חזרתייייייייייי

ענבר D

New member
חג עצמאות שמח לכולם!

חזרתי לפני שעה קלה מרוק עצמאות ואני חייבת להגיד שהיה פשוט פיצוץ! מוקי נתן הופעה ממש טובה, כל כך נהניתי, חבל שאני לא יכולה להגיד לו את זה, ובסוף כמובן, איך אפשר בלי השיר שלי? ילדה סוכר!! גם האחרים היו טובים אבל הכי נהניתי ממוקי, מוניקה והיהודים (שחבל שלא הכרתי את השירים שהם שרו כי כמעט כולם היו מהדיסק השני! ודווקא אותו אין לי) אבל לא נורא, בתכלס היה פשוט כיף ענקי!!! אז,זהו חג שמייח שיהיה לכולנו, אני שולחת את אהבתי ואת כל האיחולים בכחול לבן כי זה החג שלנננננננננו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o סלאש o

New member
חזרתייייייייייי

מה קורה אנשים אני השניה חזרתי מרוק העצמאות והיה תותחחחחחח בטירוף היהודים הופיעו שם עם השירים אלה, גיקי, הימים שלנו , פעמון מלחמה, לפעמים וגניבה. אביב גפן יה גם גדול הוא שר סוף העולם, אור הירח, אני שונא ועוד שיר ששכחתי איך קוראים לו. והכי חשוב סאבלימינל תמותתתתתתתתתת היה ממש גדול וממש אין לי כוח לפרט כי אני צריך היום לישון וללמוד למבחן במתמטיקה מחר אז יותר מאוחר תקבלו פירוט.

fear dark

New member
אני גם חזרתי השניההההההה

והיה לי פשו כיףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!כמה זמן לא נהניתי ככה אין היה פשוט כיףףף!!! אביב גפן שר גם שיר תקוה ושם גם תשיר שאני מתה עליו של דניאל סלומון-עדיף אז בכלל.... ואואואו היה כזה ענקק.....כשהיהודים שרו הימים שלנו כמעט בכיתי מהתרגשות! אני כ"כ אוהבת אותם!!!!!!!!! אני ממש עיפה בטח כולם ידברו על זה אח"כ...לילה טוב

the king 25983

New member
היה אדיר../images/Emo70.gif

היהודים נתנו פצצה של הופעה. מההופעה שלהם הכי נהנתי. אני מתכוון לנסוע להופעה שלהם בב"ש בסוף החודש הזה. אורית היא כזאת גבר
היא ממש אחלה... ובכללי היה אדיר רק מאוד חבל שהביאו את סאבלימנל הדפוק הזה (עושה לך טוב - ירמי מצויין)

אני אוהבת אותכם!!!!!!!!!!!!!1....

היה פשוט.. איכותי!!!... היהודים היו חביבים.. אבל.....היה קצר מדייי.. אהבתי תהופעה של ירמי קפלאן... *לא הייתי בה..הייתי אם טופי* ההסעה שלנו יצא משם ב-7 וחצי...הזמנו אותה ל-6 וחצי..כמה נחמד מצידי... חזרתי הביתה בערך ב....8..8 וחצי... חזרתי לי הביתה...אם ידיד וחברה שלי.. סתם ישבנו אל המיטה שלי..ונירדמתי..קמתי..והם לא היו שם:( בהופעה של מוקי...... ממש נהנתי..אנלא ממש אוהבת את הבנאדם..יותר מדי כזה.."תאהבו אותי..אני מאגניב"...אבל הייתי אם טול המסטול!!!!....(חברה שלי) טווווול אני אוהבת אותך!!! ראיתי פול אנשימים... ואלה שלא ראיתי אותם (הילה,מיכל,כל שאר הפורום הרישמי,אבישג) מיצטערת..אבל בלאט?! כל אחד חיפשתי(לפחות אתה שכתובים) ולא מצאתי
אבללל.. ראיתי את...*תופים* תררררתרתרררתרררתרררר תדדדדאאאאאאאאאאאמממממממם טווווווווופפפפיייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! סופ סופ היה לנו איחוד.. והיה שמייח וטופי אני אוהבת אותך.. ו....יא כוסית.
ו...יא שחורה...ואת קטנה
(יופי רוני..מי שמדברת) ואני ימשיך אחוריזה כי יש עוד
בהבייי אוהבת אותכםםם!!!!!!1 בווווווווווווווווווווווווווווווווווווווטן

המשך...../images/Emo3.gif

אנשיםשים שים...
אז סתם כי משעמם לי
אז אני יעשה לכם הודעה ציבעונית
ראיתי המונים מהפורומים...
ורדע,שלומי,שירה,רוני החיפושית,רוני השניה,קרקר,טל(שריטה חיובית),וניראה לי שעוד....
סליחה אם פיספסתי
לא ראיתי פוווווול אנשימים
וזה ממש ממש ממש לא טוב...
וניראה לי שזייייהוו...
שיהיה לכולכם...
חג שמייח ושנה טובה...
ושיהיה טוב טוב טוב על הלב
ודנה ברגר הומואית
בהביי ולילה טופ.. ממני
(איזה קשוח?!)

