חזרתי הביתה

זיהוי

הפגישה הסתמית אמורה לזהות אותך ולהבטיח לנו שאין סיבה לחשוש מפניך. שאלה לי אליך: אי פעם קבעת להפגש עם אנשים מהפורום? א"כ, האם הגעת לפגישה? אם לא, האם הודעת מראש שאתה לא מגיע?

סיסטאר

New member
אם הכוונה ליעלוש קבענו ביום רביעי

ליום שישי בערב לא קבענו שעה. היא מאז לא חזרה אלי. ואמרה לי במסר מאוחר יותר שטוב שלא הגעתי. זה הסיפור ואין בלתו. ובעניין הזיהוי מה אני פושע מי יזהה אותי. אני נראה חילוני לחלוטין מה יש לזהות בי.?

R a c h e

New member
כאן אני מורידה את הכפפות!

אני נהפכת לרגישה מאוד ברגע שקוראים לי שקרנית! אני פשוט לא רגילה לשקר...... אז ככה, תבחר באחת האפשרויות: או שיש לך סקלרוזה במח או שאתה שקרן. להזכיר לך? לפני כחצי שנה קבענו להפגש ליד תל השומר ואתה לא הופעת. לך היו את מספר הסלולרי שלי, לי לא! נניח שלא מצאת אותי, כפי שטענת וזה לא שהשתפנת, לא יכולת להרים טלפון ולשחרר אותי מהגשם שהחל לרדת? אגב, התייבשתי/נרטבתי שם יותר משעה ואח"כ המשכתי להתייבש בשדה דב כי פיספסתי טיסה עם המתנה מיותרת... חוץ ממני, היתה אפשרות שחבר נכבד נוסף מהפורום יהיה נוכח, גם את זה אתה ידעת, לברר איתו אם גם הוא שקרן? תפסיק לקשקש כל הזמן על "מבחנים" שעושים לך ועל "הכשרים" אתה מכיר את הרגישויות כאן. לדבריך, גם אתה יצאת משם, אז מה הבעיה ליצור קשר עם מישהו ורק אז להגיע ולהיות חבר רצוי? הגיע הזמן שתתבגר..... רחל

סיסטאר

New member
תראי את יכולה ליל יום ולילה ביקשתי

עשרות פעמים סליחה ממך.אני הייתי בזמן זה ברור כשמש וזה גם את יודעת. את הגעת לפי דבריך כ20 דקות יותר מאוחר או יותר. אני לא הברזתי אני באתי זה שאחרת כל כך הרבה זה לא בעיה שלי. אני הייתי שם.ואם זה כך אחרי שמבקשים סליחה בלי סוף ואת סולחת ומוחלת לי. את הולכת ללכלך עלי ולבכות שהברזתי לך? כלומר הסליחה היתה שווה לחחת.מהפה ולחוץ.מעניין איזה סיפורים סיפרת להם בקיצור זה לא מעניין אותי. לא את לא טיש ולא אבא של הטיש. אני רציתי לראות את דער משכיל בלבד....... נקודה. ואת זה לא איפשרו לי.

אנחנו לא שולטים על דער משכיל

אם הוא היה רוצה לפגוש אותך, זכותו. לטיש מוזמנים רק אנשים שאנחנו סומכים עליהם ולא כאלו שאנחנו לא יודעים מי הם...

R a c h e

New member
ממוש, מי שמיילל יומם וליל זה אתה!

אתה מתלונן שלא "מאשרים" לך להגיע ואתה עצמך לא הגעת לפגישה שניקבעה. הפרטים שציינת הם רק חלק מהפרטים, אין לי כח ואני שתוייה מדי מכדי להוסיף ולהגיב, אבל אני עדיין עומדת על דעתי שהגיע הזמן שתתבגר! גם בקשר לדער משכיל היית צריך לטרוח קצת בעצמך, אני התרשמתי שנועם יודע איך ליצור איתו קשר ולכן פניתי אליו במסר וקיבלתי את מס' הטלפון של המשכיל, אתה עשית את זה? ניסית? או שכרגיל ישבת מול המחשב וקיטרת לעצמך שמסתירים ממך במזיד את מקום הפגישה.....? איך רצית שיאפשרו לך להיות שם? רצית, אולי, שנדאג לך להסעה מביתך למקום המפגש? אני חייבת להתנצל בשם "אצולת הפורום" שלא חשבנו על האפשרות הזאת וחייבת להבטיח שלא נדאג לזה גם הלאה! מעבר למפגש איתי שלא התקיים, אתה כבר מסתובב כאן כשנה וממש לא מנסה ליצור איתנו קשר טוב יותר, רק מחכה שאנחנו נבוא אליך ולקראתך, אז ככה: אתה לא טוב יותר מעשרות אחרים ואנחנו לא מנסים להרחיב את "מועדון החברים" כשלך יהיה חשוב, אתה תגיע, ואם לא, אז טוב שכך! רחל
אגב, אין שום "אצולת פורום" לפי המודיעין שלי....

