצה את הרב יבוא אליו.אני מאוד מקווה להגיע אליך לשם בלי טובות שלהם.

נקודה אחת שכחתי להודות לכמה חברים

וחברות שערכו לכבודי ארוחות , שמאוד התחשבו איתי בריגשות שלי , והכנתם רק כשר בהשגחת הבד"ץ, וזה לא אשכח, שינתם המנהג בשבילי, איך אמר פעם הסופרת יוכי ברנדס "שרימפס וסרטנים זה בשבילי כמו ג'וק, חזיר בשבילי זה כמו לאכול כלב",

Le Fay

New member
ברוכים השבים, וחזור בקרוב!

צדיקים מעשיהם הטובים שומרים צעדיהם גם בגלות (רק שמעשיך הטובים יחסרו לנו מאד בארץ). תענוג לראות אותך

למעלה