חזרתייייייייייי

o סלאש o

New member
../images/Emo163.gifמי שהיה שיכנס../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

היייייי מי שהיה ברוק העצמאות. אז אני שכחתי באיזה שיר של היהודים הם שינו את הסוף ועשו את הקטע נגינה מסטרוי טו הוון )starway to heven( אני פשוט שכחתי וחבר שלי שאל אותי.

RiNaTiT

New member
היה פצצצצצצצצצהה!!!!!

היה כ"כ כייףף!!!! היהודים היו כ"כ מעווולייםםם, לא נישאר לי קול אחרי ההופעה שלהם..!!! כל הקהל עמד כל הרגליים שהם שרו, כמו תמיד!! וטיטי כזאת כווססיתת... הייתה הופעה מעווללה פשוטט!! ובכלל רוק עצמאוותת היה השנננהה מעוולללהה!!!! כל האומנים , הכל..!!!!!!
כשלאל נימאס הוא פשוט מחייך וחותך...!!
Rinati

הם נתנו הופעה פשוט מעולה

אחחחח איזה אנרגיות יש בהופעות שלהם!!! נהנתי נורא גם מהופעות של עברי לידר ירמי קפלן ומוניקה סקס!!! סבלתי לאללה בהופעה של סאבלימינל!!! ובשל דנה ברגר (מי שם אותה בבוקר???) אבל בכללי היה ממש אחלה !

היה מ-ע-ו-ל-ה../images/Emo70.gif

היה פשוט מדהים בטרוף.. לא חשבו שקרעו אותי מכות ודחיפות ואנשים שהתעופפו מעלי, כי גם אני החזרתי
. וואההה ההופעה ב31.5 בבאר שבע!!! כמה כיף! זה בדיוק היומולדת שלי

איזה יופייייי...

אני לא הגעתי לרוק העצמאות, אבל הייתי בווינגייט וגם היהודים הגיעו לשם..! כאילו אחרי שהם היו שם, הם באו לווינגייט.. היה שם מעולה! באמת! הם סיימו את ההופעה וזה היה ממש יפה.. הכי ביאוס שלא יכולתי להגיע לרוק העצמאות כי לא היה לי עם מי לבוא ולא ממש רציתי לבוא לבד, וואי היה פשוט יפה. לפני שהם עלו לבמה ראיתי אותם מאחורה עוברים בדיוק אחרי שסאבלימנל הופיע, אז קפצנו על הגדר אני וידיד שלי והשומר העיף אותי אחורה בבעיטה וכל כך כאב לי ..! הם התחילו עם עוד ארון אחד, אחר כך היה תעזור לי, אחר כך היה גניבה, אינטרמת, מלחמה שקטה [זה היה הכי יפההההה] היה לא קל+פיוטה, פעמון מלחמה וג'קי. היה מדהים
חוץ מזה שאינפקטד לא היו משהו...
חוצמזה מה תקעו שם את סאבלימנל..!!
אבל היה מעולה.. והלהקות חימום גם היו חמודות.. אחח כולי סימנים כחולים מהמכות שחטפתי..
אבל היה שווה

למעלה