א. אתה עוד חי ? ב. עדיין כותב מהפלאפון בצורה מעוותת ?
ג. לגבי THRESHOLD שהיא סדרה מצוינת, בשבוע הא יוצא מארז DVD של כל העונה , כולל 4 פרקים אחרונים שלא שודרו מעולם כי הרשת החילטה להפסיק את שידור הסדרה בפרק השמיני.. כך שבקרוב זה יהיה אצל הדודות.
בכל מקרה, ממש לא סיימו לשדר אותה. אני מניחה שייקח להם עוד שבוע בטח, אם הם בכלל יהיו נחמדים להחזיר אותה (לסדרה הזו אין לובי מעריצים) אבל רצוי לבדוק היום בכל מקרה, למרות מה שכתוב בכל המדריכים (ידניים או דיגיטלים או אינטרנטים)
וערוץ 1 עוד לא החליט להביא את השאר (כלומר לשדר) אבל אם סטארגייט חזרה במלואה, אולי יש סיכוי שיחזירו גם את ת'רשהולד... זה לא שזה יפגע בהם מי יודע מה, זה להראות וגמרנו, אין מי יודע מה המשך
אתם רואים שהם דואגים לנו... אני חושבת שאנחנו יכולים לסמוך עליהם. איזה כיף!!! והזדמנות לראות שוב את הפרק האחרון ששודר, זה מאוד יפה מצדם. כבר שכחתי מה הלך...
נכון אחרי שוואלה ממקמת את הספינה בסופר סטארגייט הזה של הקדמונים היא רוצה לשגר את עצמה בחזרה ל"אנטרפרייז" (כמו שאוניל רצה לקרוא לה) טוב נו בסדר אז לפרומיטיוס אז הג'פה שהיה שם כבר לא נמצא (מישהו יודע כמה זמן לוקח להתאורר מפגיעה של זאט?) בקיצר מה שאני רוצה לשאול לאיפה לעזעזל הוא נאלם הג'פה הזה? (חזר לפרומיטיאוס, סתם לא נכנס לפריים?)