לאלאלא בוטן חכם ../images/Emo9.gif

האמפ היה ה-מ-ו-ן של כייף וביחד וכייף ואנדרנלין ואנרגיות... ואהבה
חיחי הגזמתייי במילה אחת היה בןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זונההההההההההההה!!@#$!!#$#@$#@!! ונוניייייז אני כל כך כל כך כל כך אוהההההההב אותך חיחי יא גמד עם ציצי ע-נק :) אוהב טופי הדובה המסוממת חיחי

טופיייייי...

1.את שטוחה...
2.אנחנו כימאט אותו גובהההההה אז שיתקי
יא שחורהההה... אוהפת אותך בהביי

ואני ינצל את השירשור הזה...

להחריז אל פתיחת הפורום שלי
אחרי המון המון המון חושבים של אתמול בלילה.... ועזרה מאנש.... החלטתי
זה הפורום שלי ושל הלהקה שלי..בערך.
הנה הכתובת http://4833.hydepark.co.il

CIRCUS CAT

New member
גם ההופעה בבת-ים הייתה סבירה ../images/Emo3.gif

סבירה...ברור שהיהודים נתנו ת'נשמה בהופעה ומה שהרס היה רק הסאונד הגרוע וכל מיני צפצופים ואפקטים של הד (
) שלא ממש היו קשורים. חשבתי שישירו ארבעה שירים בערך אבל הם שרו שמונה או אולי יותר לוידעת...ממה שאני זוכרת: פעמון מלחמה אינטרמת גניבה אלה (שכל הקהל פתאום התעורר) עוד ארון אחד לא קל פיוטה הימים שלנו לא הייתה הופעה אופיינית עם כל האנרגיות המדהימות שיש וכל הדחיפות אבל היה מספק.
עוד מישהו\י היה\תה

יוו היה מזה מדהיםםםםםםםםםם

הכי היה כיף בעוד ארון אחד ואלה.....שכל הקהל לא הפסיק לצרוח....בקושי שמעו את אורית....חחחחח אבל אין מה להגיד הם עשו את הערבבבבב

פאק זה היה אדיר!

היה כ"כ מעולה!!!!!! כ"כ נהניתי!!! אני לא יכולה לחכות עד שנה הבאה! נתנו הופעות מדהימות וזה היה שווה הכל!! שמתם לב איך שסאבלימינל והבצל עלו על הבמה כל הפקצות והערסים יצאו מהחורים?! חחח.. זה היה מרגש!! רק מה שחסר זה להשלים שעות שינה! אז לילה טוב אנשים טובים וחג שמייח וכשר!

זה היה הדבר הכי יפה בעולם!!!!!!!!!!

בחים שלי לא הייתי בהופעה כלכך מושלמת היהודים היו ה-דבר!!!!!!!!!!! הם היו הכי מעולים בעולם ותום הזה כזה גאון וגם אורית!!!!!!!!!!!!! הייתי בתוך הקהל כמעט נגעתי באורית!!!!! היא כזאת מושלמת!!!! אין אין אני בטוח באה בשנה הבאה!!!!!!!!!!!!!! הם כאלה מעולים!!!!!!!!!!!!!!!

made in china

New member
היה אדיר!!!!! ../images/Emo166.gif ../images/Emo166.gif

חוץ מסאבלימינל הקקות, הדג נחש וחלוצי החלל הכל היה בסדר. בקשר לירמי קפלן ועברי לידר- לא הכרתי אף שיר
, אז סתם ישבנו. היהודים היו מעולים!!!!! ואני כל כך שמחה שהם שרו את אלה! ואת פעמון מלחמה
אוי, כמה קפצנו, יצא לי כל הגרון, דרכו עליי וכמעט מעכו אותי לפחות פעמיים (טוב, עם גובה כמו שלי זה לא קשה במיוחד...)... ומישהו צילם לי את הנעליים
מוניקה סקס היו מעולים גם כיין, אבל חבל הם שרו רק 4 שירים... מניאקים, עדיף שהיו מוותרים על סאבלימינל ונותנים להם לשיר יותר. ממש נהנתי

היה מטורף!!!!

היה מעעעולה בחיים שלי לא הייתי בהופעה כזאת טובה היה פיצוץ..אין מה לדבר!! הם דפקו הופעה חבל על הזמן היינו שורה שנייה בערך ואין לך מושג מה הלך שם..משו מטורף..דחפו והשתגעו כמו משוגעים אנשים נפלו על הרצפה ונמצחו שם...בכו..הלכו מכות..מה לא...דחפו שם בלי סוף..אבל..מה שווה הופעה אם לא מתפרעים וצורחים?? אני חייבת להודות שהיה ממש מעעולה..אני נהנתי כמו שלא נהנתי בחיים שלי, רק חבל שהם שרו כמה שירים שלא כולם ממש אהבו.../= היו צריכים שליר משו קצת יותר מוכר אבל תחשבו על זה..הם ברו מלא שירים..אפילו שזה עבר מהר נורא.. 1- עוד ארון אחד 2- אלה 3- סמי חופשי 4- אינטרמת 5- לפעמים 6- ג'קי 7- הימים שלנו 8-גניבה 9- פעמון מלחמה... וואי תחשבו על זה..הם נתנו אחלה הופעה הייתי בטוחה שהם עשו את זה ממש קצר..פתאום עולים לי כל השירים שהם שרו... טוב קיצר..היה משו בן זונה!!..מי שלא בא ממש הפסיד...

למעלה