Le Fay

New member
נ-ש-מ-ה:

זה שאת שתוייה כבר נשמע מצויין (מקווה שיש לך סיבות נפלאות, ואם לא - מוכנה לעזור להמציא כמה). ולא רק אצולה יש, גם משפחות אצולה כבר יש...

ELI20007

New member
אחי אין פה עניין של חשוד

אבל זה בכלל לא היה מאורגן ולא העלו בכלל הודעה בפורום וזה היה מרגע לרגע וחבל מאוד כי עוד כמה היו מעוניינים לפגוש ת'משכיל אבל מה שהיה היה ואני יצטרך לתקן את זה בביקור בחו"ל ואין כאן עניין של השתלטות לדעתי רוב החברה כאן הם אנשים חמודים ומקסימים במיוחד אז לא נראה לי שיש בזה משהו של "השתלטות"...

ואיפה היו איסתרא בלגינא ???

אחי לא בא לחגוג איתי החג ? אולי עשית עליה לרגל לירושלים , למקום המקדש ?

על דא קא בכינא

חייב אדם להקביל פני רבו ברגל, ואני במצוות מעשיות חלש מאד, ובאמת אי"ה לא אלמן ישראל ונזכה להיראות פנים בפנים, אם לא באתרא קדישא הדין, אזי באתרא דידך שאני מזדמן מדי כמה חודשים או שנים למקום הטומאה, הביג אפל רח"ל. ואקווה מאד שעוד ניפגש. תלמידך המסור, איסתרא.

עכשיו אני נחנק באוכל בעלדיך

לפני שעה חטפתי איזה רעב בלתי מוסבר, הלכתי ל"מטבחון" ואכלתי שם איזה מנה כבד קצוץ. היה טעים לאללה. זה אותו מקום שבו אכלנו, אני אתה ולילית, וגם הפעם היה כיף לאכול שם אבל איפה אתה? אין עם מי זיך אדוכשמועסן? לדבר? וחבל מאוד שלא הספקת משהו משבוע הספר. הדוכן שלי מפוצץ בקונים וסקרנים

באמת חבל נועם

מרגיש כמו הנכרי ההוא שבא לחגוג הסדר ורץ לפני השלחן עורך , איזה סוג ספרים אתה מוכר שמה? אני מחפש עין יעקב (אגדות חז"ל) ביידיש יש לך את זה ? גם פיפסתי חתימה של סטאריק אני לוזר שיטטטטטטטטטט

wr האחד

New member
הודעה שדער משכיל "שכח "לכתוב

התפנתי יום אחד להקדיש לחברים האמיתים שלי את כל הזמן היקר שלי ועל כן אודה ל: אריאלה ואיש הרוח על אירגון מפגש חוזרים לפראזניק- אהבתי שיחות על עולמה של יהדות ,מחכה על הזמן לדבר שוב עימך לחובת הלבבות- אוהב אותך אחי ,אם צריך עוד אינפורמציה ,אתן לך להרב סגל איש חכם ונעים שיחה ,שמור על קשר לרב מצגר בועז, פעיל יד לאחים -יש לך הטלפון שלי לכל מה שתצטרך לגינגית אהובתי, שמחתי להכיר אותך ,מתגעגע לך בטירוף וכן עוד כמה חדשים ושאר חברים חוזרים שאיני זוכר את שמם כרגע שהנעימו המפגש תוך אוירה דקדושה והתעלות ,אשריכם ישראל, מי יתן ויצלח בידי להרוג הפורום יוצאים בעזרכם ,וה' יצלח דרכנו , בריחוק המקום אבל לא בריחוק הלב החותם בדמע ובצער דער משכיל

למעלה